• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Bizde olabiliyor hepsi sonradan yapıyor zaten.. eşim hep diyor yapcam diye bu konunun nikahla alakası yok kendi gelinlerine de aynısını yapıyor kadın bu

Doğru bildin eşi elinde olmuş bez gibi zavallı adam...ama eşim sert biri..diyor ki saygısızlık yapmym diyor..eşim bi övüyor ki beni yanlarında bunlar deli oluyor
Bence fazla muhattap olmayin. En iyisi odur bizde yengemle konusmuyoruz ohhh be nefes aldik simdi ailecek . Hep babamda oyleydi kardesimdir deyip annemi ezdirdi.

Bizde olabiliyor hepsi sonradan yapıyor zaten.. eşim hep diyor yapcam diye bu konunun nikahla alakası yok kendi gelinlerine de aynısını yapıyor kadın bu
nasıl alakası yok. farkındasmısın bilmiyorum ama evli değılsın ki;) kocam kocam diyorsun.

Aliyor tabi. Yoksa yaptigi yorumlar, eltiye karsi sessiz kalmalar. Bu kadar yas farki, nikahsiz olmak felan 2016 yilinda annormal.
Bende çok şaşkınım ki şu an BURDAYIM dimiii ....kızlar biraz gözüm açıldı ben bunlar normal sanıyordum hiç mi yaşıyan yok..yani demek ki ben yanlışım sanıyordum ne yapcam ben yaa

Şimdi eşimle aramda bi sorun olsa boşanırdım diyorum ama yok ki sadece bunlar çok kibirli kıskanç..onlara istediklerini vermek istemiyorum

Bende çok şaşkınım ki şu an BURDAYIM dimiii ....kızlar biraz gözüm açıldı ben bunlar normal sanıyordum hiç mi yaşıyan yok..yani demek ki ben yanlışım sanıyordum ne yapcam ben yaa
Benim inanasim gelmiyor acikcasi. Yahu neden eltiden korkuyorsunki? Insan degilmi? Bu zamanda kimsenin kimseyi eyvallahi yokken, senin orda temizlik yapman, onlardan bu kadar korkman tuafima gider tabi. Cünkü normal olarak bu zamanda bunlara katlanan kimseyi görmedim, duymadim. Zira kücük cocuga bile birsey söylesen aninda yapistiriyor lafi. Yani bide esinle aranizdaki yas farkida ayri mevzu. Sizin bileceginiz bisey elbette ama konu gercekse üzülürüm böyle olmaniza. EVET GÖZÜNÜZÜ ACIN!

Yaa ölmüş babamın üstüne ki doğru ya ..dolmasam yazar mıyım buraya bu şeyleri hayatta göremedim şoktaym ben.. kime anlatsam bilmiyorum..eltim fennaaa çoook ne yapar blymsn .. kocamn gözünde beni kötüler saygısız der bunları yapar ömür boyu uzatr anlatr

Son düzenleme:
Back
X