Ahh bu koca derdii

Doğuyu elestiricegim için şimdi yazacaklarımı yazmıyorum eşimin yakın akrabası asker ve bazı şeyler anlattı ve şimdi evlendi eğer bende o tarz bir yere gelin gitmiş olsaydım eşim de istemezdi diye düşünüyorum çünkü asker olan abiyle konuştuğumda Merve böyle böyle olaylar oluyor ben nasıl şimdi eşimi cikartiyim dedi dedim abi haklısın ama o kızı gezdirme zaten eğer evde patlar ki ben essen izin alma konusuna bu kdr karşı iken adama hak verdim

Doğuyu elestiricegim için şimdi yazacaklarımı yazmıyorum eşimin yakın akrabası asker ve bazı şeyler anlattı ve şimdi evlendi eğer bende o tarz bir yere gelin gitmiş olsaydım eşim de istemezdi diye düşünüyorum çünkü asker olan abiyle konuştuğumda Merve böyle böyle olaylar oluyor ben nasıl şimdi eşimi cikartiyim dedi dedim abi haklısın ama o kızı gezdirme zaten eğer evde patlar ki ben essen izin alma konusuna bu kdr karşı iken adama hak verdim
Ewet doğru

Bu durumları bulurken bu kdr isyan etmezdim açıkçası tatlım esin haklı yanından abirsey olursa diyedir diğer haksız yani ise senin anneni kocaman kadını sana dadılık yapması için çağırması madem seni tek çıkmanın istemiyor gelecek istedgin yere götürecek

Şöyle yapıyorum.
Mesela ona benim kararlarım ve sosyal hayatımda verdiğim kararlar üzerinde hakkı olmadığını hissettiriyorum.
Böylece ne izin alıyorum ne de trip yapmasına gerek kalıyor.
Kısaca herkes haddini biliyor.

Bu durumları bulurken bu kdr isyan etmezdim açıkçası tatlım esin haklı yanından abirsey olursa diyedir diğer haksız yani ise senin anneni kocaman kadını sana dadılık yapması için çağırması madem seni tek çıkmanın istemiyor gelecek istedgin yere götürecek
İşi gereği p
İşi gereği pek müsait olamıyor

O zamn ailene bunu belli etmeyeceksin canım iyice konuş eşinle
Bu akşam konuşacak inş. Mervecim güzel yorumların ve ilgin için teşekkür ederim cnm:KK200: yarın neler olduğunu yazarım tekrar. Ne konuştuğumuzu fln. Yarında düğün var bakalım ne olacak

kiskaniyo heralde.
cok sacma ama sen git haber ver suraya gidiyorum diye git alistirma sakin gitmemezlik yapma

Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr
Ben cikmadan önce aşkım şuraya gidiyorum haberin olsun yazarım ve çıkarım. Çok sukur şimdiye kadar bu konuda sorun yaşamadık. Ondan izin almanız gerekmiyor aslında o size soruyor mu gün içinde oraya gidebilir miyim diye. Önemli olan nerede olundugunun eşler tarafından bilinmesi. Bir iki trip yapsın sonra alisir bence.

Ben cikmadan önce aşkım şuraya gidiyorum haberin olsun yazarım ve çıkarım. Çok sukur şimdiye kadar bu konuda sorun yaşamadık. Ondan izin almanız gerekmiyor aslında o size soruyor mu gün içinde oraya gidebilir miyim diye. Önemli olan nerede olundugunun eşler tarafından bilinmesi. Bir iki trip yapsın sonra alisir bence.

Aslında konu sahibi bazı bilgileri eksik vermiş anladığım kadarıyla Diyarbakır'da bazı olayların olduğu bir ilçede yaşıyor

Ay benimki de öyleydi. İki senelik evliyim. İlk sene öyle yapıyordu. Bir yere gidince sanki aramıza soğuk bir hava giriyormuş gibi oluyodu ama geçti. Geçiyor merak etme. Şuan ikinci senemiz, gayet rahat :)

Neden çocuk gibi bu kadar izin alma zorunluluğu hissediyorsunuz ki? Resmen haklarınızı bahşetmişsiniz eşinize. Hastaneye bile giderken izin niye istiyorsunuz?

Merhaba kızlar aslında eşimle pek bi problemimiz yok ama şöyle bi sıkıntımız oluyor her seferinde....mesela bi yere gitmek istediğimde dha doğrusu gitmem gerken yerlere pek izin vermiyor. Nedenini bilmiyorum ama bi düğün olsun hastane olsun aile hakkında özel bi gün olsun ona söyleyince bi tavırlı davranıyor. İşin varsa annem beni alsın diyorum yine hayır diyor. Çok çok çok önemli bi meslele olmazsa gitmemi istemiyor. Gidince de o gün burnu havada cevaplar verir. Ben ona yaklaşmaya çalışırım bişey yokmuş gibi yaparım konuşurum flan. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Bi formül varda ben mi bilmiyorum acaba:)) başkalarının eşine bakıyorum nereye isterse hemen bırakıyor onu gittiği yere. Benim mi bi acaip acaba. Öneriler bekliyorum kızlarr

Hasta oldugundadami birakmiyor .peki kndi goturuyomu seni

Cok ilginc tavsiyeler olmus yok izin alma yok oyle alistirmissin adamin zihniyeti bilmem..
Bu senin evliligin yuva senin evdeki huzuruda huzursuzluguda cekecek olan sensin..
Belli ki kiskanc bi esin var yalniz gitmeni istemiyor olay bu. Benim esimde ayni heryere o birakir onunla evlendigimden beri 2 kere dolmusa bindim oda sehri tanimak cevreyi gormek icin ikna ederek. Ama isime geliyor mu evet geliyor beni birakmasi.
Izin alma durumuna bayanlarin hepsi karsi oluyor ama haber vermekte bir izin almadir nihayetinde.Biz esimizden neyi bekliyorsak oyle davranmaliyiz dogrusu bu bence.
Markete cikarken, yuruyus yaparken dahi haber veririm sahsen ne olur ne olmaz dunyanin binbir turlu hali var.
Hasili kelam ya onceden soylemelisin ya da yalniz gitmemelisin:)

Zamanla geçiyor, zamanı gelince hadi sen gezmeye git falan diyorlar :)

Back
X