Ahh yine bn ve esim

Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyle
Pardon da,evli olan kocanız niye arabasına davet edip fingirdiyor elin kadınıyla?
Adamın umrunda değilse evliliği,karısı,
elin kadınında mı kabahat?
Değişik bir mantığınız var.
Kadın bekarsa ona laf söylemeye hakkınız yok sizin.
Kadının telefon numarasını etrafa dağıtmak istemeniz ne kadar çirkin bir niyet.

Iyi kadin bekar tüm erkekleri ayartmaya hakki var yani bizde bir zmanlar bekar olduk ama kimsenin esine sevgilisine numara verip evli bekar fark etmez demeyi birakin kafamizi kaldırıp bakmadik iyi bizde baksaydik madem bekardık hakkimizdi vay senin mantık almis başını gidiyo

Konuyu saptırmayın, ben kadının yaptığını savunmuyorum.
Sizin kadınla bir işiniz yok,ona o..... demeye ve numarasını etrafa dağıtmaya hakkınız yok diyorum.
Kozunuzu kocanızla paylaşın diyorum.

Sizin bekarken ne yapmaya hakkınız olup olmadığı da sizin bileceğiniz iş,ben ona karışamam.
Vakti zamanında yapmadığınız işler meziyet değil ayrıca,zaten öyle olması gerekiyor,
evli bir erkeğin peşine düşmek elbette onaylanacak bir durum değil.
Ama burda konu kadın değil,kocanızın tavrı.

Ayrıca ben de 25 yıldır evliyim.
Kocam böyle bir durumun içersinde olsa muhatabım sadece o olur.
Sonuçta sizin kocanızın alnına silah dayayıp arabasına zorla binmedi bu kadın.

Son düzenleme:
Kocamla paylaştm ayrica yüz yüze ikisini rezil ederek te paylassam ama onun öncesinde de biseyler yapmak istedim sonuçta bu benim hakkim ofkemi bu sekilde atmam lazim

Ben onlari eşime söyledim...

Kadının numarasını dağıttığınızda eşiniz nasıl bi bedel ödemiş olacak peki ?
Ayrıca sizi dava etse hakkıdır. Yapmayı düşündüğünüz şey suç. Kadının yaşam tarzı sizinle aynı olmayabilir. İsterse soyunup arabanın önüne atlasın sizi ilgilendiren tek şey eşinizin tepkisi olmalı.

Burada ki tek suçlu eşiniz.

O arkadaşına ulaş gerçeği öğren.
Eğer yalansa mesaj at sana pasta yaptım de bak fotosunu da atıyorum de boş tabağı çel at bu ne derse ee pasta
Olmayan kadın sana olmayan pastayı getirmiş ya buda onunkinden iyi yaptığım pasta dersin.

Okurken hiç inanmadım, baktım kimse de inanmamış. Kıskanarak totosunu göklere kaldırmışsınızdır çoktan. Ayrıca ayrılacağınız kişiyi neden kıskanıyorsunuz ki?

Canim burasi türkiye kıskançlık yüzünden adam öldürüyor lar benim de bi sekilde intikam almam lazım sonuçta kadn tehlike saciyo dava etsin göze aldm hatta komik gelebilir sbaah hayalini bile kurdm

Canim burasi türkiye kıskançlık yüzünden adam öldürüyor lar benim de bi sekilde intikam almam lazım sonuçta kadn tehlike saciyo dava etsin göze aldm hatta komik gelebilir sbaah hayalini bile kurdm
Hanımefendi sizi akıl hastanesine kapatmalılar şu yorumla. Kıskançlıktan adam öldürüyorlar ben de o yüzden intikam alırım nasıl bir kafa ya???

O meseleye ben de takıldım. Çirkin sözler. Adamın kadın için söylediği "mal" kelimesi ise tam bir iğrençlik.

Pardonda adam evliyim diyo ne bu ısrar? Parmaginda alyansı gectik artk bana fark etmez diyen kadına ne diyecektim benim gözümde öyle

Peki kocanıza ne diyeceksiniz. Kadın sarkıntılık etmiş tamam. Ama ergenler gibi "baaaakkkkk kadın bana gider yaptı, beni beğendi haberin olsun. Ohhhh giderim var benim" diyen adam ne olacak.
Bırakın Allah aşkına, kör ölmüş badem gözlü olmuş. Çocukça şeyler. Boşanmayı düşünüyorsunuz, adam çocukların bile inanmayacağı bir yalan sallıyor, kıskançlık krizlerine giriyorsunuz.
Anlayan beri gelsin.

Şu yazdığınız sözün bittiği yer.
Tedavi olun.
Kocanıza duyduğunuz kıskançlık yüzünden başka bir kadının ölmesini isteyecek kadar gözünüz dönmüş sizin.
Mantığınızın değişik işlediği yönündeki tezimi de ispatlamış oldunuz bu yorumuzla...

Son düzenleme:
asıl tehlike kocanız
Kıskançlıktan adam öldürüyorlar maşallah ne kadar da guzel3 bi çözüm değil mi ?sanirim size öyle gelmis olmalı
Yanlışa yanlisla cevap vermek ne zamandan beri doğru kabul edildi
Bu saatten sonra istediğini yap eşin olacak yalanci çocuk ruhluya istediğini vermişsin komiklikten başka bise değil
Bence boşuna hayallere girmeyin öyle bir kadın yok ...
Dahada kötü bi durum var emin olun

Heh işte, ne kadar yanlış düşündüğünüzü ülkemizde işlenen akıl, mantık, vicdan dışı cinayetlerle özdeşleştirmenizden bile anlamanız gerekir. Herkes yapınca "doğru" olmuyor.

Hala böyle bi kadının varlığına inancınız olması garip.

Aslında eski konularınızı da göz önüne alırsak eşinize ayrılık blöfü yapıp, "gelsin yalvarsın, barışalım" diye beklemeniz olsun, ayrıldığınız adamı bu denli kıskanıp krizlere girmeniz olsun, kadını şikayet etme üzerine hayaller kuruşunuz olsun, nedense bende bu entrikalardan zevk alıyormuşsunuz fikri yarattı.

adam evliyim demesine rağmen olsun diyen kadına o.. denmez de ne denir?
ha ama koca bence senaryo yazmış sallamış... bu konuda bir tane elle tutulur davranış yok malesef Allah akıl fikir versin :)

Hanımefendi sizi akıl hastanesine kapatmalılar şu yorumla. Kıskançlıktan adam öldürüyorlar ben de o yüzden intikam alırım nasıl bir kafa ya???
Bunu diyende bir hemşire! İnsanların hayatını kurtaran, ama kıskançlık cinayetini normal gören.
Anasını bu adam yüzünden hor gören insan herhalde sadece o kadına saracak. Bide blöf çekmiş boşanıcam diye. Adam bile yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…