Ahh nedir bu kadından çektiğim.

Bazen bazı şeyleri idare etmek gerekir evet yaptıkları hoş değil ama siz yine iyi niyetinizi koruyun bakmaya devam etsin

Yani sus ses çıkarma idare et mı diyorsunuz
Aslında tek bu olsa neyse. . . Eşimi tek yakaladıklarnda faturalarıni odetmisler geçen ay. Her seferinde az bu diyorlar.

Niyetleri kötü bacım hep bana hep bana istiyorlar.
hayır tabi ki sus sesini çıkarma idare et demiyorum ben kayın valideden çok sizin takındığınız tavra dikkat çekmek istedim mesela eşime faturaları ödettiler diyorsun o da ödemesin, eşin vermiş onlar da almış siz söyletirseniz onlar da söylerler yani ; bir de şu var kadının evinde oturuyorsunuz kadın ben bunlara evimi verdim onlar bana muhtaç mantığında, bunan güç alıyor
nasıl olsa muhtaç oldukları için evden taşınıp gidemezler diye her şeyi yapıyor

Kadın resmen kira alıyor farkettirmeden

zamanında onu da söyledi alttan alttan

versem aman kızım sizin hasta çocugunuz var birikim yapın kendinizi kurtarın demez .

Bende anneyim anne olmak boyle mi olmalı

aslında takıldığım konu bu . Hani hep evladımızın iyiliğini isterdik ya

Ayda 8 gun çok değil. Anneniz uzak olsa bile Birgül önceden gelip sizde kalıp ertesi gün evine dönebilir. Annenizden rica edin isterseniz.

Böyle giderse bende düşünüyorum ama annemin gelp gitmesi de zor.

Ancak bu yaşadıklarım bana normal gelmiyor annelik babaannelik böyle olmamalı.

AYNEN.

Tabiki eve gelince online ödetmişler bize az para verdin diye.

Aralarında kalmış ödemiş o da.

Belki fazla sivri olabiliyorum üslup olarak ; ama ne yapayım baş edemiyorum öteki türlü.

Gelecek sefere anne kendi çamaşırları atarken bizimkilere de bi el at madem çalışıyor makina bizim de işimiz görülsün deyin. Evde bişey bitince markete gitmek yerine gidip ordan alın. Çamaşır deterjanı bitince evde almayın mesela. O kadın iyilikten anlamaz. Ondan fena olun. Eve de bir kamera yerleştirin. Neler yaptığını görün ona göre tavır belirleyin ama eşinizin bundan haberi olmasın. 400 lirayı da alsın. sorun değil o , bakıcı bulsanız kreşe verseniz ondan daha fazlası gerekecekti belki. Bi de içiniz rahat olmayacaktı. ayrıca onların evinde oturuyosunuz. Kira derdiniz yok. Bunun için ıvır zıvırları görmezden gelin. Sadece salak olmadığınızı belli edin yeter.

Bence önce bir bakıcı bulmayı deneyin, ondan sonra karar verin. Bence bulabilirsiniz. Profesyonel bakıcı olarak çalışan biri tamam istemez 6 gün. Ama bir üniversite öğrencisi olsa mesela, onun için de çok iyi olur, harçlığını çıkarır. Öyle birini bulabilirsiniz. Sonra da evinizin anahtarını değiştirip ona vermeyin.

Ne vicdansız insanlar, yaşlılar var şaşırıyorum. Ayda sadece 6 gün insan torunlarına güle oynaya bakar. Para almaya utanır ki, az da değilmiş 6 güne 400 tl. 400*4 desek aylık 1600 ederdi. Başka bir bakıcı da zaten o fiyata bakar, ek gelir düşünenler için bulunmaz nimet olabilirdi. Hem de siz kimseye minnet etmek zorunda olmazsınız.

Yarın torunlar büyüdüğünde utanmayacaklar mı torunlarına karşı parayla baktık size demeye. Hayretler içerisinde kalıyorum.

Torun sevmenin yaşlılıkta şifa ve dinçlik kaynağı olduğunu duymuştum. Bari siz de onlardan para isteyin

İki çocuğunuzu kreşe verecek durumunuz yok ağır şartlarda ve nöbet usulü çalışıyorsunuz. Siz bakıcı da tutamazsınız anlaşılan ama tuttuğunuz bakıcı zaten ev işi yapmaz bir bardak bile yıkamaz emin olun. Kv bakmak zorunda değil ama 400 TL'ye sesi çıkmıyor fazla anlaşılan bence söylenmeyin, çocuklar okula gidinceye kadar bu iş böyle malesef

anahtarı al bir daha o terbiyesiz hırsızı evine koyma

Bence biraz daha para verip bakıcı tut zaten çamaşırları vs sizde yıkıyorsa başka neler yapıyordur zarar etmezsiniz.

Cooook haklısın

Ne güzel söylemişsiniz . İlerde torunlarına ne diyecek diye.

Bunu bende bilmiyorum . Belki umursamiyor bile.

Derdim para değil aslında memnun olmayıp daha fazlasını istemesi ve bizi sömürmeye çalışması.

Ne diyeyim insanlar çeşit çeşit. Bize de böylesi düştü.

İnsan çocukları için kimlere katlanıyor . Sizde heralde 1 sene daha sabredersiniz çocuklar 4 5 yaşına gelince zaten anasınıfına gidecek .

Mecbur cekeceksiniz maalesef.400 liraya 2 cocuga bir hafta bile bakmazlar. Camasirlarini sizde yikamasi bana garip gelmedi acikcasi,kac lira fark edecek,ancak kendisini tatmin eder kadin

Mecbur cekeceksiniz maalesef.400 liraya 2 cocuga bir hafta bile bakmazlar. Camasirlarini sizde yikamasi bana garip gelmedi acikcasi,kac lira fark edecek,ancak kendisini tatmin eder kadin

Aslında haklısın kendini tatmin ediyor .
Ne koparsam kar mantığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…