- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Artık cok gecGuzel senaryo.
Sizin ilginizi tekrar kazanmak icin yapmis.
İnanmayin.
AnladimCok cocukca geldi bana üstelik dogru olsa bir erkek bunu hayatta anlatmaz
Çok basit sizi kıskandırıp kendine döndürmek için. Keşke kıskandığınızı belli etmeseydiniz.Neden böyle yapsn ciddi soruyorum beynim durduğu için
Dedim zaten dün aksam ben evli olduğumu söyledim burası küçük yer işi düşebilir diye istedi verdm diyo yalanlar yalaanlar bnde ağzıma geleni saydm hakaretler küfürler bisey demedi ne oldu ben seni aldatmadım ki diyor ortada bisey yok falan diyor herks hikaye kurmaca diyo vallahi kalakaldm öyleceYoldan aldıkları kadın ne çabuk eşinize ilgi duymaya başlamış, evli olduğunu bildiği halde pastalar, börekler götürüyor yok daha neler. Birde birbirlerinin telefon numaralarını ne diye almışlar. Baştan aşağı saçma, mantıksız bir hikaye.
Eşiniz bir daha ararsa, sen neden kadına telefon numaranı verdin, demek ki seninde niyetin var. Bu saatten sonra sana güvenemem, en kısa sürede davayı açalım bu iş bitsin de bakalım ne yapacak.
Bana da kurmaca geldi. Bu kadar pervasızca bir kadın nasıl erkeğe yürüyebilir ki, hem de küçük yer diyorsunuz. Hadi gerçekten böyle bir durum var. O kadın düşünemiyor mu, adamın eşi okuluma gelip beni rezil ederse diye. Ayrıca kadında ki özgüvende tavan yapmış. Hiç inandırıcı gelmedi.Dedim zaten dün aksam ben evli olduğumu söyledim burası küçük yer işi düşebilir diye istedi verdm diyo yalanlar yalaanlar bnde ağzıma geleni saydm hakaretler küfürler bisey demedi ne oldu ben seni aldatmadım ki diyor ortada bisey yok falan diyor herks hikaye kurmaca diyo vallahi kalakaldm öylece
E aklı sıra beni kurda kuşa yem etme bak peşimde dolaşıyorlar gel kocana sahip çık diyor.. Bide gelince pasta yap diyor. Senin eline kimse su dökemez bak nasıl da sana sadığım diyor.Neden böyle yapsn ciddi soruyorum beynim durduğu için
Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyleKonuda geçen öğretmen kadına sarfettiğiniz söze ve telefonunu etrafa dağıtmak istemenize bir ben mi takıldım? Özellikle yazdığınız kelime çok çirkin,bir kadın başka bir kadına o.......u diyor,ne ayıp şey!
Kadını bırakın siz, olay gerçekse kocanıza kızın.
Yaşananlara gelince karı-koca ikinizin de tavrı ve tepkileri bir değişik.
Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyle
Herkese günaydın önceki konumdan esimden ayrılmak istedigimi söylemiştim oylede oldu ayrıldık boşanmayla ilgili henüz bisey olmasada amaaa dün gece eşim beni aradı bir süre dha böyle gitmesini benim sakinlesmemi falan söyledi kim istiyorsa barışmayı ama asıl konu bu degil bu gerizekali bana öyle bisey anlattı ki ben dünden beri kafayı yedim neymiş yolda arkdasyla arabada giderken yolda bi öğretmen gormsler arkadsi taniuomus snra arabaya almışlar snrasnda arkadssi inmis kadn buna iltifat etmis numarasın istemis bizmkisi evliyim demis kadnn olsn bir isim düşebilir demisn numarlaar verilmis kadn is yerine pasta ypms getirmis bu begenmemis geldgmde pasta yap bana demeler b.ok yeee... neyse tabi ben kudurdm evliyim dedim diyor hala aamaa pasta borek oh ne ala samimiyete gel istrrsen ara konus kadnla diyor numarasni vereyim diye yaa ne konuşcm ben o orspyla hayr ben sen sasiirirsn ne mal kadnms dersn diye anlattm diyor amaa neler dedim dün neler agza alınmayacak kelimeler bugün de halen yüzü varsa yazarsa kadının numarasni alıp dagtmak istiyorum ancak böyle sinirimi alabilirim es olacak serefszn de artk ne yalvarmasi ne yakarmasi umrumda degil tek kaldıramayacagm sadakatsizlik haksızmıyım böyle bişey yapmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?