• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh şu kinci insancıklar :(

Ya yengem iki yıl yapmadı ablam bir yıl sorun yoksa aranızda o kolay iş.. sorun varsa eşinle.. olsa da nikah boş olur
ne cahil insanlarsiniz. evilik nikah resmi nilahla olur:) nikah boş olurmuş;) hıc bir hakkın yok ayrılsan. hamile kalsan hic düşündün mü bunları ne bıcım bır aılen var

Boyle bir eltiyle birde gebelik şüphesi var sende bebek olunca gelir sana yapmadigini bırakmazsa o zaman yandın öncelikle o kadından tamamen ilişkini kesip öyle hamile kalmalisin ayrıca nikahın bile yokmuş bu adma evli felan çıkmasın sonra off offf ne küçüksün ya gözlerin kör ailenden hic kimse uyarmadi mi seni nikahsız naısl bıraktı seni pes yani

Eşim akrabalarına ne diyorsa bende onu diyorum. Dayısına dayı amcasına amca halasına hala vs..
Sizde bunu öne sürün eşimiz anne diyorsa sizde deyin demiyorsa demeyin. Eşim için neyseniz benim içinde osunuz deyin. Eşiniz sizden 18 yaş büyük olabilir ama neticede adı üstünde "eş" siz eşsiniz bu yaşa bakmaz. Eltinize abla diyorsa sizin içinde abladır.
Eltime anne diyor ben yokken de anne diyormuş zaten

Boyle bir eltiyle birde gebelik şüphesi var sende bebek olunca gelir sana yapmadigini bırakmazsa o zaman yandın öncelikle o kadından tamamen ilişkini kesip öyle hamile kalmalisin ayrıca nikahın bile yokmuş bu adma evli felan çıkmasın sonra off offf ne küçüksün ya gözlerin kör ailenden hic kimse uyarmadi mi seni nikahsız naısl bıraktı seni pes yani
Ya yok o kadarda diil eşim bütün ailemle çook yakın oldu kendi ailesinden daha çok kadının bunlar zoruna gidiyor. Eşim dayımlar iş ortağı zaten ailesi sorunlu

İyi de yine de üzmüş ama eşin de seni kendin diyorsun 4 ayda bin yıllık çile çektim diye?
Bence tüm bunlara hiç fırsat vermeyebilirdi eşin.
Yerinde olsam o kadının evine birdaha asla gitmezdim.
Üzüldüm çünkü üç gün içinde bunları yapıyor.. bana tek diil kadının kişiliği buymuş anlattılar bana herşeyi

Döverim öyle elti bozuntusunu kv lik yapmak istemiş :KK11: asla boyun eğme bana biri emir edecek bide elti adımımı atmam kimki o kendi pisliğini kendi temizlesın hiçbir şeyin değil o korkma gerekeni söyle ! :sinirli: kendini kullandırma yoksa hep beklentisi olur saygısız eltinin ...

ah konu sahipcigim... durdum durdum duramadim en sonunda.. bir de gozum acildi demissin en son.. ondan sonra yazayim dedim. hatirlamaya calisiyorum ben de 22 yasinda bu kadar saf miydim diye? yok valla ben anasinin gozuydum..
masallah allah sevginizi daim eder insallah da,ben o sevgiyi mi diyeyim hayranligi mi diyeyim tek tarafli gordum.. kocana askindan gozun donmus,hicbir sey aymamis sana bunca zaman.. adami zeka testine mi soktun ne bu hayranlik cok zeki bilmemne.. gerci zekiymis evet almjs gencecik kizi nikahsiz da yasiyor.. eltiye anne de bilmemne.. psikopat korku filmleri gibi yeminle. hayir fake misin diye de dusunuyorum bazen. iki ay sonra konu acmazsin insallah kocam bana nikah kiymiyor diye.. kiz uyan bir an once

