Ahh yine bn ve esim

Adam belki ne naneler yemiştir o ayrı bir konu.Ama bu olay senin onu kiskanman için bir kurmaca....kadin arkadasinin birşeyi dir onden konusmuslardir zaten.....hesapta "sen beni bırakırsan bekleyen çok" diyor.Bu oğretmen fantazisi de arkadaşın ezikliğini gosteriyor.

Yok iznim yeni bitti eşim bnden uzakta göremem zaten

Eeee benn niye sazan gibi geldim oltaya o halde

Arardım bunu biliyor du amaa o an istemedim ne hikmetse kiskandm galiba seviyorum halen

birini ayarlayıp telde konuşturmak zor değil.
bende baktım eski konuna yorumlardan sonra. ayrılalım diye blöf yapılır mı hiç yahu? üstelik adam farkında ve kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor şu an seninle. bildiğin elinde patlamış.

boşanacak raddeye gelmiş bir insan eşinin karşı cinsle yaptıkları umrunda olmaz çünkü son raddeye gelmiştir artık diye düşünürken siz kıskançlık triplerine girmişsiniz. ayrıca ikinci olay ise yine boşanmayı istediğiniz adam sizinle gayet muhabbet ediyor ve bu tarz şeyleri anlatabiliyor. Evlenip boşanmayı da ayağa düşürdünüz bravo. bu adamdan boşandığınızda iki gün sonra pişman olup dönersiniz siz.

Oynasn bndn snra oynayablrse ayrlmak için kesin neden uretti banaa

Ne döncem ya

Gecenin 2 siydi inandm tabiki de sonucta eşim baska bir sehirde simdi kimse inanmadi mi buna eminsiniz değil mi kirdm doktm evi inanmak ne kelime
Ya canım eşin seni iyi tanıyor.Onu kıskanacağını biliyor.Sana diyor ki sen beni istemezsen isteyen çok.Dediğim gibi amacına ulaşmış.Ona da bu kadar belli ettin mi kıskandığını.Eski konularını bilmiyorum çok geçerli bi sebep yoksa bu kadar seviyorsanız ayrılmayın.

Oooo belli etmek ne kelime sabaha kadar gözüme uyku girmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…