- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Birincisi gülmezdimŞimdi geldi beyefendi, hayret babası gelmemiş bu sefer. kapıyı açtım, konuşma falan hiç bir şey yok, güya beni cezalandırıyor ya, ailesine laf edilmesine hiç tahammülü yoktur çünkü.. paketi yere attı gitti..
Ve benim şehir dışından arkadaşım geldi, yarın dışarı çıkıcaz, eşim sağ olsun geçen gün bendeki bütün parayı aldı, yani paraya da ihtiyacım var.
Siz olsanız nasıl davranırdınız bayanlar??
İşte benim saflığım o da, küs Kalmaya dayanamam ben haklı bile olsam..Ona gururlu denmez enayi denir, sorumsuz denir bence
Çalışıp edip maaş almıyosan enayisindir, baba olup çocuğuna bez mama almıyosan da sorumsuz
Çok mantıklı konuşmuşsun ama madem haklısın sonuna kadar git
Sonra durup durup kendim yanaştım ne demek, he o da artistlenmiş bi de hem suçlu hem güçlü
sen ara kp ve iste. madem adamda para yok. parayı taşıyandan iste. yüzsüzlük yapBabama söylerim bugün getirir dedi, evde 2 tane bezle bekliyoruz bakalım
Küs değilsen bile rutin cevaplar verilir direk nasıl yanaşıyosunuz böyle bi durumda çok ilginçİşte benim saflığım o da, küs Kalmaya dayanamam ben haklı bile olsam..
Ama yok bunu yapmamam lazım, bnu öğrenmem lazım biliyorum..
İnan ki o gülme emojisii sinirden yani, yoksa gülecek durumda değilim..Birincisi gülmezdim
İkincisi böyle bi adama elimdeki parayı vermezdim, kenara atmaya bakardım
Üçüncüsü o fırlattığı paketi ona yedirirdim, çocuğuna bakamıyosan git kendini köprüden at gurur kim sen kim der çocuğumu alır çeker giderdim
Bir değil beş değil bez her zaman lazım her seferinde yalvar yakar alıp sonra bi de fırlatarak mı verecek, çüş yani.
Gereksiz bir gurur işte, kendi parası babasından çok olursa üzülürmüş..
Üzülmez biliyor çünkü, babasını ararım ben kocam dururken baba bize mama lazım derim, beyefendinin ruhu duymaz.Bebek aç olursa üzülmez yani
3-5 le olacak iş değil kesin çözüm lazımİnan ki o gülme emojisii sinirden yani, yoksa gülecek durumda değilim..
Parayı da yine dışardaydık arkadaşlarıyla hesaba yetmedi dedi aldı..
Her daim kenarda belli bir param olurdu da bu aralar hazırlıksız kaldım malesef..
Unutacağını bildiğimden dün gün boyunca eşime bir kaç kez hatırlattım..
Çocuğa bez ve mama lazım diye, her seferinde tamam dedi..
Eve geldi, eller bomboş..
Hani nerede?
- Param yoktu alamadım.
beni geçiştirmek için tamam tamam demesine sinir oluyorum.
Babasıyla birlikte dükkan işletiyorlar.. Ve sırf ' yaşlı adam parasız gezmez ' mantığıyla bütünnn parasını babasına verir, bizim gururlu beyefendi cebinde 5-10 lirayla gezer!! Bu durum sinirlerimi bozuyor artık..
Senin de bir evin var çocuğun var, bu neyin rahatlığı anlamıyorum ki..
Ben her ihtiyacımı kaynanamı, kayınbabamı arayıp söylemek zorunda mıyım??
Dün akşam da böyle sinirlendiğim için ' bütün paranı babana verirsen tabi olmaz ' dedim..
Beyefendi kızdı tabi, ' sen kimsin, ben sana hesap mı vericem, babama laf edemezsin ' falan filan..
Sonra yanaştım aramızda kırgınlık olmasın diye gönlünü almaya çalıştım, surat beş karış oturdu, sonra da çekti gitti yattı..
Ve sabah da hiç bir şey demeden çıktı, ben şimdi bu adama nasıl davranmalıyım bilmiyorum ??
Çalışmıyorum, annem babam emekli hiç bir şeyimi eksik etmezler biliyorum, ama küçük bir bebeğim varken, aileme gidip yuvamı yıkmayı da göze alamam, özellikle şu anda..3-5 le olacak iş değil kesin çözüm lazım
Bez mama sen demeden bile alınmalı
Bunlara çekişiyosan diğer ihtiyaçları düşünemiyorum bile
Kayınpederden iste diyenlere katılmıyorum, insan kocasından zor ister ne kayınpederi
Ailen nasıl sana destek olurlar mı, çalışmıyorsun sanırım. Alıp kızını ailene gitsen ne olur ?
Bunun boş olmakla dolulukla ilgisi yokÇalışmıyorum, annem babam emekli hiç bir şeyimi eksik etmezler biliyorum, ama küçük bir bebeğim varken, aileme gidip yuvamı yıkmayı da göze alamam, özellikle şu anda..
Evt bu durumda saçma olabilir ama sonuçta aramızda bir sevgi var, ve bu sevginin her şeye yetmediğini o da öğrenicek.. Ben zaten kayınbabamla bir konuşma yaptım, baba her ihtiyacımızı sen karşılamaya çalışma, bırak oğlun alışsın dedim..
Dükkanda eşim her şeyi daha iyi bildiği için genelde kayınbabam boşta olur o da onu kullanır işte..
Unutacağını bildiğimden dün gün boyunca eşime bir kaç kez hatırlattım..
Hani nerede?
- Param yoktu alamadım.
Babasıyla birlikte dükkan işletiyorlar.. Ve sırf ' yaşlı adam parasız gezmez ' mantığıyla bütünnn parasını babasına verir, bizim gururlu beyefendi cebinde 5-10 lirayla gezer!! Bu durum sinirlerimi bozuyor artık..
Dün akşam da böyle sinirlendiğim için ' bütün paranı babana verirsen tabi olmaz ' dedim..
Beyefendi kızdı tabi, ' sen kimsin, ben sana hesap mı vericem, babama laf edemezsin ' falan filan..
Sonra yanaştım aramızda kırgınlık olmasın diye gönlünü almaya çalıştım, surat beş karış oturdu, sonra da çekti gitti yattı..
Ve sabah da hiç bir şey demeden çıktı, ben şimdi bu adama nasıl davranmalıyım bilmiyorum ??
Çocuğunu düşünmeyen ve hala bir ailesi olduğu bilincine varmamış kişiliği oturmamış bir erkeğe dediğiniz gibi yakın davranmazdım benUnutacağını bildiğimden dün gün boyunca eşime bir kaç kez hatırlattım..
Hani nerede?
- Param yoktu alamadım.
Üzülmez biliyor çünkü, babasını ararım ben kocam dururken baba bize mama lazım derim, beyefendinin ruhu duymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?