- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Size param yoktu bebeğe mama bez alamadım derken asıl gurur yapması gerekiyor..Gereksiz bir gurur işte, kendi parası babasından çok olursa üzülürmüş..
Babama söylerim bugün getirir dedi, evde 2 tane bezle bekliyoruz bakalım
Düşünüyorum canım da kızım küçük 1 yaşında daha. Bu sene kpssye girecem inşallah..İşiniz zor.Her ihtiyacınızı kp bilmek zorunda mı?Eşiniz bunu anlayamıyor mu?Kondom , ped yada kayganlaştırıcı filan isteseniz , o siparişler de kp den mi gelecek?Çalışmayı düşünmüyor musun hala?
benım hıssettıklerım esınız kayınbabanızdan zamanında cook dayak yemıs sindırılmısDükkanın geliri hem kayınbabamlara hem de bize yetecek durumda şükür, bunu biliyorum..
Evt eşim sorumsuz, ve bu durumu değiştirmeye çalışıyorum..
Market alışverişine bile kayınbabamla giderim, neymiş beyimiz sıkılırmış markette gezerken.
Tam tersi aslında canım, kayınbabam ne çocuklarına ne karısına bir kere vurmuş bir insan değilmiş, sorumluluğunu da bilen bir adam. Bu konuda eşim ona çekmemiş ne yazık kibenım hıssettıklerım esınız kayınbabanızdan zamanında cook dayak yemıs sindırılmıs
sorun sadece esınızde degıl,aklı selım bı baba bu sekılde davranmaz cunku
bızımde gelınımız var benımde babam var abım calısıyor olmasına ragmen babamların hala ellerı ustlerınde aman bıseylerı eksık olmasın dıye
onlara oturmaya gıderken tum mutfak erzagını alır gıderler bana gelırken bıle oyle
tuhaflık senın eşinin tarafında...
otu çek köküne bak baba normal degılkı kocan normal olsun
Şimdi geldi beyefendi, hayret babası gelmemiş bu sefer. kapıyı açtım, konuşma falan hiç bir şey yok, güya beni cezalandırıyor ya, ailesine laf edilmesine hiç tahammülü yoktur çünkü.. paketi yere attı gitti..
Ve benim şehir dışından arkadaşım geldi, yarın dışarı çıkıcaz, eşim sağ olsun geçen gün bendeki bütün parayı aldı, yani paraya da ihtiyacım var.
Siz olsanız nasıl davranırdınız bayanlar??
Şimdi geldi beyefendi, hayret babası gelmemiş bu sefer. kapıyı açtım, konuşma falan hiç bir şey yok, güya beni cezalandırıyor ya, ailesine laf edilmesine hiç tahammülü yoktur çünkü.. paketi yere attı gitti..
Ve benim şehir dışından arkadaşım geldi, yarın dışarı çıkıcaz, eşim sağ olsun geçen gün bendeki bütün parayı aldı, yani paraya da ihtiyacım var.
Siz olsanız nasıl davranırdınız bayanlar??
Madem her şeyde sevgili kayınbabacığıma güveniyor, kızgınlığından para vermezse ben de kayınbabamdan isterim..Ben oyle birsey oldugunda tavirli bir sekilde yarin disari cikacagimi soyluyorum para birakmasi gerektigini biliyor
sacma.Madem her şeyde sevgili kayınbabacığıma güveniyor, kızgınlığından para vermezse ben de kayınbabamdan isterim..
Aslında mamayı sadece geceleri veriyorum, gündüzleri normal besinlere alıştırmaya çalışıyorum..yavru mamasiz napti. ben orda takili kaldim.
adam % 100 sucluyken ozur dilemissin birde. bundan sonra mama bez falan bekleme artik.
Kıza söz verdim şimdi iptal de edemem napayım, ona göre hem suçlu, hem de muhtaç durumda olacam ya, beni sinir etmek için iyice kullanır bu durumu..sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?