Ahh nedir bu kadından çektiğim.

Başka careniz yoksa bakıcı mı babanne mı ? Derseniz ben babannesine birakirdim çok zor biliyorum bende geçtim bu yollardan bıraktım sonra işi kendim büyütüyorum cocuklarimi

Sağlık çalışanı mısınız. Bakıcı da tuttasiniz 6 gün için 200-300 arası birşey verirsiniz. Ki bakıcı da ayda 6 gün için bulmak zor. Kreşlerle görüşun bence. Yoksa babaanne ile devam edin.

Aynen bende nöbet usulü çalışıyorum annem bakıyor umarim bi sıkıntı yaşamayız...idare etmekten başka şansin yok gibi..

çamaşırını sizin orda yıkamasını saymak bile istemiyorum üstüne torununa bakıyorum diye para almasıda
ayrı bir tuhaflık ALLAH yardımcın olsun, inşallah bu sınavdan kolay geçebilirsiniz demekten başka birşey söyleyemiyorum

Bence oara karşılığı bakması o kadar yadırganacak bir durum değil, maddiyatı da düşünmek zorunda eğer ki yüksek gelirli biri değilse.

Ama her şeye maddiyat katması torun sevgisini sorgulatır. Eğer ki öyleyse de kreş bakarım ben olsam. İlla ki bu tarz çalışan kreşler vardır.

Kayinvalide cocuklara baktigi icin sizden para mi aliyor daha nelerrrrrrrrr yuuuuuuuuuhhhh. Allah bin kere razi olsun kayinvalidemden kayinpederimden ben calistigim zamanlarda bebek bezini biberonunu kiyafetlerini islak mendilini meyvesini vs herseyi onlar alirdi hem bize hem kendilerine. Ve tek kurus istemezlerdi. Ben meyve alirdim bana parasini verecek olurlardi. Oglum hasta olurdu hastaneye gotururlerdi ben isteyken ilaclarini hastane parasini herseyi yaparlardida hic soylenmezlerdi. Boyle insanlardami var esin ne diyor bu para verme olayina??

Buyrun dertli konu sahibine kendi güzel hayatından bahseden üyelerimiz de teşrif etmiş

Bakıcı ne kadar istiyor araştırdın mı?
İmkanın yoksa görmezden geleceksin malesef. Yemelerine, temizliklerine dikkat ediyorsa idare et.
Gün olur devran döner nasıl olsa..

Bakıcı arayan annelerle alakalı çok site var diye biliyorum ben.
Önlisans okuyan arkadaslarım vardı. Özellikle ikinci öğretim okuyanlar (aksamdan okula gidenler 17.00 civarı) yarım zamanlı iş arıyordu mecburen. Anaokulunda çalısmayanlar bu tarz işleri arıyordu.
6 gün 400 liraysa iyi bence bakıcıya verilebilir. Aylık isterse mesela 1600 oluyo ama ayarlarsınız dersiniz ki haftalık 300 lira veya 250 lira.
İnanın çok ihtiyaçları oluyor. Ben 3. Sınıftayken haftalıgı 100 liraya çalıştıgımı bilirim ailemin yolladıgı yetmiyordu ve okul uygulamalıydı..
Bir düşünün derim, bu siteleri bir araştırın.

Çocuk için bakıcı bulmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. 6 gün için 400 tl iyi bir miktar o paraya mutlaka bir bakıcı bulabilirsiniz. Çamaşırları sizin evinizde yıkaması çok garip. Ben sizin yerinizde olsam gördüğümü belli ederdim, direkt söyleyemiyorsanız da "Anne hayırdır sularınız mı kesik?" diye sorun, muhtemelen o da yoooo diyecektir. Ne bileyim çamaşırları bize çıkartıp yıkayınca sularınızın kesik olduğunu düşündüm dersiniz. O mesajı alır zaten.

Bence bakici daha iyi olur. Ben babanne diyemedim kayinvalidenize. İnsan torununa bakarken para mi alir? En azindan biraz daha para verirsiniz iyi bakan birini bulursunuz. Evinizide somurmez.

hiç şaşrıma canım
benımki de senın dogurdugun çocuk benı ilgilendirmez bana mı güvenip çocuk yaptınız dedi ,
ki aramızda da hiç birsey yokken ,

bugunku aklım olsa kızımı babamın nufusuna yazdırmak için cıngarı koparırdım .gene terbiye bende kalsın

Sınavım Zor farkındayım eşim yanımda olmasa çekilecek gibi değil. Bu art niyet bni yedi yedi.
İnsan hiç evladını düşünmez mi ya. Bni ailem sanki onları bakayım diye büyüttü.

Ne biçim laf o ya. Onun kütüğüne yazılıyor çocuk. Bizim üzerimizden ailesi büyüyor.

Biraz sahiplenmek dusunulmeyi istemek hakkımız değil mi???

Herkese öylesi denk gelmiyor ne yazıkki.
Ne desin. Biz hakliyiz biliyor ama elden ne gelir

Kp emekli hemde çalışıyor . Köşede parası var biliyorz. Ama var sende ndn hep bizden fazlasını istiyorsun diyemiyoruz çünkü hep yk diyor.

kadın size ev vermiş güçlü konuma geçmiş zalimi azdırma mazlumu bezdirme derler

kadın size ev vermiş güçlü konuma geçmiş zalimi azdırma mazlumu bezdirme derler
Yani sus ses çıkarma idare et mı diyorsunuz
Aslında tek bu olsa neyse. . . Eşimi tek yakaladıklarnda faturalarıni odetmisler geçen ay. Her seferinde az bu diyorlar.

Niyetleri kötü bacım hep bana hep bana istiyorlar.

ben minnet etmekten başka çare göremedim. komşuya rica etsen o bile bakar parasız ama babaanneleri para ile bakıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…