Ahh yine bn ve esim

Ah bu erkekler yalan konusunu hiç beceremiyorlar hikayesi apaçık yalan söylüyor diye bağırıyor inanmayın şahsen beni okurken gülümsetti

Bence ergen gibi kıskandırıp barışmaya çalışmış. Yok kadın gelmiş arabaya , yok pasta yapmış getirmiş. Hiiiiiiççççç inanmadım

Sizi kiskandirmak icin yapmis besbellu ve amacına ulasmis uykularinizi kaçırmış. Bence umursuyosaniz bile umursamiyormus gibi yapin

Yoldan aldıkları kadın ne çabuk eşinize ilgi duymaya başlamış, evli olduğunu bildiği halde pastalar, börekler götürüyor yok daha neler. Birde birbirlerinin telefon numaralarını ne diye almışlar. Baştan aşağı saçma, mantıksız bir hikaye.
Eşiniz bir daha ararsa, sen neden kadına telefon numaranı verdin, demek ki seninde niyetin var. Bu saatten sonra sana güvenemem, en kısa sürede davayı açalım bu iş bitsin de bakalım ne yapacak.

Dedim zaten dün aksam ben evli olduğumu söyledim burası küçük yer işi düşebilir diye istedi verdm diyo yalanlar yalaanlar bnde ağzıma geleni saydm hakaretler küfürler bisey demedi ne oldu ben seni aldatmadım ki diyor ortada bisey yok falan diyor herks hikaye kurmaca diyo vallahi kalakaldm öylece

Bana da kurmaca geldi. Bu kadar pervasızca bir kadın nasıl erkeğe yürüyebilir ki, hem de küçük yer diyorsunuz. Hadi gerçekten böyle bir durum var. O kadın düşünemiyor mu, adamın eşi okuluma gelip beni rezil ederse diye. Ayrıca kadında ki özgüvende tavan yapmış. Hiç inandırıcı gelmedi.

Neden böyle yapsn ciddi soruyorum beynim durduğu için
E aklı sıra beni kurda kuşa yem etme bak peşimde dolaşıyorlar gel kocana sahip çık diyor.. Bide gelince pasta yap diyor. Senin eline kimse su dökemez bak nasıl da sana sadığım diyor.

Ne kadar saçma sapan hareketler.
İki yetişkin insansınız biri kıskandırmak için palavralar atıyor, diğeri boşanmak üzere olduğu adamı kıskanıp sinir krizi geçiriyor.

Hadi diyelim gerçek, kadının numarasını dağıtmak falan nedir Allah aşkına. Kafasına silah mı dayadılar adamın. Bu adamlar da hep dağ da gezen masum ceylan. Kadınlar sinsi avcı (!) Vermeseydi numarasını !

Çok güzel tufaya gelmişsiniz.

Konuda geçen öğretmen kadına sarfettiğiniz söze ve telefonunu etrafa dağıtmak istemenize bir ben mi takıldım? Özellikle yazdığınız kelime çok çirkin,bir kadın başka bir kadına o.......u diyor,ne ayıp şey!

Kadını bırakın siz, olay gerçekse kocanıza kızın.
Yaşananlara gelince karı-koca ikinizin de tavrı ve tepkileri bir değişik.

Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyle

ya bu erkek kısmışı ne kadar aciz ne kadar salak. ve biz bunları bir ömür sırtlıyoruz. mutlu olan kadınların kocaları sadece biraz daha az gerizekalı o kadar.
tez zamanda kurtulursunuz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…