- 18 Şubat 2018
- 13.476
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.185
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Keşke bulusabilsek,Nevizade gecesi yapardık.Ama ben rakı içmemBuluşalım bir yerde yiyelim
mezgit yerim kolayla bak ....Aha işte biride bana benziyor yanına bir mezgit yapar mıyız
Ben gelirim ortak noktaya sorun yok rakı yı birgülle içerimKeşke bulusabilsek,Nevizade gecesi yapardık.Ama ben rakı içmem.
Ben rakı seviyorum ya yaş kuru hepsini içerim hatta boğma rakı olursa daha güzel içerimyaş üzüm mü içiyorsun yoksa? içemeyenlere hep onu öneriyorlar
onu sabah içeyim o zamancin limon boost yapıyor yani enerji yükseltiyor, sen uyumak istiyorsan şarap
Kız ne yapıyorsun sen,canına mı susadınBen rakı seviyorum ya yaş kuru hepsini içerim hatta boğma rakı olursa daha güzel içerim
Ya inanır mısın kaç gündür okuyup çıkıyorum bir de sabaha karşı buradasınız Allah diyorum yine kaçırmışımbu lokalde konu takibi yokhalaya girer gibi boş bulduğun noktadan gir
oha, rakı gurmesi çıktıBen rakı seviyorum ya yaş kuru hepsini içerim hatta boğma rakı olursa daha güzel içerim
ohhh..içince ne kafa açarım ben ama...çok şeyler yaşadım çook..hepsini anlatırım sizeSeninle uçsuz bıçaksız kafalara uçacağız ne uyuması
Rakının kokusu bile beni bayiltiyor.İcsem yerden kazırlar kesinSeviyorum ama
verdiğim ilk gün kaybettim...hiç vermeyin...arkanızdayım..kızıma da derim hep...Aynen ben kişisel bakım harcamalarım ve almam gerekenlerden uzak kalmamam lazım çok sevindim anlayan birine rastladığım için aç kalayım ama rutinden ödün vermeyim
bayıla bayıla dinlerimohhh..içince ne kafa açarım ben ama...çok şeyler yaşadım çook..hepsini anlatırım size
Rakı sevdiğim için beni havalı bulan tek insan olabilirsinoha, rakı gurmesi çıktıçok havalı görünüyorsun şu an
Ben rakıdan hiç anlamıyorum
Ben de krizlere giriyorum ahahahah iğrenç bir hal alıyorumRakının kokusu bile beni bayiltiyor.İcsem yerden kazırlar kesin.
Şeninle neler içicem nelerohhh..içince ne kafa açarım ben ama...çok şeyler yaşadım çook..hepsini anlatırım size
çok havalı gözüktün şu an gözümeSeviyorum ama
evet bayılacağından emin olabilirsin..ama üzülme gerisini anlatmak için ben seni ayıltırımbayıla bayıla dinlerim
Benimde kulak arkam kalmıştı oku becerdiler sağılsınlarverdiğim ilk gün kaybettim...hiç vermeyin...arkanızdayım..kızıma da derim hep...
anammm ...ilk biraz alıtırsaydın bari...Şeninle neler içicem neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?