Ahh benim gururlu kocacım!!!!!

Ona gururlu denmez enayi denir, sorumsuz denir bence
Çalışıp edip maaş almıyosan enayisindir, baba olup çocuğuna bez mama almıyosan da sorumsuz
Çok mantıklı konuşmuşsun ama madem haklısın sonuna kadar git
Sonra durup durup kendim yanaştım ne demek, he o da artistlenmiş bi de hem suçlu hem güçlü

böyle bir durumda ;
öncelikle benim kocamın kayınpeder değil değil eşim olduğunu hatırlatırım.
eğer hala devam sa kayınpederi bıktırırım.
baktın koca hır gür tavırlar küsmeler , bırak küssün bebeğine neden bez almadın, neden mama almadın diye kızınca küssün çünkü bunu bile beceremeyen insana çok şey yüklememek lazım.
kv nin çalışma demesine gelince; ayol evin masrafını kayınpeder yapar, bebeğin maması bezi kayınpeder, harçlığı kayınpeder verir...evin reisi yok başında erkek yok ev idare etmek için çalışacağım der oturursun kenara ...

Birincisi gülmezdim
İkincisi böyle bi adama elimdeki parayı vermezdim, kenara atmaya bakardım
Üçüncüsü o fırlattığı paketi ona yedirirdim, çocuğuna bakamıyosan git kendini köprüden at gurur kim sen kim der çocuğumu alır çeker giderdim
Bir değil beş değil bez her zaman lazım her seferinde yalvar yakar alıp sonra bi de fırlatarak mı verecek, çüş yani.

İşte benim saflığım o da, küs Kalmaya dayanamam ben haklı bile olsam..
Ama yok bunu yapmamam lazım, bnu öğrenmem lazım biliyorum..

İşte benim saflığım o da, küs Kalmaya dayanamam ben haklı bile olsam..
Ama yok bunu yapmamam lazım, bnu öğrenmem lazım biliyorum..
Küs değilsen bile rutin cevaplar verilir direk nasıl yanaşıyosunuz böyle bi durumda çok ilginç
Ben bi konu çözülmeden durulmam

İnan ki o gülme emojisii sinirden yani, yoksa gülecek durumda değilim..
Parayı da yine dışardaydık arkadaşlarıyla hesaba yetmedi dedi aldı..
Her daim kenarda belli bir param olurdu da bu aralar hazırlıksız kaldım malesef..

kocanı hiç kaale alma bir daha da ondan para isteme. kp ile konuş. eşin sana paran var mı gibi bir şey sorarsa da ben hallediyorum aldım gibi bir şey söyle. sen de bütün maddi konuları kp ile görüş onu es geç

babasının parasız gezmesi mi önemli yoksa çocuğunun aç olması mı? öncelik sırası eşini acilen değiştirmesi lazım...

3-5 le olacak iş değil kesin çözüm lazım
Bez mama sen demeden bile alınmalı
Bunlara çekişiyosan diğer ihtiyaçları düşünemiyorum bile
Kayınpederden iste diyenlere katılmıyorum, insan kocasından zor ister ne kayınpederi
Ailen nasıl sana destek olurlar mı, çalışmıyorsun sanırım. Alıp kızını ailene gitsen ne olur ?

Çocuğuna bez mama almaktan aciz bir adamın birde aranızda kırgınlık olmasın diye gönlünü mü aldınız? Çocuğu yapmadan önce düşünmemiş mi, bez lazım mama lazım para lazım diye... Valla eşinize nasıl davranırsınız bilmem ama sizi sözleriyle ezip suratını düşürmesine üzülmeyin derim. Aileniz falan yokmu arkanızda duracak, eşinle konuşsunlar, hatta eşinin ailesiyle de konuşsunlar.

Çalışmıyorum, annem babam emekli hiç bir şeyimi eksik etmezler biliyorum, ama küçük bir bebeğim varken, aileme gidip yuvamı yıkmayı da göze alamam, özellikle şu anda..
Evt bu durumda saçma olabilir ama sonuçta aramızda bir sevgi var, ve bu sevginin her şeye yetmediğini o da öğrenicek.. Ben zaten kayınbabamla bir konuşma yaptım, baba her ihtiyacımızı sen karşılamaya çalışma, bırak oğlun alışsın dedim..
Dükkanda eşim her şeyi daha iyi bildiği için genelde kayınbabam boşta olur o da onu kullanır işte..

Bunun boş olmakla dolulukla ilgisi yok
Akşam eve gelirken bez getirmeyene adam mı denir, işi gücü sağlığı varken hemde
Kaç yıllık evlisiniz hep mi böyleydi

Neyse bayanlar kızım uyandı, ben yine de fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum..
İlk müsait olduğum an okuyacağım..
Teşekkürler olumlu olumsuz tüm yanıt veren arkadaşlar..
Başım sıkıştığında yanımda birilerinin olacağını bilmek güzel..

Senin adına çok üzüldüm. Eşinin hala bir evi olduğunu anlamaması, bir baba olmasını evlat olmasından sonraya koyması çok acı bir durum.

Bu konuya nasıl bir çözüm bulursun bilemiyorum ama eşinle çok işin var senin. Allah kolaylık versin.

Çocuğunu düşünmeyen ve hala bir ailesi olduğu bilincine varmamış kişiliği oturmamış bir erkeğe dediğiniz gibi yakın davranmazdım ben

Üzülmez biliyor çünkü, babasını ararım ben kocam dururken baba bize mama lazım derim, beyefendinin ruhu duymaz.

Deme o zaman

Bebeği kim yaptı ise mamasını da o alır

Ya da diyeeceksen de baba oğlun tüm parayı sana vermiş bebeğe mana bez almamış de ki anlasın

Bu nasıl mantık babasında çok para olmalı imiş onun ne ihtiyacı olur ki sadece ev gideri yoksa para bugün de bakliyat yerler evde olan makarnadan yaparlar

Kimin ihtiyacı varsa onda olur ihtiyaçlarda babaya bağımlı oluyor cebinde de çocuk gibi harçlık oluyor ve bu gurur

Kusura bakmayın ama babadan kopamamış bunu maskeliyor

Gururlu adam bu işin parası sadece babama yetiyor ben başka iş bulayım da karım ona buna ağız eğmesin der

Şimdi babası o bu mu diyen çıkabilir bana göre öyle

Kp sen gidip para isteyemem ha sokaktaki Ahmet amca ha kp benim yaşam biçimime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…