• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Hasrettt derinn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
129
174
18
32
Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir

Eltine anne mi diyecekmişsin?! Bu zorunluluğu koyan kim? Ne münasebet diyemediniz mi? Sakın anne deme sakın.
ezikte durmayın allah aşkına. Az dişinizi gösterin. Siz sessiz sakin durdukça daha da tepenize çıkarlAr. Eşin ne diyor? Eşinle paylaşsana bu durumu

Düne kadar da oradaydım uzak yoldan geldik onlar için eşim için alttan alayım dedim bize yapmadığını bırakmadılar..görümcem melek gibi benim için gelmişti onlarin korkusundan benimle konuşamadı kaş göz anlaştık kızlar yemin ediyorum sinirden üç günde üç kilo verdim

Düne kadar da oradaydım uzak yoldan geldik onlar için eşim için alttan alayım dedim bize yapmadığını bırakmadılar..görümcem melek gibi benim için gelmişti onlarin korkusundan benimle konuşamadı kaş göz anlaştık kızlar yemin ediyorum sinirden üç günde üç kilo verdim
Eltiniz sizden kaç yaş büyük acaba ?

Son düzenleme:
Eşim diyor herşeyin farkındayım ama ailem onlar tek benim için alttan al diyor..ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim 10 saatlik yoldan geldik..gelir gelmez elimde temizlik bezi buldum ve hiç kimse yanımda bile oturmadı tek başımbaşıma oturdum eltm gelinleri ni de tembihlemş konuşmayın diye :((

Eltimşn iki kızı evli biri bekar ..evliler bile bana diyor ki sen benim gelinşmsşn bana saygı gösteren bir dediğimi iki etmicen ..kapı dinlemeler var telefonuyla asla konuşamıyorum laf sokanlar..evlendiğimn ilk günü bana dedi ki senin annem beni sana etti beklemişti ama o benim oğlum durrr seni sevdiğine güvence ben söylersem kapıda bulursun kendini

Anne denmesini istiyorsa, annelik yapacak o zaman.
Maddi-manevi destek olmaya başlasın o zaman.
Gittiğinizde dönüşte yanınıza erzak versin, salça yapsın payınızı ayırsın.
Öyle beleşten annelik yok. ;)

Bana böyle yapan biri olsa çok fena tükürürdüm ağzına açıkçası.

Back
X