ahh ahh kaynana ve yandaşlarından çekilen kaynana zedeler

papatyam1717

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
48
20
38
İstanbul
arkadaşlar öncelikle merhaba bi gece ağlarken elime interneti aldım ve kocanın ailesine düşkünlüğü çıktı karşıma bu forum geldi kimi zaman güldüm kimi zaman ağladım öncelikle burdaki tüm benm gibi skntı yaşayan kardeşlerimin allah yardımcısı olsn ben ailem istemeden evlendim eşimle çıkarken hiçbir problem yoktu evlendik altlı üstlü oturmaya başladık ben kaynananmdan belki çekmezdim ama eşim çok aileci 1 tane yeğeni var babası yok annesi yani eşimin kız kardeşi bigün onla bigün onla kaynanamda benim çocuğumu düşürttürdü her gittiğimiz ortamda ali yani eşim torunumun babası deyip duruyo sürekli laf sokuyor eşim yokken hakaret ediyor eşim varken melek oluyor kendim edip kendim bulduğum için ağzımı açamıyorum 3 yıllık evliyim inanın hayat burnumdan geldi bi arkadaşın yazısında okumuştum 2 tane yegenı varmış eşinin gelip gidiyomus o arkdaşa millet neler yazmış yok çocukmuş bilmem ne öle deil yeni evlisiniz beraber olurken torunu yollar yukarıya istediğin gibi giyemessin istedini yiyemessin görmcem kendine ev aldı borcu faturaarı çocuk babasından maaş alıyo hala eşimi sömürüyolar eşimde çocuugu okutayım oda benim çocuğum diyo benim evim bile yok altlı üstlü oturuyom 10 yaşındaki çocuk bu evler bana kalıcak sizide atıcam der kaynana hakaret eder eşim ise o çocuk diyo ki zaten bu soledikleerini anlatmam ama kaynanam aşağıdan doldurup bana yolladığı halde eşim aman onlar yaşlı der ben neyim insan değilmiyim 3 yıldır ailemi göremiyorumki onlarla aynı şehirde yaşadığım aynı yakada oturduğum halde eşim üzülür aman problem olmasın diye gerçi ailemede gitsem onlarda beynimi yiyo ama burda bzı arkadaşlarınıkini okudukça rahatlıyorum dahda beteri varmış diyorum ben size bir şey diyimi allah bu kocaları kahretsinki analarının kuzuları he bir başka erkek farklı olur demeyin hepsinin bi pisliği var ama benden size bi tavsiye 25 yaşındayim çocuk düşünmüyorum ama birgün bir çocuğum olursa ve oğlum olursa sırf beddua almamak için bile olsaki ben çektim başkası çekmesin diye gelinim benim için prenses olur istediği kadar uzakta olsun azımı açmam ve derimki kızım banada gelme annenede gitme kocanla gençliğini hayatını yaşa o kaynanam yüzünden hayata küstüm allah bu siteyi açandan razı olsun okudukça kendime geliyorum yalnız değilmişim dünyalar başıma yıkıldı sayelerinde 40 yıllık evli oldum

yetim bir cocuktan bahsediyorsunuz ,biraz vicdanlı ve insani düşünün bence

işte bu değil canım kardeşim bak ben kendime kızıyordum ama benim yaşadıklaarıım allah kimseye yaşatmasın bak desemki hiçbirşeyleri yok ymin ederim ellerimle yaparım ben ilk evlendiğimde çocuğun iç çamaşırlarını yıka banyo yap neler yaptım ama baktım sürekli hakaret işitiyorum sana yemin ederim çocuğumu düşürttü kaynanam hergün ağlattı bana 1 çöp vermedi sana ne anlatayım yetimlikle bunun aakası yok ben 3 senedir yetimim 1 odada her gece ağlıyorum rabbım görüyo benim kadar kimse vicdanlı olmasın intihara kalkıştım sen 3 sene yapayalnızsın en güzel yılların gitmiş görümcem annesi ama zerre insaf yok anlamıyorsunuz işte mevzu çocuk değil benden çok kimsesiz olan olmasın benim anlatmak isteddğim eğer eşiniz size sahip çıkmayıp genel anlamda ailesine sahip çıkıp ve kürtaj olduğunuz gün bile en basiti defol git diyorsa ve gidicek yeriniz yoksa bunu allah kimsenin başına vermesin

bak buna inanmam işte,kayınvalide kayınpeder eziyorsa evini ocagını ayırabilirdi,görümcen eşini aldattıysa ,mantıken aldatılan intihar etmez...

