Ahh benim gururlu kocacım!!!!!

gururlu adam hıc parası yoksa gerekırse borc bulur evıne bebegının altını temız tutacak karnını tok tutacak sekılde gelır sana param yok demez

parası yoksa bıle ayarlarım canını sıkma sen der

bu gurur degıl sorumsuzluk,daha bıde sız gonlunu almıssınız....

Gereksiz bir gurur işte, kendi parası babasından çok olursa üzülürmüş..
Size param yoktu bebeğe mama bez alamadım derken asıl gurur yapması gerekiyor..

Pırlanta , kürk değil beklentiniz .. Bebeğe mama, bez..

Benden isteseniz ben dahi yok diyemem ..

Babama söylerim bugün getirir dedi, evde 2 tane bezle bekliyoruz bakalım

İşiniz zor.Her ihtiyacınızı kp bilmek zorunda mı?Eşiniz bunu anlayamıyor mu?Kondom , ped yada kayganlaştırıcı filan isteseniz , o siparişler de kp den mi gelecek?Çalışmayı düşünmüyor musun hala?

Dükkanın geliri hem kayınbabamlara hem de bize yetecek durumda şükür, bunu biliyorum..
Evt eşim sorumsuz, ve bu durumu değiştirmeye çalışıyorum..
Market alışverişine bile kayınbabamla giderim, neymiş beyimiz sıkılırmış markette gezerken.

alttan almaya çalışmak güzel birşey ama yerinde yapmazsan kıymeti olmaz, kocan da sorumluluklarını ihmal ederse, hareketlerini sürdürürse karşına al konuş güzelce bence.

Düşünüyorum canım da kızım küçük 1 yaşında daha. Bu sene kpssye girecem inşallah..
Kaynanam olur mu öyle şey, ne gerek var çalışmaya, otur çocuğuna bak dedikçe daha da hırslanıyorum zaten.

benım hıssettıklerım esınız kayınbabanızdan zamanında cook dayak yemıs sindırılmıs
sorun sadece esınızde degıl,aklı selım bı baba bu sekılde davranmaz cunku
bızımde gelınımız var benımde babam var abım calısıyor olmasına ragmen babamların hala ellerı ustlerınde aman bıseylerı eksık olmasın dıye
onlara oturmaya gıderken tum mutfak erzagını alır gıderler bana gelırken bıle oyle

tuhaflık senın eşinin tarafında...
otu çek köküne bak baba normal degılkı kocan normal olsun

Tam tersi aslında canım, kayınbabam ne çocuklarına ne karısına bir kere vurmuş bir insan değilmiş, sorumluluğunu da bilen bir adam. Bu konuda eşim ona çekmemiş ne yazık ki

Canim benim esimde oyleydi. Evlendik bir oturduk laf soz kondurmadi anasina babasina. Ben kesin ve net konustum. Suan birsey olsa cikio gidecegimi biliyor. Eskiye gore suan çok cok iyi. Ve ogluna asik bir baba. Surdururse surdursun tavrini. Oda kendince nasil olsa yanasiyor diyordur kendince.

Şimdi geldi beyefendi, hayret babası gelmemiş bu sefer. kapıyı açtım, konuşma falan hiç bir şey yok, güya beni cezalandırıyor ya, ailesine laf edilmesine hiç tahammülü yoktur çünkü.. paketi yere attı gitti..
Ve benim şehir dışından arkadaşım geldi, yarın dışarı çıkıcaz, eşim sağ olsun geçen gün bendeki bütün parayı aldı, yani paraya da ihtiyacım var.
Siz olsanız nasıl davranırdınız bayanlar??

Nasıl davranacağınızı soruyorsanız, sırnaşmayın da ne yaparsanız yapın.

Ben oyle birsey oldugunda tavirli bir sekilde yarin disari cikacagimi soyluyorum para birakmasi gerektigini biliyor

yavru mamasiz napti. ben orda takili kaldim.

adam % 100 sucluyken ozur dilemissin birde. bundan sonra mama bez falan bekleme artik.
Aslında mamayı sadece geceleri veriyorum, gündüzleri normal besinlere alıştırmaya çalışıyorum..
Dün gecelik yetecek kadar vardı, zaten tamamen sıfırlandıktan sonra istemem huyunu biliyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…