Ahh bu SİVİLCELER :((((

Roac... Diye baslayan ilaci kullandim ve soninda kurtuldum Allah a sukur. Oneririm. Doktor kontrolunde kullaniliyor zaten.

Canım sebamed'in clear face diye kapatıcı tarzında sivilce önleyici bir kremi var hem sivilcelerini kapatmış olursun hem de bu süre içinde onları yok edebilirsin, bir dene istersen. Onun dışında son 2 aydır ben de sivilce problemi yaşıyordum alnımda, amway ballı sabun kullanıyorum 2 aydır, kullanmaya başlayınca bir sürü sivilce çıkarttı (ilkten içten büütn sivileleri dışarı atıyomuş) sonra hepsi geçti şimdi allaha şükür pürüzsüz sayılır cildim :) bunu da önerebilirim sana.

canım diş macunu sürsene bide....
gece yatmadan önce masaj yaparak sür sivilcelerin üstüne,
benimde senin gibi evlendim hala stresten sivilce çıkarıyorum...
iki gündür sürüp yapıyorum sabah yıkıyorum resmen kurudu sivilcelerim.. küçüldüde,

tek çare roaccutane canım.. bende yıllardır krem antibiyotik tedavileri gördüm nafile geçiyordu sonra tekrar çıkıyordu seni çok iyi anlıyorum şuan tedavinin 2.ayındayım ben her ay kan testi istemedi doktorum sadece iki kez 1. ve 2.aylarda istedi daha gerek yok dedi banada diğer gittiğim doktorlar vermek istememişti bu son gittiğim doktordan istedim verdi sağolsun dudak kuruluğu haricinde bi yan etkisi olmadı oda çok hafif belli bile olmuyor dışardan lipstick var onu sürünce eski haline dönüyo zaten bende 19 yaşındaym senin gibi üni öğrencisiyim bu sivilceler içten gelen karaciğerden kaynaklı olduğu için tek çaresi roac canım yağ bezelerini yok ediyor tamamen boşuna başka yöntemlerle vakit kaybetme yüzünde izler çoğalmasın benm var bi iki tane önceden kalma bu yüzden diyorm keşke önceden başlasaydım yani sende eminimki şimdi olmasa bile başlayacaksın canına tak edecek bi gün şimdi tam mevsimi başla ve kurtul diyorum canım :)

Benim yüzümde hic cıkmazdı ya herkesde söylerdi ne güzel cildin var diye simdilerde yüzümde kolllarımda sırtımda felanda cıkmaya basladı sinir oluyorum ya.. geceden imex sürüyorum , sabahta yüzümü adaçaylı sabunla maskeleyip yıkıyorum faydası var gibi ama tamda emin degilim .. makyaj yaptıysamda önce makyaj temizleme avonun seysiyle siliyorum daha sonrada deep clean ile maskeleyip temizliyorum ama bununda faydası varmı bilmiyorum ugrasıyorum iyilessin diye ama işte ...

kafana göre gül suyu bile kullanma. çünkü daha kötü yapıyo. ben 22 yaşıma kadar bu hastalığı çektim. eğer doktora gitmeseydim daha da çekcektim.

sen de benim yaptığımı yap. doktora git. doktor ilk başka bikaç merhem veriyo. işe yaramazsa en etkili ilaç olan roac.. haplarından kullanıyosun. ben 6 ay kullandım. şimdi bıraktım. hiçbir yan etkisi kalıcı değil. ayrıca sivilceler de yok oldu. yüzümü doğru dürüst yıkmaıyorum bile :)) eskiden küküsrt sabunu, yasun sabunu... hep araştırırdım. şimdi gerek duymuyorum. sivilcelerin ilaçtan başka çözümü yok.

doğum kontrol hapları ise sadece hormon bozukluğundan kaynaklanan sivilcelree iyi geliyo. ilk önce hormon tahlili yaptır istersen. sorun yoksa cildiyeye git.

tek çare roacutane ben 3 defa gördüm bu tedaviyi 6 ay 8 ay ve yine 6 ay hiç sorun olmadı...aradan 2 sene geçti ve şimdi hamileyim korkma sakın..

