• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Kendini ezdirme esinede uygun bi dille soyle elti yani oda ayni senin gibi el kızı neticede kendi egosunu tatmin etmek için seni kullanmasin temizlik konusunuda az alt yavaş yavaş yap birden kesemiyosan doğru düzgün yapma bi bahane bul he hi de geçiştir sesin çıksın biraz sustukça ezerler önce esinle kendi aranda hallet arkanda durduğunu anlasinlar kullanamasinlar seni
Eltim 50 yaşında ben 22 kocam 40 kocam olgun olduğundan görüyor ama kadın çoook fena çok

Kadın diyor ki çok şükür benim gelinim yatak yoktu evlenince sesini çıkarmadı ..seninde olmasın hiç bişey olmaz eşimn yanında kışkırtmaları ayy ayy ayyyy kendi kalp krizi geçirecek dertten

Ya hayır çok var çevremde öyle evlenen..yengem 18 abim 35 bu sorun bile diil yaşı olgunluğu çok iyi bu yönden iyi oluyor yaş farkı olunca
valla cok buyuk sorun.su an 35 im ve inan 18 cook farkıydım. 4 5 yas neysede.düsünsene sen daha 30 olunca adamın ahi gitmiş olacak;)

Bu koca tam olarak ne islev görüyo acaba. Neden eziyo sizi pisirik galiba , kesin bu kadinin kocasida kedi gibidir. Benim bu turden bi yengem var oda oyle. Cok sinir bi durum
Doğru bildin eşi elinde olmuş bez gibi zavallı adam...ama eşim sert biri..diyor ki saygısızlık yapmym diyor..eşim bi övüyor ki beni yanlarında bunlar deli oluyor

Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir
İlişkini kes sanki anasi babası

A
valla cok buyuk sorun.su an 35 im ve inan 18 cook farkıydım. 4 5 yas neysede.düsünsene sen daha 30 olunca adamın ahi gitmiş olacak:KK66:
ama eşimi görsen 30 bile göstermiyor çook yakışıklı sempatik adnan bhter gibi dicem ama adnan çok yaşlı kalıyor saçında bi beyaz yok adamın maşallah: )))))

A
ama eşimi görsen 30 bile göstermiyor çook yakışıklı sempatik adnan bhter gibi dicem ama adnan çok yaşlı kalıyor saçında bi beyaz yok adamın maşallah: )))))
Eşini beğenmene sevindim ama kardeşim sende bu aşk olduktan sonra daha çok ezerler seni. Gözün eşinden başka birşey görmüyor anlaşılan.

Eşim gerçekten etrafta çok beğeniliyor bunu bakın çok içten diyorum çok zeki.
.eşim ezilmeme izin vermiyor hep arkasından yapıyorlar önünde oy kurban olurum al yemek ye et ye gel yanıma otur oyyy

Cok sacma.evlerine gidince temizlik yaptirmalar yazmissin da yapmayin o zaman zorla mi yaptiracak.esinizin annesi degil babasi degil gorusme boyle biriyse.esin ne diyor bu duruma yoksa onlarin yaninda miymis bekarken

Ah gencecik kadınsın konu sahibi, ama hayal dünyasında yaşıyorsun. Senin adına üzüldüm.
- Seni sevdiğini söyleyen adam bu kadar akıllı olsa ne olur seni koruyamadıktan sonra.
- Ailen ne kadar rahat insanlarmış nikahsız bırakıvermişler garip bir ailenin yanına.
- Yaş farkını saymıyorum bile.

Kendi görüşüm ama seni şu an sahiplenemeyen adamla ileride daha rahat günler yaşayacağın muamma.

Siz eltinizi dert ediyorsunuz ama ona gelene kadar daha ciddi sorunlar var, zaten o sorunlar olmasa eltiniz bu kadar baskı kuramaz üstünüzde.

Sen yüz yıl arasan onun gibisini bulamazsın diyor bana.. hangi ablan böyledir diyor hayatına bak diyor evin ayrı falan..bende ona eşim beni çok seviyor çok şükür diyorum ablamnların hayatı da iyi çok şkr diyorum eşimi dolduyor oyuna gelmiyorum..eşime diyor biz onu çok seviyorz bize soğuk görümceye sıcak ..bize çok fark koyuyor diyor e bakın şeytan

Eşinizin önünde yapıp yapmaması mesele değil ki. Siz söylersiniz bu kadaın böyle böyle
yapıyor manyağın önde gideni bir daha da gitmem evime de gelmesin dersin bitti.. Uzatılacak bişey değil.

İlk sayfalarda oradayken görümcenizle konuşamadığınızı korkudan gözlerinizle anlaştığınızı söylemişsiniz
böyle bişey olabilir ya.. Daha önce de yazdım nazi kampı mı orası? Siz neden onu dinleyip konuşmuyorsunuz?
Kadından neden bu kadar korkuyorsunuz ezilip büzülüyorsunuz?

Ne demek konuşamıyoruz. Şaka gibi yahu..

Kocanız ile iyiyseniz eltinizi sallamayın he de geç hele sene de bir kaç gün görünüyorsa boşverin gitsin. Ağzınızın tadını kaçırmayın.

Eşinizin önünde yapıp yapmaması mesele değil ki. Siz söylersiniz bu kadaın böyle böyle
yapıyor manyağın önde gideni bir daha da gitmem evime de gelmesin dersin bitti.. Uzatılacak bişey değil.

İlk sayfalarda oradayken görümcenizle konuşamadığınızı korkudan gözlerinizle anlaştığınızı söylemişsiniz
böyle bişey olabilir ya.. Daha önce de yazdım nazi kampı mı orası? Siz neden onu dinleyip konuşmuyorsunuz?
Kadından neden bu kadar korkuyorsunuz ezilip büzülüyorsunuz?

Ne demek konuşamıyoruz. Şaka gibi yahu..
Işte ben Aslaaaa korkmuyorum görümcem korkuyor tartisma çıkar diye ona çok kızdım korkma ne yapabilir ki dedim en fazla bağırır dedim.. gel yanıma otur günah değil dedim..sen onu bilmiyorsun o öyle şeyler yapmış ki bu güne kadar ondan kork dedi..bize gel dedim annemlere uuuu şimdi dicek bak bak bizi bıraktı yeni geline gitti diye..görümcem diyor ki beni odalara çekiyor sakın yüz verme şımarmasn..görümcem kızmış yengemdr yanlışını hiç görmedim demiş

Ge
Ah gencecik kadınsın konu sahibi, ama hayal dünyasında yaşıyorsun. Senin adına üzüldüm.
- Seni sevdiğini söyleyen adam bu kadar akıllı olsa ne olur seni koruyamadıktan sonra.
- Ailen ne kadar rahat insanlarmış nikahsız bırakıvermişler garip bir ailenin yanına.
- Yaş farkını saymıyorum bile.

Kendi görüşüm ama seni şu an sahiplenemeyen adamla ileride daha rahat günler yaşayacağın muamma.

Siz eltinizi dert ediyorsunuz ama ona gelene kadar daha ciddi sorunlar var, zaten o sorunlar olmasa eltiniz bu kadar baskı kuramaz üstünüzde.
Eşimle sorunum hiç yok ki nikah da bi ay sonraya gün aldık ailem çok sevecen sıcak ondan şaşkınım bunlara

Back
X