- 20 Aralık 2017
- 9.841
- 32.126
- 548
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Oyunami geldim ben simdi numarasını falan vereyim dedi ama bosunami dağıttım evi
Yok iznim yeni bitti eşim bnden uzakta göremem zatenYetişkin insanların şu sesli harfleri kullanmaması çok itici geliyor gerçekten. Bence yapmamalısınız, düzgün yazmak önemli bence.
Konunuza gelecek olursak da büyük ihtimalle bana da sizi kıskandırmak istediği için uydurmuş gibi geldi eşiniz. Tabi gerçek de olabilir sonuçta öyle kadınlar çok bu ülkede. Arayıp konuşun demiyorum ama en azından kocanız konuşurken ya da kadın buna birşeyler getirirken görebilme imkanınız varsa öyle yapın derim.
Eeee benn niye sazan gibi geldim oltaya o haldeAdam belki ne naneler yemiştir o ayrı bir konu.Ama bu olay senin onu kiskanman için bir kurmaca....arkadasinin birşeyi dir onden konusmuslardir zaten.....hesapta "sen beni bırakırsan bekleyen çok" diyor.Bu oğretmen fantazisi de arkadaşın ezikliğini gosteriyor.
Arardım bunu biliyor du amaa o an istemedim ne hikmetse kiskandm galiba seviyorum halenseni iyi tanıyorsa aramayacağını biliyordur blöf yapmış.
ama bu konudaki asıl sorun öyle bir kadın var veya yok o değil.
sen neden bu kadar umursadın? bence düşünmen gereken bu.
Onun ben zekasını..Eski konunuza baktım siz ayrılmak istemiyormuşsunuz ki tepki ölçmüşsünüz o da elinizde patlamış. Valla ne yalan söyliyim bence eşiniz sizi iyi tanıyor ve çok iyi yapıyor. Kendi kurduğunuz tuzağa kendiniz düşmüşsünüz adam oyun oynuyor sizle
Arardım bunu biliyor du amaa o an istemedim ne hikmetse kiskandm galiba seviyorum halen
Oynasn bndn snra oynayablrse ayrlmak için kesin neden uretti banaabirini ayarlayıp telde konuşturmak zor değil.
bende baktım eski konuna yorumlardan sonra. ayrılalım diye blöf yapılır mı hiç yahu? üstelik adam farkında ve kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor şu an seninle. bildiğin elinde patlamış.
Ne döncem yaboşanacak raddeye gelmiş bir insan eşinin karşı cinsle yaptıkları umrunda olmaz çünkü son raddeye gelmiştir artık diye düşünürken siz kıskançlık triplerine girmişsiniz. ayrıca ikinci olay ise yine boşanmayı istediğiniz adam sizinle gayet muhabbet ediyor ve bu tarz şeyleri anlatabiliyor. Evlenip boşanmayı da ayağa düşürdünüz bravo. bu adamdan boşandığınızda iki gün sonra pişman olup dönersiniz siz.
Amacına ulaşmış.Bu hikayeye inandınız mı gerçekten.Bu kadar saf olmayın.Umrumda degildi gelip bu saçmalıkları anlatana kadar
Gecenin 2 siydi inandm tabiki de sonucta eşim baska bir sehirde simdi kimse inanmadi mi buna eminsiniz değil mi kirdm doktm evi inanmak ne kelimeAmacına ulaşmış.Bu hikayeye inandınız mı gerçekten.Bu kadar saf olmayın.
Ya canım eşin seni iyi tanıyor.Onu kıskanacağını biliyor.Sana diyor ki sen beni istemezsen isteyen çok.Dediğim gibi amacına ulaşmış.Ona da bu kadar belli ettin mi kıskandığını.Eski konularını bilmiyorum çok geçerli bi sebep yoksa bu kadar seviyorsanız ayrılmayın.Gecenin 2 siydi inandm tabiki de sonucta eşim baska bir sehirde simdi kimse inanmadi mi buna eminsiniz değil mi kirdm doktm evi inanmak ne kelime
Oooo belli etmek ne kelime sabaha kadar gözüme uyku girmediYa canım eşin seni iyi tanıyor.Onu kıskanacağını biliyor.Sana diyor ki sen beni istemezsen isteyen çok.Dediğim gibi amacına ulaşmış.Ona da bu kadar belli ettin mi kıskandığını.Eski konularını bilmiyorum çok geçerli bi sebep yoksa bu kadar seviyorsanız ayrılmayın.
Bende sazan oluyorum burdaEşin tam bir ergen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?