• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Eline temizlik bezi verdiğinde diyemedin mi kaç saatlik yoldan geliyoruz evi temizledin mi diye... Kocanın ailesi saf herhalde yok kocayla ara bozmalar falan. Sen bir daha gitme. Bayramda kocan gitsin iki saat bayramlaşma yeter.

Lutfen bu konuda esinizi uyarin ne demek anne yaa ... Ben kv bile anne demekte okadar zorlanmisken..
Eger esin de onlari hakli bulup seni bu konu da elestiriyorsa bence ilk olarak esinizin duygu ve dusuncelerini bi yargılayın...
Siz degil bunlarin muhatabi kesinlikle esinize bildirin.. Bu insanlarin hatirlik biseyi kalmamis bu kadar nett.. Sen hizmetcimisin misafirsin gidiyosan agirlamasini bilsin bi zahmet... Gir odaya yoldan yorgun geldim de yat.. Sende niye kendini kullandiriyosun birde sana geldiklerinde aynisini iade et bakalim .. Boyle insanlarla yuz goz olma laubalilik yapmalarina izin verme mesafe iyidir

Bu evin liderliği bende dir ben bişey dersem bi bildiğim vardır diyor hep.. görümcemle konuşamadk bile onun korkusundan gece konuşuruz dedik gece birde odayı bastı gel sen içerde uyu bu oda olmaz zorla ayrı odalara koydular görümcem korkudan konuşamadı

yuh azcik daha abarsaydiniz.
ne tarz bir aile duzeni bu nasil bir kadin herkesi susturmus korkutmus. abartiyo olabilirmisin? cunku yaninda konusamamak falan cok abrti geldi bama.
sizde gitmeyin bi daha gorumcen sana gelsin gezin tozun cataltin eltiyi bence.
gitmek zorundamisin? esinde 40 yasinda kazik akdar adam ne diye eltinin azgina bakiyoki.
cok sacma bir aile duzeni algilayamadim.

Eşim diyor herşeyin farkındayım ama ailem onlar tek benim için alttan al diyor..ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim 10 saatlik yoldan geldik..gelir gelmez elimde temizlik bezi buldum ve hiç kimse yanımda bile oturmadı tek başımbaşıma oturdum eltm gelinleri ni de tembihlemş konuşmayın diye :KK43:(
Sebep

acilen haklarından gelmen gerek.yok ebe deseydin bu ne ya.ben bile sinir oldum.kafana silah dayamıyorlar ya yapmayıver işerini yapmıyorum kendiniz yapın demek bu kadar zormu en fazla boşatırlar onuda yapabilirlerse küserlerde kurtulursun belki

Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir
yok artık daha neler ne annesi ya. eltin mi doğurmuş kocanı da anne diyeceksin. ben olsam hayrola kayınpederimle ilişkin vardı da eşimin annesi sen misin diye sorarım

Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir
Saçmalık.....güçlü durun biraz size bunlari diretmeye cesaret vermeyin....

Yaşınız kücük ve yeni gelin oldugunuz için himaye altına almaya çalışıyorlar izin vermeyin buna...

Onlar fenaysa siz onlardan daha fena olun ne demek eltiye anne demek hadsizlik bu...

Böyle saçma şey mi olur yahu. Sen fazla taviz vermişsin. Bence eşinle durumu konuş ve biraz gözlemlemesini iste. Daha sonra da o duruma müdahale etsin.

Bazi buyuk eltiler kendilerini k.v olsa bile kucuk kaynana ilan ediyolar !
Nalaakaysa!
Cok eziklenmisler galiba.
Kücük gelinle ego tatmin olayı.
Cok zavallilar oysa ya.
Ve komikler.

Sizin eltiniz oturtsun kizlarini onlara yaptirtsin islerini
Gitmeyin.

Düne kadar da oradaydım uzak yoldan geldik onlar için eşim için alttan alayım dedim bize yapmadığını bırakmadılar..görümcem melek gibi benim için gelmişti onlarin korkusundan benimle konuşamadı kaş göz anlaştık kızlar yemin ediyorum sinirden üç günde üç kilo verdim
Böyle bi eltim olsa demekki ideal kiloma ulasicam 3 günden beri iliksüt tarcindan tiksinç geldi demekki eltim olmadigi icon bi türlü 70 e düsemedim :işsiz: saka maka Allah yardimciniz olsun esinize söyleyin konussun yengesiyle

Eltim 50 yaşında ben 22 kocam 40 kocam olgun olduğundan görüyor ama kadın çoook fena çok
Sen 22 kocan 40 yasinda ooo cok yas varmis arada halbuki kocanin cok olgum dusuncede olmasi lzm seni ezdirmemesi lazm benim esim ezilcek huzurum kaccak varsin olmasin oyle aile bu ne ya alttan alma alirsan daha coooook ezilirsin:kızgın::işsiz:

22 yaşmı 40 yaşmı:KK57:

Niyeki :KK67: konu sahibi acıklasana bu durumu niye böyle bişey yaptin koca bulamam diyemi korktun:silah:

Eşim çok yakışıklı 30 yaşında gösteriyor..olgun olduğu için kabul ettim çok zeki ve uyanık beni hiç üzmüyo belki de kadın bunu tahammül edemiyor

Eltin neden kocanın ailesi oluyoruş yahu? Elti: Kocanın erkek kardeşinin karısı değil mi ben mi yanlış biliyorum? Elin yellozu ne diye akrabası oluyomuş? bu kadının kocası yok mu? Sizde görüşmeyin böyle kişilerle bu kadar basit. Görümceniz iyiymiş işte onunla görüşün yeter. Bu ne böyle hapishane gibi

Off off susup sabrettigine ilerde pisman olacaksin yasin çok küçük agzinin payını ver resti çek eşine eltinin olduğu yere gitmeyeceğini şöyle isterse o gelebilir de

yok artık.Eltiniz sanırım hükümdarlık kurmak istiyor, el etek fln öptürür ileriki aşamalarda. Görüşmeyin bile onunla.

Eltiye anne, yes temizlik, no telefon

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X