- Konu Sahibi papatyam1717
-
Kayınvalidem çocuğumu düşürttü demişsin, nasıl oldu bu ?
benim anlamadığım kısım , torunumun babası bu diyerek eşiniz kasdediliyor galiba, kız kardeşinin çocuğunun babası oluyor bu durumdasaçmalamışlar heralde tövbeee,,, lafın nereye vardığını düşünmeden konuşan insanlardan nefret ederim bunlar da onlardan galiba çocuk annesinde kalmıyormu ? bi onla bi bunla derken neyi kasdettiniz acaba? biraz karışık geldi yazdıklarınız pek bişy anlamadım
seni bu duruma düşüren eşin..
kv ,görümce fasafiso..eşin seni ezdirmese kimse sesini çıkaramaz
kendin gittin diye elalemin kahrını çekeceğine annenin iki lafını babanın bir suratını çeker oturursun
bazı şeyler çok saçma geldi.. natlussvari geldin bana :44::44:
cahil birisi değilim öncelikle onu söleyeyim ama ilk hamilelik benm adet düzenim bozuktu yine öle zannettm meğer hamileymişim 2 ay sonra öğrendim kaynanam anlamış hamle olduğumu sürekli ağır eşya taşıttırıp temizlik yaptırıyodu ve sürekli eşimin geçmişteki ilişkilerini anlatıyodu bende içime ata ata üzüle üzüle bi gece bi anda ağırlaştım ve sonrası hüsran doktor dediki kalbi durucak kanama fzla kaynanamda dediki sen bu cocugu aldır aldır zaten o gece bebeğin kalbi durdu aldırdım ama kürtajdan sonra öyle kötü oldumki son gece bile kalp atışını hissettim çok acıydı
hayır dalga geçmiyorum sürekli bal ayran tüketmeye başlamıştım birde kokulardan rahatsız oluyordum brde onlarda şöle bi mantık varmış kadının gözbebekleri byüyünce hamile olduğuna innnılyor ki benm kv fal baktırmış meğer ondada çıkmış ama benm en son bunlardan haberim olduSen şakamısın arkadaşım
Dalga mı geçiyorsun bizimle
Demek senin bilmediğin hamileliğini senden sakladı kayınvaliden:
Müneccim heralde kayınvaliden,:26:veya jinekolog
Anlattıklarınıza göre görgüsüz ve zır cahiller , yok eskisini çagırıyım öpsün koklasın bilmem neşaka gibiler ya, milletin işi gücü yok elinde sıhhıye çantası can çekiştiren eski sevgiliye mi koşuyormuş o nası saçmalık çocuk gibi sürekli kıskandırıp iddalaştırmaya çalışıyorlar sizi galiba, az gidip gelmeye çalışın eşinizde evde kalsın sizinle böylelikle biraz daha ailesinin siz oldugunun farkına varabilir.
cahil birisi değilim öncelikle onu söleyeyim ama ilk hamilelik benm adet düzenim bozuktu yine öle zannettm meğer hamileymişim 2 ay sonra öğrendim kaynanam anlamış hamle olduğumu sürekli ağır eşya taşıttırıp temizlik yaptırıyodu ve sürekli eşimin geçmişteki ilişkilerini anlatıyodu bende içime ata ata üzüle üzüle bi gece bi anda ağırlaştım ve sonrası hüsran doktor dediki kalbi durucak kanama fzla kaynanamda dediki sen bu cocugu aldır aldır zaten o gece bebeğin kalbi durdu aldırdım ama kürtajdan sonra öyle kötü oldumki son gece bile kalp atışını hissettim çok acıydı
peki bişey sorucam dönmesine herkes surat laf çeker otururda içindeki o sevgiyi nasıl bitirceksin çok mu saçma konuşuyorum yada kendimimi anlatamıyrum
cahil biri olmakla beraber feci derecede safsın.. senin bile bilemediğin hamileliği kayınvalidenin bilmesi için kendisinde ultrason gözü olması gerek.. 10 haftalık bebeğin kalp atışını hissediyorsun ama hamile olduğunu anlayamıyorsun.. ayrıca her ağır kaldırma veya temizlik yapma sonunda bebek düşmüyor arkadaşım.. yani o kadar acayip konular açılıyor ki, neresini tutsam elimde kalıyor..
eşin sana bunları yaşatırken sen bu kadar seviyosan otur çek ne diyeyim
Canim yemin etmene gerek yok zaten inanıyorum ama kv ler biraz ne biliyim çocuk gibi hareketleri , sizinle ugraşmak için , kıskandırmak için saçmalıyorlar belli, ben onlara gülüyorum size değil, yok eski sevgiliyi çagırcakmışta o da gelip öpüp koklicakmış , ogluna üzülmeyip o an sizi nası üzer onu mu düşünüo bu kadın ne cins insanlar var, biraz kırıklar heralde , cahil insanla ugraşmak zor allah sabır versin size, takmamaya çalışın laflarını saçmaladıklarını düşünün ki öylede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?