Lisedeyken bende de çok vardı cildiyeye gittim geçti. Şuan da var ama tek tük, onlarıda sorun etmiyorum. Mutlaka doktora git.
merhba canm bnde 19 yasndaym daha 10 ay öncesine kadar yüzüm gercekten de bakılamıcak kadar kötü bi haldeydi.doktora falan da gttm kaç kez . bazı arkdslar bnmle dalga bile geçiyolardı ıyy sevgln senn yanagını nasıl öper falan diye çok gücüme gdiyodu. hep fondöten ve pudra gbi şeylerle kapatmaya çalşydm ama daha fena oluyo sakın yapma. sonra bi sabun kullandm adını hatrlayamıyorum ama yeşil renkteydi. zeytnyaglı sabun degil. ama onun da iyi geldgni soyluyorlar. bide ben doğum kontrol hapı kullandım 3-4 ay gbi bi süre içeisinde yüzüm bebek gbi oldu gören herkes nasl oldu flan dedi o kadar umutsuz bi haldeydm yanisabun kil sabunu muydu öle bişeydi bi bakarm eger istersen o sabun da çok iyi geldi bana .
Canım yıllarca bu derdi çektim,Allah kimseye çektirmesin.
Ama sonunda bu dertten kurtuldum.Cleocin ve clindoxyl isimli ilaçlarla.Bir ay her gece düzenli clindoxyl sürdüm sonrasında hala her gece cleocin sürüyorum yüzüme yatmadan önce.
Ayrıca Watsonsın greentea serisinin köpüğünü,maskesini ve toniğini düzenli olarak kullanıyorum.Artık pudrasız,fondotensiz sokağa çıkabiliyorumUmarım senin de işine yarar.
merhba canm bnde 19 yasndaym daha 10 ay öncesine kadar yüzüm gercekten de bakılamıcak kadar kötü bi haldeydi.doktora falan da gttm kaç kez . bazı arkdslar bnmle dalga bile geçiyolardı ıyy sevgln senn yanagını nasıl öper falan diye çok gücüme gdiyodu. hep fondöten ve pudra gbi şeylerle kapatmaya çalşydm ama daha fena oluyo sakın yapma. sonra bi sabun kullandm adını hatrlayamıyorum ama yeşil renkteydi. zeytnyaglı sabun degil. ama onun da iyi geldgni soyluyorlar. bide ben doğum kontrol hapı kullandım 3-4 ay gbi bi süre içeisinde yüzüm bebek gbi oldu gören herkes nasl oldu flan dedi o kadar umutsuz bi haldeydm yanisabun kil sabunu muydu öle bişeydi bi bakarm eger istersen o sabun da çok iyi geldi bana .
canım önce bir dermatoloğa git. hormonlarla ilgili ise sadece yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi doğum kontrol hapı yeterli olacaktır, çünkü hormonları düzene sokuyor. eğer hormonlardan değilse roacutanne tarzı haplardan tahlil yaparak kullandırır sana yaklaşık 5-6 ay sürüyor bu tedavi
clindoxyl kullandım bide differin jel yüzüme iyi geldi ama bırakınca tekrar çıktıCleocin onlara benzer sanırım Watsonsın greentea güzel biraz araştırdım gerçekten cildi yağsız temiz tutar gibi onu kullanmayo düşünüyorum aslında
canım önce bir dermatoloğa git. hormonlarla ilgili ise sadece yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi doğum kontrol hapı yeterli olacaktır, çünkü hormonları düzene sokuyor. eğer hormonlardan değilse roacutanne tarzı haplardan tahlil yaparak kullandırır sana yaklaşık 5-6 ay sürüyor bu tedavi
Canım roacutanne hapı kilo aldırıyor mu ?
yok canım sanmıyorum. yani ben aynıyım. kullanan kişilerden de hiç böyle bir şikayet duymadım
eveet cnm kükürt sabunu o çok iyi geldi bana şu an yüzüm gayet güzel leke sivilce hç bsey yok allaha şükür evt doktor verdi tabii ki canm hatta gamze die bi arkdsm vardı o da kullanıyodu valla adını hatrlayamıyorum şu an ama bi bakarm yine de . hapı bıraktıktan sonra hiç çıkmadı . ama çok kötüydü bnmkisi. psikolojim bozulmuştu resmen ya dışarı çıkmak istemydm. ama o sabunda çok iyi geldi bana . onu da önerrim. ben maskesini yapydm. sabah bi bakydm ki sivilceler sünmüştü. öle öle derken hç bsey kalmadı.
Yaşla pek alakası yok canım onun maalesef
Hala regl dönemlerime yakın çıkıyor bende de
Garnierin roll-onları vardı buna özel ben çok memnun kalıyorum hemen kurutuyor sivilceyi
Cildim yağlı olduğu için tek tük çıkardı lisedeyken ama lise sona bir geldim sınava hazırlanırken o kadar kötü oldu ki yüzüm benim tek yanağıma sarmıştı başka biyerimde yoktu sonra cildiye doktoruna gittim krem verdi hiç bir etkisi olmadı bu şekilde birsürü krem kullandım fayda gelmedi en sonun roacutanne hap kullanmaya başladım biraz ağır ama inan etkisi büyük cildin çok yağlı olduğu için çıkıyor zaten sivilce cildini kurutuyor kökten çözüm yani 3 aydan sonra baya bi düzelme oldu tam 6 ay kullandım şu an yüzümde tek bir sivilce bile çıkmıyor Allah ıma şükür sadece bi kaç iz var eğer kremle vakit kaybetmeseydim onlarda olmazdı hap kilo aldırmıyor sadece dudakların ve burnun kurur sürekli krem sürmek zorunda kalırsın ve hap kullandığın sürece kan vermek ve hamile kalmak yasak teavi bittikten 6 ay sonra kan verebilirsin birde yağlı yiyecek ve coladan uzak dur tedavi olurken başka bi markanın temizleyicini önermiyorlar ama dove sabun al her gün sabah akşam yıka çok iyi gelir ve tedavi olursan bittikten sonra yüz temizliğine dikkat et temizleyici tonik ve maske al düzenli olarak uygula geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?