Ahali Lokali

hadi sorun bakalım..biraz temiz enerjiyle tarot çalışalım...grubu kapatamıyoruz değil mi?yani instagram facebook gibi..dışarıya demek istedim.
Abla Mustafa yı soruyorum o zaman bugün neden öyle yaptı gelecekmi bana maddi olarak güçlendi mi bem bir hayrını görür müyüm

Abla Mustafa yı soruyorum o zaman bugün neden öyle yaptı gelecekmi bana maddi olarak güçlendi mi bem bir hayrını görür müyüm
Mustafa yı soruyorum o zaman bugün neden öyle yaptı gelecekmi bana

mustafa derki seninle ilgili beklentilerim bir türlü gerçekleşmedi,istediğim kıvama gelmedi elim böğrümde kaldı.. .Bende sana karşı kötü bir eylem yaparak içimi soğuttum..ilk adım senden gelirse bir daha düşünürüm ama adım atmazsan ben önüme bakacağım artık diyor..
maddiyatı düzelmemiş,beklediği bir haber bir evrak birşey varsa onunla ilgili birşey öğrenmiş bu kötü bir haber her neyse çok üzülmüş parasal olarak yıkım olmuş.sana bir hayrı olur mu kısmında da yetmeye çalışır...param yok ama aşkım var bidanem tarzında da yaklaşabilir zaman zaman...sen adım atıp da birşeyler başlarsa tabi...

Kuru aşkı kendine gelsin peki ismail beni özlüyor mu kurt bakışlım yada abla onu boşver eski işime geri dönebilir miyim

Kuru aşkı kendine gelsin peki ismail beni özlüyor mu kurt bakışlım yada abla onu boşver eski işime geri dönebilir miyim
İsmail'e karşı çok talepkar oldun mu? seni çok ideal görürken talepleri,istekleri bir düşünüp tarttım diyor...belki demedin kendi kendine dert yaptı bilemem...şu an kendisi ile ilgili bir yapılandırma peşinde yani hayatında önemli birşeyler yaşıyor..

eski işyerinde geçinemediğin bir erkek figur otorite varsa onunla anlaşman lazım..ya da onun onayı lazım...

Grubu dışarı kapatamıyoruz evitoş maalesef

O zaman ben de bir soru atayım, enerjin ve vaktin olursa belki bakarsın, bakmazsan da önemli değil. 6 farklı yere iş için başvurmuştum 3 tanesi olumsuz cevap verdi. Kalan 3ten olumlu cevap çıkacak mı? Hiç umudum yok çünkü o reddeden ilk 3 zaten olma ihtimali en yüksek olanlardı, onlar bile kabul etmediyse geriye kalan 3 ten olumlu cevap beklemiyorum ama işte umut fakirin ekmeği diye sorayım dedim.

İsmail üzümlü kekim bilmiyorum. Sadece uzaktan ilişki istemedim o kadar başka bi isteğim olmadı eski iş yerimede patronla anlaşabilir miyim anlaşsaydım dönerdim dönemiyor.um o zaman vur kadehe

sana enerji yaratırım ben..5 dakika üretir gelirim..ne demek...

şu iş yeri olur mu demedim kartlar söylemez ama 3 ay içinde ne olur bu işler dedim...

çok güzel çıktı benim anladım anlatmak istedikleri hikaye ; bu 3 iş yeri neyse senin için uygun değilmiş..sen geçmişte bir yerde çok başarılı olmuş,orayı çok sevmiş o konuda ilerlemek isteyebilirsin çünkü bu başvurdukların sanki artık bir işim olsun niyetli çokda senin kalbrende değil gibi...3 vakit verdi..değnek serisi olduğu içinde 3 hafta derim ben...en uygunu gelecek diyor...gelecekte de imparatoriçe olarak resmedildin ki imparatoriçe bir kadın için niyet ettiği alan ne olursa olsun gelebilecek en iyi karttır.

İsmail üzümlü kekim bilmiyorum. Sadece uzaktan ilişki istemedim o kadar başka bi isteğim olmadı eski iş yerimede patronla anlaşabilir miyim anlaşsaydım dönerdim dönemiyor.um o zaman vur kadehe
canımcım istiyorsan biraz mantık çalıştır...yap birşey...anlaşamayacak ne var...
ismail üzümlü keki de merak ettim yapıyor bir sihirbazlıklar ne yapacak acaba...ona ayrı bakalım sonra...

Evitam o zaman ben de diyorum ki, beni birkaç yıldır ara ara yoklayan ama benim bir türlü olur diyemediğim biri var ona şans vermeli miyim?

Evitam o zaman ben de diyorum ki, beni birkaç yıldır ara ara yoklama ayan ama benim bir türlü olur diyemediğim biri var ona şans vermeli miyim?
oyy bu çok önemli bir mevzuu...
bende merak ettim..dur bakıyorum...

geçmişte ciddi ciddi düşündüğün bir dönem olmuş sanırım..hatta başlar gibi olmuş gibi...Ama anın enerjisinde kendini dinlemen ,biraz kendine yeterli olman lazım hemen hayatına birini alma diyor...geçmiş ilişkini tam unutmadan ve hazır olmadan başlarsan sanki 3 kişi gibi olursun,derdini de anlatamazsın iyi bile olacaksa kötü sonuçlanır diyor..
yani al ya da alma demedi..vakti değil dedi...

Evet çok erken zaten böyle bir şey için farkındayım, ben ona güvenemediğimden adım atmadım bir süre ama çok git gel yaşadım hani bir şey kaçırıyor muyum malum kişiye saplanıp diye ama sanırım bir süre sonra tekrar sormak lazım bunu...
Emeğine sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…