Daha anlatılacak o kadar şey var kiEger çalışmak zorundaysanız,İdare etmekten başka çareniz yok gibi.
ya da biraz daha parayı gözden çıkartıp bakıcı tut canımMaddi zorluk çekmezsen işi bırak çocuklarına bak.
Ayda sadece 6 gün çocuklarma bakıyor.Care dusundum.
Yok.
Maalesef katlanmak zorundasiniz.
Evet para karsiligi yapmasi neysede bu kdr para goz olmasi normal degil. Ama kv olrak saymadan ' o bakicimi daha ucuz yoksa bu elimizdeki 400 tlye calisan bakicimi? Diye degerlendirip.
Bence yine kv secilecek. 400 tlye 2 cocuga bakan bi bakici bulamazsiniz, bulsanizda guvenilmez kolay kolay. El mecbur. Maalsef.
Oteki taraftan topraktan daire aldi herhalde mendebur kadin para biriktiriyo
Tovbe est.
Onu düşündüm ancak yine yetmeyecek ve bana da ver diyecek.Valla ben calissaydim meslek lisesi cocuk gelisimi mezunu bi kiz alacaktim annemin yanina. Hem cocuklara daha iyi goz kulak olur.
Bak cnm çamaşırlarini bile bizim evde yıkaması bana bu kadar da olmaz dedirti.canim 2 cocuga 400 e bakan bakici bulunmaz gibi yorumlar gelmis ama pekalada bulunabiLir cunku ayda toplam 6 gun demissin sanirim nobetlerine denk gelen gunler ee toplam 1 hafta yapiyor 1 haftayada 400 cok cok iyi bence nerde yasiyorsun bilmiyorum ama Tabii kv ne guvendigin gibi guvenebilecegin bir bakici bulabilirmisin bilemiYorum ama kendini cokta caresiz hissetme bence
Devlet memuruyum. Az çalışıyorum. Çocuklarm gerçekten çok sakinler. Ama onun niyeti kötü olunca evladımn da birşeyleri olsun diye hicccc düşünmüyor.ben olsam isi misi birakirim o kariyida ewe almam
Zaten bn bakıyorum ayda 6 gün bakıyor ama onun da derdi lafı bitmiyorMaddi zorluk çekmezsen işi bırak çocuklarına bak.
sadece 6 gün 400 tlZaten bn bakıyorum ayda 6 gün bakıyor ama onun da derdi lafı bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?