- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Umrumda degildi gelip bu saçmalıkları anlatana kadarBoşanmak istediğiniz adam niye umrunuzda?
Inanmıyorum bunun bir oyun olduğunaGiderim var demek istemiş size.sen ayrılırsan hemen birini bulurum diye kiskandirmaya çalışmış.basarilida olmuş.ayrilmak istiyosunuz size ne ne yaparsa yapsın.
Bana öyle gelmediSizi kıskandırmak icin uydurmuş olabilir mi bu hikâyeyi, bana öyle geldi..
Inanamadim ama ciddiydi anlatırkenBence yalan
Inanmıyorum bunun bir oyun olduğuna
E tabi ciddi anlatacak inandırmak içinInanamadim ama ciddiydi anlatırken
Neden böyle yapsn ciddi soruyorum beynim durduğu içinçokta güzel düşmüşsün..
Beynim yandiE tabi ciddi anlatacak inandırmak için
Neden böyle yapsn ciddi soruyorum beynim durduğu için
Oyunami geldim ben simdi numarasını falan vereyim dedi ama bosunami dağıttım eviboşanmak istemediği için. gayet açık.
Bakın size biraz böyle ayrı kalıp sakinleşmenizi söylemiş yani boşanmaya yanaşmıyor. Sizi kazanmaya çalışmak yerine de böyle aptalca kıskandırmalı hikayeler kuruyor. Bu olay gerçekten yaşanmış olsa size niye anlatsın ki? Bomboş bir hareket. Pastaymış numarasını istemişmiş arabasına binmişmiş. Keşke hiç umursamasaydınız. Şimdi benden vazgeçemez havalarına çoktan girmiştir.Beynim yandi
Ben cok kıskancım nasl umursamayabilirm ki yapamazdımBakın size biraz böyle ayrı kalıp sakinleşmenizi söylemiş yani boşanmaya yanaşmıyor. Sizi kazanmaya çalışmak yerine de böyle aptalca kıskandırmalı hikayeler kuruyor. Bu olay gerçekten yaşanmış olsa size niye anlatsın ki? Bomboş bir hareket. Pastaymış numarasını istemişmiş arabasına binmişmiş. Keşke hiç umursamasaydınız. Şimdi benden vazgeçemez havalarına çoktan girmiştir.
Herşeyi anlamak zorundamisiniz ne yalanım olacak ayrlmak istemiyor ki yanımda yoksa zorla tutan yok kendisiniOrtada bi yalan varda, sende mi onda mı bilmiyorum.
Yoksa senin eski anlatımınla elit bir doktorun peşinde gezen illaki olacaktır.
Bu adam nasıl böyle yalvar yakar senin etrafında hala anlayabilmiş değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?