arkadaşım konun çok karışık geldi anladığım kadarıyla yorum yapıcam

sizin asıl sorununuz eşinin ölçüyü kaçırmış olması olduğunu düşünüyorum

evet yeğenı babasıda yokmuş tabıkı sahıp çıkacak sizin çocuğunuzda olabılırdı

ama herşeyın bı ölçüsü var önceliği herzaman sız olmalısınız

her kadında böyle olmasını ister en basıtınden çocuğun bı ıhtıyacı giderilecekse

size danışarak yapması farklı hiç size demeden yapması farklı

sorununuzu ancak eşinizle çözebılırsınız o sizinle bır aile olduğunu fark etmeli

Son düzenleme:
niye çekiyosun diycem gidecek yerim yok kimsem yok diyceksin
sığınma evi var git iş bul çalış diycem oda uymaz
ne diyeyim Allah dayanma gücü versin

bak buna inanmam işte,kayınvalide kayınpeder eziyorsa evini ocagını ayırabilirdi,görümcen eşini aldattıysa ,mantıken aldatılan intihar etmez...

ole değil kardeşim adam bunalımdaydı yaşamayan bilemez inanki bunlar yalan yada başka bişey değil benm anlatmak istediğim çok daha farklı burda benden daha kötü durumda olan arkadaşlarım varmış hanı ben durumumu anlattım ama allaha çok şükürki bi tık daha iyi durumdayım ama şu bi gerçekki anneni babanı çiğneyip bir şey yapmıcaksın

cnm bnm hani öyle zor durumda bi aile değil maddi durumları çok iyi görümcem zaten şu an evli başka bi adamla benim üzüldüğüm nokta beni ailemden ayırdı eşmin annesi sürekli üstüme yüklendiler ya anlatamıorum yaşanınca ancak görülüyo seninde dedğin gibi eşimin bazı şeylerin farkına varması lazım yoksa yok yani eşimin aile olduğumuzu fark etmesi için ayrı bi yerde yaşamamız lazımki bunuda eşim kabul etmiyor zor yani çok zor

canım biraz dişlerini göstermeyi denedin mi hiç ?

niye çekiyosun diycem gidecek yerim yok kimsem yok diyceksin
sığınma evi var git iş bul çalış diycem oda uymaz
ne diyeyim Allah dayanma gücü versin

cnm bnm bnm eşimle karşılıklı problemim yok biz evlenirken kimse yardım etmedi ekstra borçlar çıktı bende borçlandım çalışıyorum ben borcum olmasa zaten 1 dakka durmam eşimde belki evet der çıkardı ama şartlar gdicek yerim yok evet çünkü kendi düşen ağlamaz aileni geride bıraktığında zor kardeşim çok zor rabbım zor durumda olan tüm kardeşlerime yardımcı olsun ben inanki sadece kendimi düşünen bi insan değilim bencil değildim nolduysa iyi niyetimden oldu.

canım biraz dişlerini göstermeyi denedin mi hiç ?
kuzum ben neler yaşadım eşim ailesinin lafını dinleyip aldatmaya bile kalkıştkı ben eşimi çok seviyorum oda beni seviyor buna eminim tek problemi annesi duygu sömürüsü yapıyo diyorumya ne arkadaşlar var diş göstermek mevzu değil çok farklı şeler yapar o kadın işi başka boyutlara taşır ki günaha girmek istemiyorum ben göçmenim bulgar bana ilk gördüğünde dediki sen göçmensin ben senin gözlerinden korkuyorum bide bigün dedimki siz çok ağır laflar sölüyosunuz çok üzülüyorum ben ailemden kopup geldim yapmayın böyle dedim bana dediği şey ben hastayım oğluma iki numara yapsam senimi tercih eder benimi dedi ve hakkatende oğlu geldiğinde sağlam bi numara yaptı elim ayağım kesildi ben naparsam yapayım onun kadar olamam şimdi burdaki arkadaşların yasadıklarını okuyorum ki bi arkadaş yazısında demiştiki ben 8 yıllık evliyim artık takmıyorum sanırım takmayınca umursamayınca görmezden gelince biraz daha iyi oluyo ama giden senden gidiyor yıların heba oluyor

