- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Kim o mallar yaRakı sevdiğim için beni havalı bulan tek insan olabilirsinne zaman rakı içelim desem uff çok banal viski tercihimdir diyenlere denk geldim ben
Yok direk girelim Evitaanammm ...ilk biraz alıtırsaydın bari...
İçerim çatır çatır sonrası ALLAH u tealaya emnaetKim o mallar yaiçki türünden de böyle analiz-sentez yapanı hiç görmedim saçmalığın daniskası. Genelde özenti tipler öyle olur salla sen onları. Rakı gayet orijinal bir içkidir, kafası başkadır. Herkes içemez, herkes de anlamaz.
Ben din gece 3 te yapıyordum ütüyü hiç problem değilçamaşır asıp geliyorum...çok domestic gözükeceğim ama malesef...evet ütü de yapıyorum
ayılt bayılt beni evita, ayılana gazoz bayılana limonevet bayılacağından emin olabilirsin..ama üzülme gerisini anlatmak için ben seni ayıltırım
Mallar İşte doğru tespit yaptınKim o mallar yaiçki türünden de böyle analiz-sentez yapanı hiç görmedim saçmalığın daniskası. Genelde özenti tipler öyle olur salla sen onları. Rakı gayet orijinal bir içkidir, kafası başkadır. Herkes içemez, herkes de anlamaz.
Oooh sabahlar olmasınİçerim çatır çatır sonrası ALLAH u tealaya emnaet
Rakı içenlerin muhabbeti çok iyi oluyor ya severim benMallar İşte doğru tespit yaptınaman salladım valla, rakı benim ilk yudumda aşık olduğum tek içkidir yalan yok
ben de birazdan börek yapacağımçamaşır asıp geliyorum...çok domestic gözükeceğim ama malesef...evet ütü de yapıyorum
YaaaaRakı içenlerin muhabbeti çok iyi oluyor ya severim ben
Kuzum ben en son 10 sene önce falan içtim sanırımBorellus80 senınle wp a geçip. Bıranın muhabbetini yapak bu konuda feraset ve cesaret sende gördüm
ne bileyim bu yaşlarda evimde çalışanlar olur falan sanıyordum ben...neyysee..kısmet değilmiş...öteki hayatımda artıkın...ben de birazdan börek yapacağımkültür karmaşası
Bende evde temizlik çamaşır sonra minileri giyip dışarıda gezip evde pijamalar ile içip ağlıyorum hayat buUlan birazdan yakacağım puroyu, koyacağım şarabı üfff.... gaza geldim acayip. Çok saçma bir hayatım var, arkada bilimsel makale yazıyorum, bir yandan buraya bakıyorum, birazdan börek yapacağım sonra da meditasyon yapıp şarap-puroortalık çok karışık
Öteki hayatında öteki hayattında olduğunu bilecek misin dene bileyim bu yaşlarda evimde çalışanlar olur falan sanıyordum ben...neyysee..kısmet değilmiş...öteki hayatımda artıkın...
Ben de bir maaşım olur sanıyordum, hayaller hayatlar resmenne bileyim bu yaşlarda evimde çalışanlar olur falan sanıyordum ben...neyysee..kısmet değilmiş...öteki hayatımda artıkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?