Ahh nedir bu kadından çektiğim.

İnsan çocukları için kimlere katlanıyor . Sizde heralde 1 sene daha sabredersiniz çocuklar 4 5 yaşına gelince zaten anasınıfına gidecek .

Elbette her şey onlar için.
Rabb'im onlara sağlık versin.
Bnm çocuğum da onun da torunu değil mi?
Bir gün fizik tedaviye götürebilir misin anne dedim . Bir sürü laf saydi . Yk ne yapıyorlar sanki gitmese ne olacak sanki vs. Yazık ya yazık bn ne için uğraşıyorm babaanne neyin derdinde.
Aslında kizmaktan çok üzülüyorum inan ki

Aslında haklısın kendini tatmin ediyor .
Ne koparsam kar mantığı.
Evet,dert etmeyin ya. En fazla sunu yapabilirsiniz,fatura geldiginde toplayin verin eline abartili bir sekilde “annemmmm birtanem sunlari odeyiver de yikadigin camasirlarin hesabini bir gorelim” deyin gulun dalga gecin

İyi bakmasindan ziyade neticede babaannesi kızsa da bagirsa da bn ona kızmam .
El gibi olmaz diye hâlâ kendimi teselli ediyorm
Annenin yanına taşın kiraya çık ben olsam öyle yapardım alsın evini kiraya versin düşsün yakanızdan

Inanin ben şoktayim. Bir babaane para karsiligi torunlarina nasil bakar yahu. Etrafindandami utanmiyor. O cocuklar cani kanı onun. Sastimmm.

zorluk çekmeden çocuk büyütülmüyor vurdum duymaz olacaksın oda onların torunu ne var yani

zorluk çekmeden çocuk büyütülmüyor vurdum duymaz olacaksın oda onların torunu ne var yani

Evet,dert etmeyin ya. En fazla sunu yapabilirsiniz,fatura geldiginde toplayin verin eline abartili bir sekilde “annemmmm birtanem sunlari odeyiver de yikadigin camasirlarin hesabini bir gorelim” deyin gulun dalga gecin
Bnmbu durumdan haberim olduğunu bilmiyor ki.

Şöyle düşünün verdiğiniz para miktarı ancak çocuklarınızın yemeğini karşılar..
Bu durumda parayla bakmış sayılmaz bence...

Hepsini okuyamadım da eşiniz bunu size anlatıncaya kadar annesine hayırdır ne oldu dememiş mi

Çsmaşır makinanın mı bozuldu deterjanın mı bitti diye sormadı mı

Bir de çocukları evde bırakıp in çık mı yapıyormuş

Burada görev eşinde anasının derdi neymiş bir zahmet öğrensin

Bir de siz 24 saat nöbet çalışıyorsanız çocuklara sadece eşiniz işte iken mi bakıyor 24 saat mi bakıyor

Bence bu parayı kaynananıza vereceğinize bir oyun ablası/bakıcı ile anlaşın. Haftada 2 gün gelip çalışacak bu kişi sadece. Ayda 6 kez gelmiş olacak. Ve bunun karşılığında 400-500 tl bence gayet iyi. Hatta bence mümkünse üniversitede okuyan bir kız öğrenciyle anlaşın. Hem sizin yararınıza (elinizden çok para çıkmaz, çocuklarınızla daha kaliteli vakit geçirir).

bende bunna benzer bir şey söyleyecektim. 500 tl verip birini tutun hem de çocuklarla oynar. çünkü eminim evde tv fln izleyip çocuklara ilgi göstermiyordur yaşlı insanlar öyle hele de dediğinizgibi rahatına düşkünse. genç dinamik biri onlarla oynar enazından.

Bakıcı tutamıyor musunuz?

+1

Eve gelen faturaya bakın, verdiğiniz parayı toplayın, bakıcıya yetiyorsa o parayı bakıcıya verin.
Eşiniz annesiyle bu konuları konuşmalı bence ayrıca. Ayıp yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…