böyle şeyleri takmamak da mümkün değil de işte ne kadar kötü bir davranış olsada bazen insanlara kendi silahlarıyla karşılık vermek gerekiyor eşini bulaştırmadan yapabilyorsan yap zaten bırak eşini onlar karıştırsın olaya sen eşine karşı güllük gülüstanlıkmış gibi davranıp alttan alttan dişlerini kaynana çıkarabilirsen kaynanan istediği kadar eşine numara yapsın eşinde eninde sonunda ona inanmaktan vazggeçer AMA bunu yapabilmek için gerçekten kötü olabilmek lazım derler ya kötüye birşey olmaz işte bu yüzden olmuyor sen bunları yap demiyorum ama bazı insanlar var onlar gerçekten hakediyor diyorum...

benim anlamadığım adam seni aldatmış,borç var , kayınvelide görümce yeğen her sorun var
ailenle görüşmüyorsun
biz iyiyiz benim halim burdakilerden bir tık iyi diyorsun
sorun kayınvaldede diyorsun
canım aç gözünü sorun EŞİNDE

Nasıl karşılıklı probleminiz yok yahu.
Şu anlattıklarınızın hemen hepsi eşinizin hatası.
Anasının babasının karşısında sizi ezdiren eşiniz.
Görümcenizin çocuğuna para harcayan da eşiniz(bundan bile rahatsız oluyorsunuz ya)
EEEE,neymiş???Kaynana dolduruyormuş ?Dolmasın efendim,kocanız da adam olsun dolmasın.
Bıktım vallahi bu hayal dünyasında yaşayan konu sahiplerinden.
Kocam beni dövdü ama kaynanam yüzünden diyeni bile gördük.
Peki siz böle bir adam için ailenizi niye görmüyorsunuz 3 yıldır?
Sizi ailesinde ki herkese ezdiren,saymayan bir adam üzülmesin diye mi???
Ne kocaymış arkadaş ya,.

Bu kadar kötü insanlarsa çekip gidin madem.

galiba haklısın ben eşimi sevdiğim için gözüm bir şey görmüyor bi yere bile giderken onlarla gitme muhabbeti oluyor onuda geçtim eşim diyorki kaç yıldır evliyiz ailemle bir şey yapmadık iyide aynı apartmandayız bir şey yapmak için ayrı olmak gerekmezmi

insan kendi edince çekip gidemiyor arkadaşım kaynanası yüzünden kocasından dayak yiyen arkadaş doğru söylüyodur emin ol çnkü benm teyzemde yıllarca dayak yedi ama kendi ayağıyla gittiği için gurur yaptı dönemedi ama sen doğrusun ne kocaymış diyonya doğru ama her erkeğin bi problemi var arkadaşımın evliliği var 4 4 lük kocası ölüyo onun için ki arkadaşımın ikinci kocasının ilk evliliği ama kocasının mesela tek kötü yönü madde bağımlısı anlatabiliyomuyum ben burda neler okuyorm her birinin bi pisliği var

cnm mahallemzde bi abla vardı kaynanaya neler ediyodu diyodum sen insafsızsın oda diyoduki o bana neler etti yaşamayan bilemez doğruymuş dedi dedğin gibi bazıları yapıyo bazıları susuyo bı arkdaşım var bi abisi bi erkek kardeşi var kaynana tanıyorum iki gelinde uzakta oturuyor ama kayınvalide onlara köpek olduğu halde gelinler sırt dönmşler adam yerine koymuyolar oğullarıda senelrdir kaynanayı aramıyo bıle var öyle iyilerde var

kayınvalidesi iyi olduğu halde kötülük ediyorsa o da kocadan kaynaklanır eğer kayınvalide geline zulm ediyorsa o da kocadan kaynaklanır erkeğin hassas olması adaletli olması gerekir, ben bana iyi olana bile bile kötülük edemem hatta bana kötülük edip sonra bir adım gelse ben ona on adım giderim çünkü sonuçta eşimin annesi benim de annem değilmi?? ama diyorum ya bazıları da var ki başlarına musubet gelmedikçe yalnız gördükleri insanları ezerler işte onlar bazı şeyleri hakediyor benim gözümde. ne desem bilmiyom ki ALLAH kimseyi cahil etmesin

seni bu duruma düşüren eşin..
kv ,görümce fasafiso..eşin seni ezdirmese kimse sesini çıkaramaz
kendin gittin diye elalemin kahrını çekeceğine annenin iki lafını babanın bir suratını çeker oturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…