• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh Erkekleri Anlamak Ne Zor

nar_cicekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
795
56
38
35
Diğer
Hep bizi eleştirirler , zor anlaşılır olduğumuzu söylerler.
Onları anlamak da zor aslında.Bazen labirentte yol almak gibi.

Bir erkek,mütevazi bir kişiliğe sahip bir insan diyelim, neden sürekli çekilmez ,zor biri olduğunu söyler tanışma-kaynaşma aşamalarında?

Fikriniz var mı?

Karşısında ki kişiye kendini öyle anlatıyor çünkü nazı çekilsin istiyordur şimdiden sinyalleri veriyor o düşünceyi aşılıyor resmen.
Başka bi anlam çıkaramadım. :49:

Karşısında ki kişiye kendini öyle anlatıyor çünkü nazı çekilsin istiyordur şimdiden sinyalleri veriyor o düşünceyi aşılıyor resmen.
Başka bi anlam çıkaramadım. :49:

acaba ne kadar kötü olabilir ki demeden edemiyorum:4:
ben onun o kişiliğini seviyorum halbuki.

acaba ne kadar kötü olabilir ki demeden edemiyorum:4:
ben onun o kişiliğini seviyorum halbuki.

Ne kadar kötü olabilir; şöyle anlatayım

Aşırı huysuz birisini her daim çekebilir misiniz sonuçta sizinde bazen o anlarınız olabilir hepimizin olabilir önemli olan karşılıklı çekmektir. Anlattığın şahısta bunu göremedim sanki sadece biri onu çeksin istiyor gibi. O yüzden böyle anlatıyor olabilir :26:

Ne kadar kötü olabilir; şöyle anlatayım

Aşırı huysuz birisini her daim çekebilir misiniz sonuçta sizinde bazen o anlarınız olabilir hepimizin olabilir önemli olan karşılıklı çekmektir. Anlattığın şahısta bunu göremedim sanki sadece biri onu çeksin istiyor gibi. O yüzden böyle anlatıyor olabilir :26:

tam manasıyla tanımak lazım.ne derece abarttığını da bilmiyorum aslında.
ben ona hislerimi açtığım vakit bile yorum yapamadı ve zamanla,güvenle olur dedi.güven dışında
belirttiği kötü huylarını taşıyacak birinden de emin olmak isteyebilir düşüncesi var bende.

ne kadar çekerim, şuan bu kafayla çekerim gibi geliyor.ama onun da bu derece huysuz olmayacağını biliyorum.
tek üzerinde durduğu çok sinirli ve fevri oluşu.yabancı olduğum bir erkek tutumu değil.

tam manasıyla tanımak lazım.ne derece abarttığını da bilmiyorum aslında.
ben ona hislerimi açtığım vakit bile yorum yapamadı ve zamanla,güvenle olur dedi.güven dışında
belirttiği kötü huylarını taşıyacak birinden de emin olmak isteyebilir düşüncesi var bende.

ne kadar çekerim, şuan bu kafayla çekerim gibi geliyor.ama onun da bu derece huysuz olmayacağını biliyorum.
tek üzerinde durduğu çok sinirli ve fevri oluşu.yabancı olduğum bir erkek tutumu değil.

Tabi ki tam manasıyla tanımak lazım belki sadece test ediyordur seni, beni çeker mi diye. Eğer o derece huysuz olmayacağından eminseniz çok fazla takmayın kendini böyle göstermesini. :10:

Tabi ki tam manasıyla tanımak lazım belki sadece test ediyordur seni, beni çeker mi diye. Eğer o derece huysuz olmayacağından eminseniz çok fazla takmayın kendini böyle göstermesini. :10:

aslında ben bu durumu takmıyorum ama onu bu şekilde kabul ettiğimi de bir türlü anlatamamanın sıkıntısını yaşıyorum.

bir de sence sıradan bir arkadaş muhabbetinde bu kadar çok bunu vurgulaması normal mi?
sıradan olmadığından emin olmak istiyorum :26: böyle hayal ediyorum da.:50:

Back
X