bu dr vermiyorsa başka dr a git ben neler çektim neler kullandım ne ilaçlar sadece roacutane fayda etti

Çok geçmiş olsun inşallah geçer ya üzüldüm =(

bende üniversiteye gidiyorum bakıyorum herkesin yüzü ne hoş bebek gibi ben dr a gittim zerotanin kullandım geçti ama sonra bi daha... en iyisi bı kaç ay düzenli cilt bakımına git maddi zorlanırsın biraz ama sonra da hafta da bi iki defa kil maskesi ve her gece gül suyu bende öyle yapacagım valla herşeyii denedim bunları da denicem son çareee

valla benımde öyle olur gibi hormondan kaynaklanıyor hala adetlerımde düzensız ..

aslında bilmediğin şeylerle kapatmaktan daha iyi onuda araştırıyım bi ara annem diyodu ballı sabun var yüze iyi gelıyor diye bi arkdas kullanmıstı ama işte basta cıkarması kötü yağlı ciltlere gidiyomu acaba

onu yapıyorum kurutuyor ama bide yağlı cildim makyaj yapınca 1 saate parlıyor ya

ben çok istiyorum aslında ama doktorlar yazmıyor işte. gitmeden yazsada kurtulsam ahh ya işte yazmıyor tek tük diye yazmıyor ama ciddeb bi kere bile yüzüm sivilcesiz olmadı Ankara yasıyorum acaba hangi hastane yazar doktora yalvardım ama yazmadı sinirden kudurmustum krem verdi hala yazarken sinirleniyorum ulan kadın kremı kullanıyorum bırakınca sil bastan cıkıyor.

evet kafama göre kullanmak istemedim o yüzden daha çok sabun yada temizliyicilere bakıyorum gerçekten çağresi yok ne yaparsan yok tekrarlıyor hormon tahlılınde sorun cıkmadı doğum kont. sivilceri gecirdi ama sonra tekrar cıktı işte.. adet için guatr için hep gittim sorun çıkmadı bencede tek çağre hap tedavisi her doktor yazmıyor işte ankarada yasıyorum acaba hangi doktor yazar gitmeden yazdırıp gitsem ..

Allah analı babalı büyütsün canım bide evet kısırlık yapıyor dediler ablam kullandı adetlerinde sorun cıktı ama onun hep vardı gerçivalla içim rahatladı ahh bide bana yazsalar..

huzursuz mutsuz oluyorum derslere giresim gelmiyor valla bende araştırıyorum ama bakımdan da bıktım kafam takmatan bıktım belkı o yüzden sevgilim yok ahh kader arkdaşım inşşah senınki de cabucak gecer şifa yalnız Allahta çok sey dendşk Allah kaldık artık..

canım ben seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.. aynı şey benim başımada geldi iki hastane ye gittim ikiside özel olduğu halde yazmadı kadın bu sivilcelere roac gerek yok dedi krem yazdı ben bunu kullandım dememe rağmen olsun kullan işe yaramazsa bakarız dedi o kadar sinir olmuştum odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım sinirden çünkü bende yıllardır çekiyorm ergenlikten beri neyse ikinci doktora gittim oda ben yazmam bu ilacı sana kendi çocuğum istiyor ona bile yazmıyorum dedi ben yine ağlamaya başladım istediğin kadar ağla yazmam dedi.. en sonunda tıp merkezi var bizim eve yakın oraya gittim ve kaç senedir geçmediğni kremler antibiyotikler kullandığımı geçmediğini roac kullanmak istediğimi söyledim tamam yazarız dedi rahat bir şekilde şimdiki doktorum o kadar sevinmiştim ki ayy gerçektenmi çok teşekkür ederim demiştim doktora :)) canım sen benim söylediklerimi söyle kaç krem antibiyootk kullandığını geçmediğini tamamen kurtulmak istediğini söyle ben pes etmedim hastane hastane gezecektim bu doktorumda yazmasaydı çünkü kararlıydım kullanacaktım bu ilacı sivilceler insanın özgüvenini yitiriyor sevgili molsun bile istemedim kaç sene kaçtım belkide bu yüzden ve insanların tepkisi en kırıcı olan yüzüne neoldu şunu yeme şunu sür iyi gelir hepsi fasa fiso neler aldım paralar verdim hiçbri işe yaramadı yüzümü daha da mahfetti insan dışarı bile çıkmak istemiyor ki bu yaşlarımız en güzel geçireceğimiz çağlarımız canım keşke istanbulda oolsaydın seni yönlendirirdim gittiğim hastaneye ama eminim ankarada da bulursun bu ilacı yazacak birini

