- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
bir şey diyeceğim, gayet güzel, dermansız derdin yok, evin var aşın var, boşver gerisi yerine gelir. Tadını çıkarBende evde temizlik çamaşır sonra minileri giyip dışarıda gezip evde pijamalar ile içip ağlıyorum hayat bu
Kalk işlerini hallet bir an önce rehat Ca otur sonraBen de bir maaşım olur sanıyordum, hayaller hayatlar resmen
Önemli olan ruh sağlığı fiziksel olan herşey çözülüyorbir şey diyeceğim, gayet güzel, dermansız derdin yok, evin var aşın var, boşver gerisi yerine gelir. Tadını çıkar
Hepimizde kafalar bir milyon yalnızBende evde temizlik çamaşır sonra minileri giyip dışarıda gezip evde pijamalar ile içip ağlıyorum hayat bu
beni böyle birinin dürtmesi gerekiyor, teşekkürler kanka, gidiyorum :))Kalk işlerini hallet bir an önce rehat Ca otur sonra
Eee haydi bacım yap gelbeni böyle birinin dürtmesi gerekiyor, teşekkürler kanka, gidiyorum :))
Ben de bir kızım olur sanıyordum bu yaşlardane bileyim bu yaşlarda evimde çalışanlar olur falan sanıyordum ben...neyysee..kısmet değilmiş...öteki hayatımda artıkın...
espri olarak yaptım...ama umut fakirin ekmeği..kimbilir artık neler olur ...olabilir...neden olmasındı?Öteki hayatında öteki hayattında olduğunu bilecek misin de
olacak kuzum...olacaaak....Ben de bir maaşım olur sanıyordum, hayaller hayatlar resmen
O da olacak inşallahBen de bir maaşım olur sanıyordum, hayaller hayatlar resmen
var ya d vitamini eksikliği depresyon bile yapıyormuş...Ben de bir kızım olur sanıyordum bu yaşlarda
Bu arada benim hayırsızı eskisi kadar hatırlamıyorum bu iyi habervitaminleri aldıkça zihnim berraklaştı eğriyi doğruyu iyice görür oldum
Bana da bir maaş dileseniz☺.O da olacak inşallah
oldu bileeee.....Bana da bir maaş dileseniz☺.
B12 de öyleymiş, hepsini alıyorum. Meditasyon ve şu ucuz falcı kitlesinden uzaklaşmak da iyi hissettirdi bencevar ya d vitamini eksikliği depresyon bile yapıyormuş...
Hemen kuzumBana da bir maaş dileseniz☺.
Şaka maka şu hayattan en büyük beklentim bir emekli maaşı,yaşama hevesi mi kaldı ki artıkoldu bileeee.....
kesinlikle ya...B12 de öyleymiş, hepsini alıyorum. Meditasyon ve şu ucuz falcı kitlesinden uzaklaşmak da iyi hissettirdi bence
ama emekliliğine var olması lazım...Şaka maka şu hayattan en büyük beklentim bir emekli maaşı,yaşama hevesi mi kaldı ki artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?