İnsan çocukları için kimlere katlanıyor . Sizde heralde 1 sene daha sabredersiniz çocuklar 4 5 yaşına gelince zaten anasınıfına gidecek .
Baska caren yoksa katlanacaksin.
Sonucta iyi bakiyormus cocuklara.
Evet,dert etmeyin ya. En fazla sunu yapabilirsiniz,fatura geldiginde toplayin verin eline abartili bir sekilde “annemmmm birtanem sunlari odeyiver de yikadigin camasirlarin hesabini bir gorelim” deyin gulun dalga gecinAslında haklısın kendini tatmin ediyor .
Ne koparsam kar mantığı.
Laborantmısınız nöbet olarak nasıl çalışıyosunuz sadece merak:)Aynen bende nöbet usulü çalışıyorum annem bakıyor umarim bi sıkıntı yaşamayız...idare etmekten başka şansin yok gibi..
Annenin yanına taşın kiraya çık ben olsam öyle yapardım alsın evini kiraya versin düşsün yakanızdanİyi bakmasindan ziyade neticede babaannesi kızsa da bagirsa da bn ona kızmam .
El gibi olmaz diye hâlâ kendimi teselli ediyorm
Inanin ben şoktayim. Bir babaane para karsiligi torunlarina nasil bakar yahu. Etrafindandami utanmiyor. O cocuklar cani kanı onun. Sastimmm.Merhabalar arkadaşlar. Tecrübeli hanımlar.
5 yıllık evliyim iki tane dunya tatlısı oğlum var.
Haftada 2 gün nobet usulü çalışıyorum. Bu sırada çocuklarmi babaannelerine bırakıyorum ( alt katında oturuyor ve evimiz onlara ait).
Bunun dışında hep çocuklarıma bn bakarım ve ona yük etmem.
Kv.deme bunun karşılığında her ay para ödüyorum.
Eşimle bir saat dışarı ciksak cocuklari istemez laf yapar. Ama başkalarının önünde öyle boyle sevmez.
Bizden ne koparirsa kar sayar.Ayda 6 gün çocuk bakar 400 lirayı begenmez.Fazlasini ister.Cocuklari bnm evde bakar .
Bir çorabı onlarda kalsa bile asla yıkamaz. Kirli kıyafetlerini merdivene birakir .
Evimde bir bardağı ellemez asla iş yapmaz ( zaten öyle bir beklentim yok ancak ekmek içinde otursa da eline bir süpürge almaz).
Dün eşim eve geldiğinde kv min koşarak bzm eve çıktığıni çamaşır leğeniyle aşağı indiğini söyledi. Kendi çamaşırlarini bile gizli gizli bizde yıkıyormus. (Her ay kime yüksek geldi diye faturalara bakar.)
Çocuklarm çok uysaldir. Küçüğüm özel bir çocuktur ancak çok güleç ve tatlıdır.Fizik tedavisi ve birçok kontrolüyle tek başıma ilgileniyorm.
Ben çocuklarm için böyle uğraşırken çalışırken gurur duyması memnun olması gerekirken bı de bunları yapan kadına nasıl davranmalıyım.
2 çocuğu krese verecek durumum yok. Birini versem otekisine bakacak birisi lazım yinede. Annem ulaşım olarak çok ters bir yerde oturuyor.
Siz olsanız ne yapardınız??
Cevaplariniz için şimdiden cook teşekkürler.
24 saat nöbet ayda 8 gün falan..Laborantmısınız nöbet olarak nasıl çalışıyosunuz sadece merak:)
Bnmbu durumdan haberim olduğunu bilmiyor ki.Evet,dert etmeyin ya. En fazla sunu yapabilirsiniz,fatura geldiginde toplayin verin eline abartili bir sekilde “annemmmm birtanem sunlari odeyiver de yikadigin camasirlarin hesabini bir gorelim” deyin gulun dalga gecin
E bilsin iste. Hem bilmemesini istiyorsunuz hem de dert mi ediyorsunuz kendinize orayi anlamadimBnmbu durumdan haberim olduğunu bilmiyor ki.
bende bunna benzer bir şey söyleyecektim. 500 tl verip birini tutun hem de çocuklarla oynar. çünkü eminim evde tv fln izleyip çocuklara ilgi göstermiyordur yaşlı insanlar öyle hele de dediğinizgibi rahatına düşkünse. genç dinamik biri onlarla oynar enazından.Bence bu parayı kaynananıza vereceğinize bir oyun ablası/bakıcı ile anlaşın. Haftada 2 gün gelip çalışacak bu kişi sadece. Ayda 6 kez gelmiş olacak. Ve bunun karşılığında 400-500 tl bence gayet iyi. Hatta bence mümkünse üniversitede okuyan bir kız öğrenciyle anlaşın. Hem sizin yararınıza (elinizden çok para çıkmaz, çocuklarınızla daha kaliteli vakit geçirir).
Bakıcı tutamıyor musunuz?Merhabalar arkadaşlar. Tecrübeli hanımlar.
5 yıllık evliyim iki tane dunya tatlısı oğlum var.
Haftada 2 gün nobet usulü çalışıyorum. Bu sırada çocuklarmi babaannelerine bırakıyorum ( alt katında oturuyor ve evimiz onlara ait).
Bunun dışında hep çocuklarıma bn bakarım ve ona yük etmem.
Kv.deme bunun karşılığında her ay para ödüyorum.
Eşimle bir saat dışarı ciksak cocuklari istemez laf yapar. Ama başkalarının önünde öyle boyle sevmez.
Bizden ne koparirsa kar sayar.Ayda 6 gün çocuk bakar 400 lirayı begenmez.Fazlasini ister.Cocuklari bnm evde bakar .
Bir çorabı onlarda kalsa bile asla yıkamaz. Kirli kıyafetlerini merdivene birakir .
Evimde bir bardağı ellemez asla iş yapmaz ( zaten öyle bir beklentim yok ancak ekmek içinde otursa da eline bir süpürge almaz).
Dün eşim eve geldiğinde kv min koşarak bzm eve çıktığıni çamaşır leğeniyle aşağı indiğini söyledi. Kendi çamaşırlarini bile gizli gizli bizde yıkıyormus. (Her ay kime yüksek geldi diye faturalara bakar.)
Çocuklarm çok uysaldir. Küçüğüm özel bir çocuktur ancak çok güleç ve tatlıdır.Fizik tedavisi ve birçok kontrolüyle tek başıma ilgileniyorm.
Ben çocuklarm için böyle uğraşırken çalışırken gurur duyması memnun olması gerekirken bı de bunları yapan kadına nasıl davranmalıyım.
2 çocuğu krese verecek durumum yok. Birini versem otekisine bakacak birisi lazım yinede. Annem ulaşım olarak çok ters bir yerde oturuyor.
Siz olsanız ne yapardınız??
Cevaplariniz için şimdiden cook teşekkürler.
Hepsini okuyamadım da eşiniz bunu size anlatıncaya kadar annesine hayırdır ne oldu dememiş mi
Çsmaşır makinanın mı bozuldu deterjanın mı bitti diye sormadı mı
Bir de çocukları evde bırakıp in çık mı yapıyormuş
Burada görev eşinde anasının derdi neymiş bir zahmet öğrensin
Bir de siz 24 saat nöbet çalışıyorsanız çocuklara sadece eşiniz işte iken mi bakıyor 24 saat mi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?