- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ben onlari eşime söyledim...Madem arabasına binen or...pu, arabasına alana, numarasını verene ne demeli ?
Pardon da,evli olan kocanız niye arabasına davet edip fingirdiyor elin kadınıyla?Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyle
Iyi kadin bekar tüm erkekleri ayartmaya hakki var yani bizde bir zmanlar bekar olduk ama kimsenin esine sevgilisine numara verip evli bekar fark etmez demeyi birakin kafamizi kaldırıp bakmadik iyi bizde baksaydik madem bekardık hakkimizdi vay senin mantık almis başını gidiyoPardon da,evli olan kocanız niye fingirdiyor elin kadınıyla?
Adamın umrunda değilse evliliği,karısı,
elin kadınında mı kabahat?
Değişik bir mantığınız var.
Kadın bekarsa ona laf söylemeye hakkınız yok sizin.
Kadının telefon numarasını etrafa dağıtmak istemeniz ne kadar çirkin bir niyet.
Konuyu saptırmayın, ben kadının yaptığını savunmuyorum.Iyi kadin bekar tüm erkekleri ayartmaya hakki var yani bizde bir zmanlar bekar olduk ama kimsenin esine sevgilisine numara verip evli bekar fark etmez demeyi birakin kafamizi kaldırıp bakmadik iyi bizde baksaydik madem bekardık hakkimizdi vay senin mantık almis başını gidiyo
Kocamla paylaştm ayrica yüz yüze ikisini rezil ederek te paylassam ama onun öncesinde de biseyler yapmak istedim sonuçta bu benim hakkim ofkemi bu sekilde atmam lazimKonuyu saptırmayın, ben kadının yaptığını savunmuyorum.
Sizin kadınla bir işiniz yok,ona o..... demeye ve numarasını etrafa dağıtmaya hakkınız yok diyorum.
Kozunuzu kocanızla paylaşın diyorum.
Mantığım gayet yerinde.
Ben onlari eşime söyledim...
Canim burasi türkiye kıskançlık yüzünden adam öldürüyor lar benim de bi sekilde intikam almam lazım sonuçta kadn tehlike saciyo dava etsin göze aldm hatta komik gelebilir sbaah hayalini bile kurdmKadının numarasını dağıttığınızda eşiniz nasıl bi bedel ödemiş olacak peki ?
Ayrıca sizi dava etse hakkıdır. Yapmayı düşündüğünüz şey suç. Kadının yaşam tarzı sizinle aynı olmayabilir. İsterse soyunup arabanın önüne atlasın sizi ilgilendiren tek şey eşinizin tepkisi olmalı.
Burada ki tek suçlu eşiniz.
Eşiniz de pez...nk diyelim mi?Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyle
Seviyorum ayrlmam blöf tuOkurken hiç inanmadım, baktım kimse de inanmamış. Kıskanarak totosunu göklere kaldırmışsınızdır çoktan. Ayrıca ayrılacağınız kişiyi neden kıskanıyorsunuz ki?
Ben serefsiz dedim bileEşiniz de pez...nk diyelim mi?
Hanımefendi sizi akıl hastanesine kapatmalılar şu yorumla. Kıskançlıktan adam öldürüyorlar ben de o yüzden intikam alırım nasıl bir kafa ya???Canim burasi türkiye kıskançlık yüzünden adam öldürüyor lar benim de bi sekilde intikam almam lazım sonuçta kadn tehlike saciyo dava etsin göze aldm hatta komik gelebilir sbaah hayalini bile kurdm
Konuda geçen öğretmen kadına sarfettiğiniz söze ve telefonunu etrafa dağıtmak istemenize bir ben mi takıldım? Özellikle yazdığınız kelime çok çirkin,bir kadın başka bir kadına o.......u diyor,ne ayıp şey!
Kadını bırakın siz, olay gerçekse kocanıza kızın.
Yaşananlara gelince karı-koca ikinizin de tavrı ve tepkileri bir değişik.
Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyle
Şu yazdığınız sözün bittiği yer.Canim burasi türkiye kıskançlık yüzünden adam öldürüyor lar benim de bi sekilde intikam almam lazım sonuçta kadn tehlike saciyo dava etsin göze aldm hatta komik gelebilir sbaah hayalini bile kurdm
asıl tehlike kocanızCanim burasi türkiye kıskançlık yüzünden adam öldürüyor lar benim de bi sekilde intikam almam lazım sonuçta kadn tehlike saciyo dava etsin göze aldm hatta komik gelebilir sbaah hayalini bile kurdm
Heh işte, ne kadar yanlış düşündüğünüzü ülkemizde işlenen akıl, mantık, vicdan dışı cinayetlerle özdeşleştirmenizden bile anlamanız gerekir. Herkes yapınca "doğru" olmuyor.Canim burasi türkiye kıskançlık yüzünden adam öldürüyor lar benim de bi sekilde intikam almam lazım sonuçta kadn tehlike saciyo dava etsin göze aldm hatta komik gelebilir sbaah hayalini bile kurdm
Konuda geçen öğretmen kadına sarfettiğiniz söze ve telefonunu etrafa dağıtmak istemenize bir ben mi takıldım? Özellikle yazdığınız kelime çok çirkin,bir kadın başka bir kadına o.......u diyor,ne ayıp şey!
Kadını bırakın siz, olay gerçekse kocanıza kızın.
Yaşananlara gelince karı-koca ikinizin de tavrı ve tepkileri bir değişik.
Bunu diyende bir hemşire! İnsanların hayatını kurtaran, ama kıskançlık cinayetini normal gören.Hanımefendi sizi akıl hastanesine kapatmalılar şu yorumla. Kıskançlıktan adam öldürüyorlar ben de o yüzden intikam alırım nasıl bir kafa ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?