• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Eşim hakkımda güzel bişey söylüyor yemek yapmayı biliyor güzel yapıyor diyor..kadın ordan diyor ki bi çirkin yaparsın iki yapamazsın sonra belki yaparsın sen beni ara ben sana öğretrim bilmiyorsun yemek şimdi sen bilmemek ayıp değil gelinmde bilmiyordu..ordan kızları diyor öğrenirsin beni ara ..allahım adam güzel yemek yapıyor diyor bi güzel bişey demek yok hepp biz biz

Nikahin yok, elti belasina karsi da esin hicbi sey demiyor, ustelik ilk duydugunda anne diyeceksin demis, ve esin cok akilli zeki seni de cok seviyor. Esim beni boyle ezdirecek, asla ona guvenmem sevigisine falan da inanmam. By hikayede eksik seyler var gibi geliyor. Senin gozun kapali. Ac gozunu.

İçeri girince ayağa kalkcakmışız onun yanında kocama bile bakmicakmışm hep onu ve kızlarını övecekmişim onlara hertürlü yardimda bulunucakmışım maddi manevi ..hep aricakmşm.. hiç bişey olmamış gibi davranacakmışm yoksa sonum kötüymüşş.. bence gözümü korkutuyor.. takmıyırum artik
Yok ya şaka bu konu.

Neden nikahınız yok hala? Olaylar nasıl gelişti, eşinizle nasıl tanıştınız? Elti ve ailesi bu sebeplerden dolayı mı bu kadar hadsizler?

Bir de merak ettim, eltinizin dediklerini yapmazsanız kötü olurmuş ya, ne olacakmış. Açıkça sizi tehdit ediyor. Ve kusura bakmayın ama buna izin veren eşiniz ve sizsiniz.
Biz çoook güzel bi düğünle evlendik görücü usulü nişanlı kaldım eşimi çok beğendim aklı kişiliği. Hala da öyle..ama ailesi o zamanlar iki üç kere gördüm ve her gördüğümde bi övgüler yapardı bende gerçek sanırdım.. herkes yamman derdi inanmazdım.. ama sonra gerçekler...

Nikahin yok, elti belasina karsi da esin hicbi sey demiyor, ustelik ilk duydugunda anne diyeceksin demis, ve esin cok akilli zeki seni de cok seviyor. Esim beni boyle ezdirecek, asla ona guvenmem sevigisine falan da inanmam. By hikayede eksik seyler var gibi geliyor. Senin gozun kapali. Ac gozunu.
Eşim gerçeği gördüğü an artık anne deme dedi ..hiç bişey bilmiyordu ki..herşeyi gördü gözüyle ve bu kadının egolari bizi öldürecek dedi inankş hiç bişey eksik değil bu hikayede ..anlatamıyorum yaşıyorum çok zor zaman geriye gitse diyorum keşke

Eşim gerçeği gördüğü an artık anne deme dedi ..hiç bişey bilmiyordu ki..herşeyi gördü gözüyle ve bu kadının egolari bizi öldürecek dedi inankş hiç bişey eksik değil bu hikayede ..anlatamıyorum yaşıyorum çok zor zaman geriye gitse diyorum keşke

Tamam ama, basta anne diyceksin demis, ne munasebet niye anne diycekmissin demesj gerekiyordu.

Nikahı yok mu?
Nasıl yok?

Nikahsız mı sevişiyon? Cık cık ne ayıp?

Güzelim yapma bunu kendine, çek kurtar kendini. Yok mu mesleğin, gelirin?

Nikahı yok mu?
Nasıl yok?

Nikahsız mı sevişiyon? Cık cık ne ayıp?

Güzelim yapma bunu kendine, çek kurtar kendini. Yok mu mesleğin, gelirin?
Resmi nikah yok ama yarın eve gidiyoruz kendisi diyor yap caz die eşim rahat biri ondan o benden çok istiyor yapmayı daha yeni yerleştik fırsat bile olmadı kendi dedi gidip gün alcam

Eşim diyor herşeyin farkındayım ama ailem onlar tek benim için alttan al diyor..ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim 10 saatlik yoldan geldik..gelir gelmez elimde temizlik bezi buldum ve hiç kimse yanımda bile oturmadı tek başımbaşıma oturdum eltm gelinleri ni de tembihlemş konuşmayın diye :KK43:(
kusura bakma ama hıcte katlanmam. gercektende anne demıyorsunuzdur inşallah.

Külkedisinin üvey annesi ve kızları canlandı gözümde
Bi de prensimiz var tabi:işsiz:
Söylenecek hiçbişey yok, önce gözlerinizi açmanız lazım. Ondan sonra kendi kıymetinizi bilmelisiniz. Kendine kıymet Veren bir insan sizin izin verdiğiniz şeyleri kendine yaptırmaz.
Lütfen ne kadar değerli bir hayatınız olduğunu farketmekle başlayın..

Ya hayır çok var çevremde öyle evlenen..yengem 18 abim 35 bu sorun bile diil yaşı olgunluğu çok iyi bu yönden iyi oluyor yaş farkı olunca

Bu koca tam olarak ne islev görüyo acaba. Neden eziyo sizi pisirik galiba , kesin bu kadinin kocasida kedi gibidir. Benim bu turden bi yengem var oda oyle. Cok sinir bi durum

Back
X