- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Hasrettt derinn
-
Keşke gerçek olmasa kardeşim bende hiç yazmak zorunda olmasam içim çok dolmuş pis kadınBi süre konu fake mi diye düşündüm
Kafalar güzelmiş valla ne içiyolarsa bi ölçek ben de istiyorum
Benim en büyük yengem 55yaşında anneme ya da diğer eltilere böyle bi saçmalık yaptığını görmedim. Abla derler o da normal.. Normali abla yani anlatabiliyo muyum??
Sizin elti bir miktar accık ucundan kafayı kırmış olabilir bi ara
Işte ben Aslaaaa korkmuyorum görümcem korkuyor tartisma çıkar diye ona çok kızdım korkma ne yapabilir ki dedim en fazla bağırır dedim.. gel yanıma otur günah değil dedim..sen onu bilmiyorsun o öyle şeyler yapmış ki bu güne kadar ondan kork dedi..bize gel dedim annemlere uuuu şimdi dicek bak bak bizi bıraktı yeni geline gitti diye..görümcem diyor ki beni odalara çekiyor sakın yüz verme şımarmasn..görümcem kızmış yengemdr yanlışını hiç görmedim demiş
Aynen öyle görümcem çok korkuyor ben korkmayınca şaşıyor onu bi bilsen diyorNeler yapmış? Türlü türlü entrikalar mı çevirmiş ne yapmış.
Ne yapabilir ki. Lafla sözle cazgırlıkla şirretlikle korkutmuş işte..
eltim fennaaa çoook ne yapar blymsn .. kocamn gözünde beni kötüler saygısız der bunları yapar ömür boyu uzatr anlatr
En fazla konuşur patlar diyorumAynen öyle görümcem çok korkuyor ben korkmayınca şaşıyor onu bi bilsen diyor
Hiç inanmıyor ama kadın çok şeytan... duygu sömürüsü yapıyor ben onu seviyorum kızımdan ayıryrsam namerdim diyorOna inanacak kocadan zaten hayır gelmez. Eltin seni kötüleyecek kocan da ona inanıp sana mı çatacak?
Hem ne demek saygısız der? O kimki ona saygı göstericeksin?
Saygı karşılıklı olur o sana gösterir sende ona.. Anlatırsa anlatsın siz böyle daha çooook ezilirsiniz hepiniz.
Aynen öyle zaten bana dedi ki artık oraya gelmek zorunda değilsin dedi anladı beniAyy eltiye gel ağzına iki tane çakmalık! bütün bunları görüp alttan al diyen koca da eksik olsun altından olsa istemem! Hiç mi canınızın kıymeti yok yahu çekilir dert mi milletin delisiyle siz mi uğraşacaksınız gece gece sinirlerim zıpladı! Ne alttan alcam işim olmaz veririm ağzının payını oturturum! Koca kişisi de çok meraklıysa kendisi çeksin nazlarını!
Gebelik şüphelerim var biliyor herhalde ağır şeylerde tanıtmaya çalıştı valla benim belim ağrıyor yapamam dedim..siz önce bi gelin oturun misafirin yanında böyle bi adet yokmu dedim sizde..he evi book götürsün dedi ...utanmazzz
Senede bir gidiyorum sorun bu zaten yine de tahammül yok kadında sfrrrr insanlıkEltinizin yaşadığı kafayı merak ediyorum
Hiç de demeyin böyle saçmalık mı olur ? Lafınızı esirgemeyin cevabınızı verin sonra tepenize çıkar bu tipler. Bir de senede bir defa ya gidin ya gitmeyin. Boş boş sinirleri bozmaya gerek yok.
Ya daha yeniyimmm die dedim sesim çıkmıyordu bundan sonra görür ama ooooo sonu ne olursa olsunnnSize söylim siz böyle giderse bu kadın size daha çoook kötülük yapar..
Bu hani Kemalettin Tuğcu kitaplarında ki eziyet edilen, ezilen çocuklar gibi kadın size yapmadığını
bırakmıyor siz de sanki kadın doğaüstü bir varlık gibi kadından korkuyorsunuz. Aklım ermedi benim bu işe.
Başına gelince anlarsın düşmanımın başına gelmesin o ayrııııı...ses kayıtlarım var işime yarar die sıilmiyorum çünkü gerçekten çoookkkk şaşırtıcı bi durumOff çok eğlenceli bir konu ama bu. İnanmadım ama olsun eğlenceli.
Boyle insanlara firsat vermeyin. Sinirlarinizi cizin.Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir
İyi de yine de üzmüş ama eşin de seni kendin diyorsun 4 ayda bin yıllık çile çektim diye?Eşim çok yakışıklı 30 yaşında gösteriyor..olgun olduğu için kabul ettim çok zeki ve uyanık beni hiç üzmüyo belki de kadın bunu tahammül edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?