Ahh bu koca derdii

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr

Çok da izin almam eşimden yarın babamlara gideceğim derim tamm bekle birlikte gidelim yada yarın yorgunum tek gitme der bilikte ertesi gün gideriz der çok çok önemli gideceğin neresi olabilir ki düğün ise bu zaten birlikte gitmeniz gerekmez mi

Attığın her adımda izin almakla hata yapıyorsun. Öyle alıştırmışsın da o nedir yani tasma takılmış gibi. Ben böyle yapmıyorum gittiğim yere haber veriyorum bazen vermediğim de oluyor. Haberi olmalı ama annene hastaneye giderken de izin almak çok saçma. Kendi hayatınız resmen yok. Sorunumuz yok diyorsun ama :) burdan bakınca sorunsuz gibi görünmedi evliliğin bu ciddi bir problem bence.
Her istediğini yapıyorsun diye de problem olmuyordur belki.

Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr
hiçbir şey söylemem arabamın anahtarını alır ve çıkarım sorarsa şuraya gidiyorum derim bir yere gitmek için icazet almam gittiğim yer ke...hane değil neticede işimi gücümü görmeye gidiyorum..o nasıl bir yerlere gidiyorsa bende gidiyorum bu demek değil tabiki sabahlara kadar eve gelmiyorum...her şey ölçüsünde.

Hatayı bu zihniyette biriyle evlenerek yapmışsınız, bu saatten sonra sorunu inatlasarak degil guzellikle çözmeye calisirsaniz kazanan siz olursunuz.

İzin istememekle ve tribini görmemekle başla bence.

Ayrıca tek neden gitmiyorsun ille de birinin götürmesi alması şart mı seni? Bu şekilde çok pasif bir görüntü çiziyorsun..

izin almaya alıştırmışsınız. izin almak yerine söylemek daha mantıklı bence

Attığın her adımda izin almakla hata yapıyorsun. Öyle alıştırmışsın da o nedir yani tasma takılmış gibi. Ben böyle yapmıyorum gittiğim yere haber veriyorum bazen vermediğim de oluyor. Haberi olmalı ama annene hastaneye giderken de izin almak çok saçma. Kendi hayatınız resmen yok. Sorunumuz yok diyorsun ama :) burdan bakınca sorunsuz gibi görünmedi evliliğin bu ciddi bir problem bence.
Her istediğini yapıyorsun diye de problem olmuyordur belki.

Aynen. Bir taraf susarsa suyuna giderse iyi o evlilik.
Eğer kadınların aksini iddia eden sesi çıkmazsa o ev huzurlu bir ev oluyor. Ama hayır ben artık böyle istemiyorum de ve gör o sorunsuz evlilikleri..

İzin istememekle ve tribini görmemekle başla bence.

Ayrıca tek neden gitmiyorsun ille de birinin götürmesi alması şart mı seni? Bu şekilde çok pasif bir görüntü çiziyorsun..
Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyor

Şu izin almak yapabilir miyim cümlesini kurmamakla başla öncelikle ilk başlarda eiam derdi sen benden izin almıyorsun dedim haber veriyorum önceden gideceğimi istemiyorsan söylersin ama çocuk gbi senden miyim diye bir izin alamayacağını bir yılı aştık evlilikte ve alıştı

Tek gitmemi asla istemiyor evim annelere biraz uzak olduğu için annem arada geliyor

İşte sorun da bu ya. Sen "ben ne istiyorum" diye sorup uyguladın mı hiç?
Eş misin? Köle mi?
Götür ve Al ile hayat geçmez..

Şu izin almak yapabilir miyim cümlesini kurmamakla başla öncelikle ilk başlarda eiam derdi sen benden izin almıyorsun dedim haber veriyorum önceden gideceğimi istemiyorsan söylersin ama çocuk gbi senden miyim diye bir izin alamayacağını bir yılı aştık evlilikte ve alıştı
Ya izin almıyorum. Oraya gidecem yada yada bugün bu var gitmem gerekiyor falan diyorum hayır diyor. O anda aksini yaparsam da sorun çıkıyor anlatmak istediğim bu

Ya izin almıyorum. Oraya gidecem yada yada bugün bu var gitmem gerekiyor falan diyorum hayır diyor. O anda aksini yaparsam da sorun çıkıyor anlatmak istediğim bu

Çıksın canım ne olacak en fazla 1 hafta kavga edersin alışır bu şekilde sana söz geciremeyecegini anlayacak sen sorun çıkacak diye birşeylerden odun verirsen tabi sorun çıkmaz sonuçta evlilik iki tarafın fedakarlik yapması gereken bir kurum benim esimde ilk zamanlar tek gitme etme derdi sonra annem hastalandı otobüse atlayıp atlayıp gittim eşim gece geldiğinde arabayı aldım anneme gittim sesini cikartamadi bak dedim demekki bana birşey olmuyor bu kdr büyütmeye gerek yok nerde oldugumu bilmen yeterli gereksiz tavır yapma bu şekilde kavga gürültü gerekirse bir yerde etmen gerekiyor

Ondan önce tek gitmiyor muydunuz? Tek gidince ne oluyormuş insanlar sizi mi yiyormuş?
Öncelikle izin almadan başla olaya. Ben şuraya gidiyorum canım de. Zamanla alışacak. Yarın öbür gün çocuğunuz olacak azıcık kendi ayakları üzerinde erkeğe bağımlı olmadan yaşamayı bilin.

Sorunsuz, kaprissiz olan eşim bile ilk zamanlar şaka ile karışık "benim neden haberim yok, benden izin aldın mı" diye takılırdı. Ama her şakanın altında gerçek vardır diyerek "haber verdim ya işte" der geçerdim. Hiç bir zaman ciddiye alıp gidebilir miyim demedim. Yapsaydım belki de huy olarak kalacaktı..
Sadece beni bırakmasını istediğimde "arabayla bırakır mısın?" diye sormuşumdur o gün işi var mı bilmediğim için. Ki bu çocuktan sonra böyle oldu. Çocuk yokken tek giderdim zaten.

Back
X