Üzüldüm çünkü üç gün içinde bunları yapıyor.. bana tek diil kadının kişiliği buymuş anlattılar bana herşeyi
İnsan yerine koyma sende kendini kullandırma ögrendin işte ne halt olduğunu restini çek herkes haddini bilecek arkadaşım sen onun hiçbir şeyini yapmak zorunda değilsin bunu üstüne basa basa söyle elitinde

Valla bu olaylar bana hic normal gelmedi bi bit yeniği var ama hayırlısı yani eşinin bu kadına fazla ses cikaramamasi belkide bazı şeyleri bildigindendir açığa çıkmaması icin ne bileyim hayırlısı olsun bari bir an önce nikah yapın hayır o nasıl nikahmis 1 ay sonraya alınıyor anlamadım gidip 2 gün sonraya aldırıp kıymıştık nikahı bi oyun var gibi ayrıca nikah islemleri için sağlık odağına gidip kan veriyorsun onun sonucuyla gidiyorsun gün alıyorsun sen kan verdin mi esinle birlikte ...esin sana yalan söylemiyor dur umarım

ah konu sahipcigim... durdum durdum duramadim en sonunda.. bir de gozum acildi demissin en son.. ondan sonra yazayim dedim. hatirlamaya calisiyorum ben de 22 yasinda bu kadar saf miydim diye? yok valla ben anasinin gozuydum..
masallah allah sevginizi daim eder insallah da,ben o sevgiyi mi diyeyim hayranligi mi diyeyim tek tarafli gordum.. kocana askindan gozun donmus,hicbir sey aymamis sana bunca zaman.. adami zeka testine mi soktun ne bu hayranlik cok zeki bilmemne.. gerci zekiymis evet almjs gencecik kizi nikahsiz da yasiyor.. eltiye anne de bilmemne.. psikopat korku filmleri gibi yeminle. hayir fake misin diye de dusunuyorum bazen. iki ay sonra konu acmazsin insallah kocam bana nikah kiymiyor diye.. kiz uyan bir an once
Tamam zaten bana bi güç geldi artık hiç susmicammm

Tepkilerinizi anlıyorum bende şokta olmasam size danışmam ..sonuçta böyle olduğunu bilsem ben hiç evlenmezdm ..şunu yap bunu yap diyorsunuz bende çok saf diilim ama etrafımda kimse olmadığı için korktum sustum yeniyim diye utandım..artk susmicamm

Valla bu olaylar bana hic normal gelmedi bi bit yeniği var ama hayırlısı yani eşinin bu kadına fazla ses cikaramamasi belkide bazı şeyleri bildigindendir açığa çıkmaması icin ne bileyim hayırlısı olsun bari bir an önce nikah yapın hayır o nasıl nikahmis 1 ay sonraya alınıyor anlamadım gidip 2 gün sonraya aldırıp kıymıştık nikahı bi oyun var gibi ayrıca nikah islemleri için sağlık odağına gidip kan veriyorsun onun sonucuyla gidiyorsun gün alıyorsun sen kan verdin mi esinle birlikte ...esin sana yalan söylemiyor dur umarım
Bunları hepsini eşim söyledi zaten tatilde olduğumuz için öyle bi ay ortalama dedi eşim çok iyi biri ailesi de.... elti ve kızları kötüüüü

Susmayacağım falan diye yazıp durma ayy sinirim tepeme çıktı.
22 yaş küçük bir yaş değil. Burada 22lik kızlar 40 yaşındaki hatunları sulu götürür susuz getirir.

Senin sorunun artık elti değil, sen nikahsızsın nikahsız anladın mı güzelim?

Adam niye sana nikah kıymıyor, yahu anan baban yok mu nerede yaşıyorsunuz siz? İki lafından biri artık susmiycam miktir et eltiyi

Kocan da ayrı bir salak yahu. Ayyyy çıldırıciiim.
Kimse sana susma demiyor, gözünü aç diyor aç şu gözlerini.
Kızım olsan var ya fena sopalarım seni

elti kimdir? dış kapının mandalı '' sizin evliliğinize göre'' sen bi gün aç agzını yum gözünü
bak ortada cadı kalıyor mu:KK14:

Back
X