ahh ahh kaynana ve yandaşlarından çekilen kaynana zedeler

benim anlamadığım kısım , torunumun babası bu diyerek eşiniz kasdediliyor galiba, kız kardeşinin çocuğunun babası oluyor bu durumda saçmalamışlar heralde tövbeee,,, lafın nereye vardığını düşünmeden konuşan insanlardan nefret ederim bunlar da onlardan galiba çocuk annesinde kalmıyormu ? bi onla bi bunla derken neyi kasdettiniz acaba? biraz karışık geldi yazdıklarınız pek bişy anlamadım

Kayınvalidem çocuğumu düşürttü demişsin, nasıl oldu bu ?

cahil birisi değilim öncelikle onu söleyeyim ama ilk hamilelik benm adet düzenim bozuktu yine öle zannettm meğer hamileymişim 2 ay sonra öğrendim kaynanam anlamış hamle olduğumu sürekli ağır eşya taşıttırıp temizlik yaptırıyodu ve sürekli eşimin geçmişteki ilişkilerini anlatıyodu bende içime ata ata üzüle üzüle bi gece bi anda ağırlaştım ve sonrası hüsran doktor dediki kalbi durucak kanama fzla kaynanamda dediki sen bu cocugu aldır aldır zaten o gece bebeğin kalbi durdu aldırdım ama kürtajdan sonra öyle kötü oldumki son gece bile kalp atışını hissettim çok acıydı

burda beni anlamayan arkadaşlarda yazmışlar sözüm size değil tabikide ama yaşamayan bilemiyor çocuk görümcemde ama ilk evlendiğimden son 2 aya varana kadar yapılanlardı bunlar biz evlendğimizde görümcemin kızı gelip eşimi dudaktan öpüyordu düşünün artık yani kaynvalidem eşimin benden önceki kız arkdaşını istiyordu eşm benimle evlendi tabi o zoruna gitti mesela dediği bişey daha vardı ölürken kocana dicemki eski kız arkadaşını getirsin onu son bi defa öpp koklim sanki ben kumayım öyle bi durumdu

peki bişey sorucam dönmesine herkes surat laf çeker otururda içindeki o sevgiyi nasıl bitirceksin çok mu saçma konuşuyorum yada kendimimi anlatamıyrum

bazı şeyler çok saçma geldi.. natlussvari geldin bana :44::44:

saçmadan kasıt ne onu anlamadım yada anlattıklarım mı yalan geldi falan ben yalanı dışarda anlatabilirm ki bu çözüm deil ben burda paylaştım iyi yada kötü eleştirileri okuyorum ve cvplyorum herkesin hayatta tecrubesı var farklı şeler okudukça anlıyorum ve çözüm yolu uretmeye çalışıyorum

Sen şakamısın arkadaşım
Dalga mı geçiyorsun bizimle

Demek senin bilmediğin hamileliğini senden sakladı kayınvaliden:

Müneccim heralde kayınvaliden,:26:veya jinekolog

Anlattıklarınıza göre görgüsüz ve zır cahiller , yok eskisini çagırıyım öpsün koklasın bilmem ne şaka gibiler ya, milletin işi gücü yok elinde sıhhıye çantası can çekiştiren eski sevgiliye mi koşuyormuş o nası saçmalık çocuk gibi sürekli kıskandırıp iddalaştırmaya çalışıyorlar sizi galiba, az gidip gelmeye çalışın eşinizde evde kalsın sizinle böylelikle biraz daha ailesinin siz oldugunun farkına varabilir.

Sen şakamısın arkadaşım
Dalga mı geçiyorsun bizimle

Demek senin bilmediğin hamileliğini senden sakladı kayınvaliden:

Müneccim heralde kayınvaliden,:26:veya jinekolog
hayır dalga geçmiyorum sürekli bal ayran tüketmeye başlamıştım birde kokulardan rahatsız oluyordum brde onlarda şöle bi mantık varmış kadının gözbebekleri byüyünce hamile olduğuna innnılyor ki benm kv fal baktırmış meğer ondada çıkmış ama benm en son bunlardan haberim oldu

bak bu anlattıklarımın doğruluğu için sana herşeyin üstüne yemin edeerimki hatta daha fazlası var ama ben kısa kısa yaıyorum ben pek çok şeyi hatırlamak istemiyorum ki eşimin ailesiyle aynı apt. kaldıki eşim aynı yerde oturduğumuz halde günde 50 defa onları arar ama rabbm büyük kimse kimseye ettğini çekmeden bu dünyadan göç etmicek

Canim yemin etmene gerek yok zaten inanıyorum ama kv ler biraz ne biliyim çocuk gibi hareketleri , sizinle ugraşmak için , kıskandırmak için saçmalıyorlar belli, ben onlara gülüyorum size değil, yok eski sevgiliyi çagırcakmışta o da gelip öpüp koklicakmış , ogluna üzülmeyip o an sizi nası üzer onu mu düşünüo bu kadın ne cins insanlar var, biraz kırıklar heralde , cahil insanla ugraşmak zor allah sabır versin size, takmamaya çalışın laflarını saçmaladıklarını düşünün ki öylede

cahil biri olmakla beraber feci derecede safsın.. senin bile bilemediğin hamileliği kayınvalidenin bilmesi için kendisinde ultrason gözü olması gerek.. 10 haftalık bebeğin kalp atışını hissediyorsun ama hamile olduğunu anlayamıyorsun.. ayrıca her ağır kaldırma veya temizlik yapma sonunda bebek düşmüyor arkadaşım.. yani o kadar acayip konular açılıyor ki, neresini tutsam elimde kalıyor..

hayır cnm o kadar çok şey yasadımki artık kendimi ifade etme problemi yaşıyorum ne kadar okursanız ileri görüşlü olursanız olun hayatta bi yanlış yaptıgnızda çok şeyler değişiyo ve siz bastırıılıyosunuz ben hamile olduğumu 2 ay sonra öğrendim ve düşceği gece kalp atışıını hissettim onu sölemek istedim belkide dediğin doğru her ağır kaldırmada bir şey olmuyo ama ne diyolar stres olmadan hamilelik biz yeni dönem gençleri hiçbirşeye gelemiyoruz o ayrı insanlar köyde tarlada çalışırken doğum yapıyollarmış ben o kadar da kendime özeleştiri yapıyorum sadece insanların bu kadar ezmesini anlayamıyorum anlatabildimmi

walla arkadaşlar o kadar sert laflar yazıyolarki kendimi suçlu hissetmeye başladım işte eşime neden böyle oluyo diye sorduğumda tartışıoduk ve beni haksız cıkarıyodu ya ben kötüyüm saçmalıyorum burdaki arkadaşların dediği gibi yada çok doğruyum kötülüğe gelemiyorum kıskandırmak değil kardeşim ben evlendiğimde dediki ben sizin sonunuzu görmüyorum siz evcilik oyunu oynuyosunuz düğün günümde ağladı ben inanmıyorum benim oğlum çocuk diye yani kabullenemedi bunları eşimde biliyodu anne annesini uyarmış anlatma benim yanımdada anlatıyosun kızın canı yanıyo anlatıyoduki ayrılım gidim diye bana bunu bile sledi senin gitmeni bekliyodum diye her ay farklı bi yöntem deniyo ben o yüzden diyorumki çeken kadın evladına çektirmesin benm kv eşin 1 ayda tüm aileden ayırmış saltanat kurmuş umrunda deil kimse ama kendi çekmediği için bana etmediğini bırakmadı tezat durum onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…