• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Eşim diyor herşeyin farkındayım ama ailem onlar tek benim için alttan al diyor..ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim 10 saatlik yoldan geldik..gelir gelmez elimde temizlik bezi buldum ve hiç kimse yanımda bile oturmadı tek başımbaşıma oturdum eltm gelinleri ni de tembihlemş konuşmayın diye :KK43:(
Ya ne alttan alcakmissin
Saf mi senin kocan ?
Ya sen ?
O kim ki onun dedigi olacak
Onlat ailesiyse sen neymissin
Mandal mi ?
Sesini cikar biraz sesini
Eline gelir gelmez bez verdiyse
Bi dk ya yeni geldik insaf
Oturup dinlenicem kusura bakma diyeceksin
Gorumcenle bagira bagira konusacaksin
Konusturmazsa hayirdr bi sorun mu var diyeceksin
Ustune geliyolarsa ben buraya surat cekmeye gelmedim diyeceksin ...
Her seyin farkinda olmas bi sey degistirmiyor
Icraat gostersin kocisin ..

Anne denmesini istiyorsa, annelik yapacak o zaman.
Maddi-manevi destek olmaya başlasın o zaman.
Gittiğinizde dönüşte yanınıza erzak versin, salça yapsın payınızı ayırsın.
Öyle beleşten annelik yok. :KK66:

Bana böyle yapan biri olsa çok fena tükürürdüm ağzına açıkçası.

Gelir gelmez elime toz bezi verecekmis :D
Iyi guldum o bezi agzina tikarim onun
Manyaga bak :kahve:

Yok artık o elti kimmis ki kendisine anne çocuklarına saygı gösterecek siniz ikinizde gelin siniz farkı yaşı sadece akil olarak hadsizin tekiymis...
Eltinin bi yerlerini fazla kaldırmışlar

Haydaaa, kasinan birileri var. Ha boyun egerseniz ki egmisiniz bastan yer bu seni. Höst de. A aaa o ne ne öyle.
Tam ciddi birsey yazicam gülme geliyor. O ne sacmalik kiiiz :skandal:

Bu evin liderliği bende dir ben bişey dersem bi bildiğim vardır diyor hep.. görümcemle konuşamadk bile onun korkusundan gece konuşuruz dedik gece birde odayı bastı gel sen içerde uyu bu oda olmaz zorla ayrı odalara koydular görümcem korkudan konuşamadı

Kusura bakmayın burda suçlu biri varsa o da sizi erdiren eşiniz.

Alttan al kadar sinir bi kelime olamaz

Ben geçen bayram hep sustum ama bu bayram görümcem yanımdayken bi güven geldi.. yine çok sıradan olan bi konuyu öyle bi uzattılar kiii.eşimde para yoktu benden al dedim diye eşim de gerek yok dedi yüksek sesle ..bunlar konuşmaya başladı dünden razı gibi erkeğe para uzatılırmı KocanKocam haklı ben bunu yağdan kapının önünde bulurdum kendimi..
Bende başladım konuşmaya ...
Yaa size ne oluyor eşimle arama girmeyin kapının önünü nedir ya her lafta..
Madem bana diyorsunuz evin kızısınız beni her durumda savunursunuz kapı önü o olmaz dedim

Eltinler tuhaf ama bunlara boyun egdigin icin sen daha da tuhafsin.
Eve gelir gelmez eline temizlik bezi aliyorsan o kadina anne diyorsan biz napalim burdan?
Yapma deriz en fazla.
Buradan eltini degis tiremeyiz.
Kadına anne demedim aslaaaa .
Gidip eşime dedi ki karın bana bi anne demeyi tahammül edemiyor asla boyun eymiyorum ama eşim için susuyorum eşim çok iyi biri herşeyin faknda . onların amacı ara bozmak izin vermiyorum