Son düzenleme:
bende kullandım roaccutane tam 6 ay. aradan 4 yıl geçti maaşallah hiç sivilcem çıkmaz.çok nadir oda bi tane çıkar hemen söner. cildim eskisi gibi yaglanmıyorda.ben de sivilce çokta değildi ama dr dan rica eetimm hemen yazmıştı.o kadar korkulacak bişey değil.zaten önce kan testi yapılıyor ona göre yazıyor ve her ay test yenileniyor devam edip edemiycene karar vermek için.bide boyuna ve kilona göre doz ayarlanıyor.aman dikkat fazla kaçırmasın dr un bana günde 20-20 verdi ilk iki ay kabus gibiydi.dedim dr a sanırım fazla geliyor dedim 20- 10 düşürdü rahatladım.ilk zamanlar biraz zor oluyo ama alısıyosun hatta bırakmak istemiyosun cildin hiç yağlanmıyor sacın hiç kirlenmiyor oh her an mis gibi geziyosun.bende yan etki olarak kulaklarımda feci yanma ateş oluyodu bide ani burun kanaması yoğun şekilde.dudaklar kupkuru çatlak yara hep kramli gezmek gerekiyor.bunları göze alıyosan kullan sonuç için.ama şunuda söyleyim kız kardeşim ve ben ikimizdede sonuç iyiydi ama yakın bir arkadaşım dört kez kullandı 7-8 ay her defasnda yeniden çıktı sivilceler.herkeste aynı olmuyor.bunuda bil ama bu nadir olan bisey sanırım

ilk gittiğimde bana böyle alkolle karıştırılan ilaç vermişti valla bir şeye yaramadı 2. kez gittim krem verdi yok aynı sonuç 0 3 kez iki krem 4. kez krem artık bida da gitmem dedim 5. kez gittiğimde dedim ben kullandım 8 sene oldu nerdeyse artık geçsin hap tedavisi istiyorum dedim bak hala sinirlıyım şurda olsa doktor döverim o derecede sen 8 senedir sivilcelri sıkıyomusun dedi ben sana ilaç yazmam bende kremde yazma o zaman dedim biraz inadım söke söke yazdrırım ama doktor saygısızlık yapıyım dedim gitti krem yazdı eve geldım sinirden ağladım resmen duvarı yumrukluycaktım hala gözlerim doluyor dershanede kızlar sorara okulda sorarlar bıkmıstım artık gine aynı seyleri yaşıyorum ve yine yaşıycam üniversite başlıycam gine aynı eziyet ya bu nedir ömür boyu sürcek gibi yüzümdeki tek kusurum gözlerim renkli ama CİLDİMİN KÖTÜLÜĞÜNDEN GÖZÜKMÜYOR keske yazcak bi yer bulsam hemen kullancam yan etkilerini geçtim annem evlendıkten sonra geçer diyoda böylede koca bulamam :))

valla doktorlar yazmıyor yan etkılride razıyım aslında ablam kullandı biliyorum benim hayatım anormal her şeyin ortası var şikayet etsem nankör olurum çok iyi mutluyum desem yalan olur sivilcelerde öyle ne çok ne az ama zararı aynı doktorlarda yazmıyor zararlı diye kahretsin gerçketen hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor yaa ben çok mu şey isitiyorum sadece cildim güzel olsun başka değişiklık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…