• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir

Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir

Evet yönetim boşluğu var kadın kendini reis yapmış..yemn ederim kimseye vermediğim anlayışı verdim yuvam için ama olmuyorrrrrr... sadece orda olmanız lazım stresten her gittiğimde dudağımda için çıkıyor..öyleee höyyttt de diyemiyorum çünkü on kişiler ben bir kişi beni yalanlarla olan bana olur..Kadın diyor ki eşinin annesi varken de yokken de annesi bendim ne diye annesini merak ediyorsun ölmüş kadını bile kıskanıyor

Ben zaten hiç anne demedim zoruna da o gidiyor

İyi de en başından eşiniz demedi mi ne münasebet anne filan deme ona diye size demedi mi?

Ya da eltinizin karşısına geçip ne alaka sen benim annem misin neden sana anne diyecek,
nedir senin bu yaptıkların halin haddini bil diye niye demiyor? Ya da sizler?

İyi de en başından eşiniz demedi mi ne münasebet anne filan deme ona diye size demedi mi?

Ya da eltinizin karşısına geçip ne alaka sen benim annem misin neden sana anne diyecek,
nedir senin bu yaptıkların halin haddini bil diye niye demiyor? Ya da sizler?

Aahhh canım aahhh... eşimi hipnoz etmişler di canımla cicimle oğlumsun diye diye ..şimdi gözü açıldı adamın daha yeni

Kusura bakmayın da eşinizde de kabahat var. Bence kadın akıl hastası siz suyuna gidelim derken
kadın iyice delirecek. :deli:

Hayr eşim çok akıllı ve zekii bu defa çoook iyi anladı kalk gidiyoruz dedi bi dahakine bayram bile e olsa sen AnnenAnnen e gidersin dedi bana onların yanında

Aahhh canım aahhh... eşimi hipnoz etmişler di canımla cicimle oğlumsun diye diye ..şimdi gözü açıldı adamın daha yeni

Bakın yapmanız gereken o kadının ne evine gidin ne de evinize alın. Çok net yani bunu yapın.
Normal değil. Nazi kampı sanki de kadında başınızda Gestapo gibi..

Bende öyle diyorum pskojk hasta galiba bakışı bile kötü.. elim ağrıyor diyorum eşime ..ne yaptın ki elin ağrıyor diyor işe bakkk beee

Düğünü derneği onlar mı yaptı evinizi onlar mı kurdu? Eğer öyleyse borc harc bul ne kadar harcadılarsa öde. Bi daha sana baskı kuramasın

Neden nikahınız yok hala? Olaylar nasıl gelişti, eşinizle nasıl tanıştınız? Elti ve ailesi bu sebeplerden dolayı mı bu kadar hadsizler?

Bir de merak ettim, eltinizin dediklerini yapmazsanız kötü olurmuş ya, ne olacakmış. Açıkça sizi tehdit ediyor. Ve kusura bakmayın ama buna izin veren eşiniz ve sizsiniz.

Back
X