Eltinler tuhaf ama bunlara boyun egdigin icin sen daha da tuhafsin.
Eve gelir gelmez eline temizlik bezi aliyorsan o kadina anne diyorsan biz napalim burdan?
Yapma deriz en fazla.
Buradan eltini degistiremeyiz.
Boyun eymiyorum ki sorun çıkmasın diyorum çünkü herşeyi üstüme atiyorlar hepsi bir olmuş ben tek.. eşime hakkımda yalandan güzel şeyler söylüyorlar nasıl mücadele edim

Kızlar öyle demeynn kadın çoook fena eşimn kardeşini iki eşnden boşatmış üçüncüsü ona kafa tutmuş diye üçüncüyü de yapmaya çalışmış kadın uyanık çıkmış diye yapamamış ..şimdi konuşmuyorlar onlarla sırf kadın uyanık diye onun dediğini yapmamış diye onları silmiş..beende onun dediğini pek takmıyırum diye deli oluyor

Boyun eymiyorum ki sorun çıkmasın diyorum çünkü herşeyi üstüme atiyorlar hepsi bir olmuş ben tek.. eşime hakkımda yalandan güzel şeyler söylüyorlar nasıl mücadele edim
Oncelikle esine sikayet etmeyi birakiyorsun. Her seyi eltinle yuz yuze coz.
Ver cevaplarini.

Çüş çüş ilk defa boyle birsey duyuyorum.
Manyaklar mi ne?
Telefonu kaldirma ne demek onu anlamadim.
Kyanana kaynata yok elti cikti. Eltisi yetmemis cocuklarinada saygiymis. Yerim ben oyle eltiyi.
Kusura bakma butun bunlara benim kocam ses etmiyorsa ve boyle bir uduxen kuracaksin diyorsa ben onun sevgisinden suphe ederim. Beni seviyor ama... diye cumleye baslamam. Direk sevmiyor derim.kaynana kaynata olsa bukadar koymaz . Gorumce olsa yine anlicam ama eltide ne ya?

Uzun zamandir bir konuya bukadar sinirlenmemistim.
Cok siniz bozucu.

Kızlar öyle demeynn kadın çoook fena eşimn kardeşini iki eşnden boşatmış üçüncüsü ona kafa tutmuş diye üçüncüyü de yapmaya çalışmış kadın uyanık çıkmış diye yapamamış ..şimdi konuşmuyorlar onlarla sırf kadın uyanık diye onun dediğini yapmamış diye onları silmiş..beende onun dediğini pek takmıyırum diye deli oluyor

Ya anla be ablacım kadın fena oldugundan değil sizinkiler sizi ezdirdiğinden böyle oluyo

Eşin 40 yaşında ama seni savunamıyo bile. Ailem onlar deyip seni susturuyo

eşim herşeyi gördü bu defa üç gün tek kaldık ..valizini topla annenlere git bende yarın geliyorum dedi çok şaşırdım eskiden görmüyordu .. bunlar çok çok fena çok da çıkarcı eşim biraz değer vermekten korkuyor yanlarında hemen gözleri açılıyor hepsinn

Eşim diyor herşeyin farkındayım ama ailem onlar tek benim için alttan al diyor..ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim 10 saatlik yoldan geldik..gelir gelmez elimde temizlik bezi buldum ve hiç kimse yanımda bile oturmadı tek başımbaşıma oturdum eltm gelinleri ni de tembihlemş konuşmayın diye :KK43:(
Ya yuh artik.
Ben o bezi alir bi tarafina koymasini soylerdim herhalde. Yemin ediyorum bu erkekler ve kaynanalar yuzunden agzim bozuldu iyice.

Iyy ne igrenc. Cazgir ol valla alttan almakla kimsenin kiymeti bilinmiyor.
Esin cok seviyorsa o alttan alsin. Kapilarinin onunden gecmem.
Kusura bakmasin kicamin hatri icin ben bazen kaynanami bile cekemiyorum degilki elti cekecegim.
O degilde. Benim hatrim icin alttan al cumlesi resmen birak ezsinler seni. Sesini cikarma anlamina geliyor

Back
X