Ahh yine bn ve esim

Kiskandirip döndürme taktiği, bence..

adam evliyim demesine rağmen olsun diyen kadına o.. denmez de ne denir?
ha ama koca bence senaryo yazmış sallamış... bu konuda bir tane elle tutulur davranış yok malesef Allah akıl fikir versin :)
Sizi bilemem, ben demem.
Önünü arkasını,yaşanan olayın sebeplerini ve ayrıntılarını tam bilmeden,hiç bir kadının hatta hiç bir insanın namusuna,şerefine söz söylemem ben.Söyleyeni de haklı bulmam.
Hariçten gazel okumak kolay,burda konu sahibinin kocasının anlatımıyla tanımadığımız bir kadın için yorum yapıyoruz farkındaysanız.
Ne malum olayların böyle geliştiği?
Ne malum diyalogların böyle olduğu?
Haa diyelim ki böyle, herkes kendinden sorumlu.
Konu sahibi kocasının tavırlarına ve ikili ilişkisine odaklanmalı.
Böyle ithamların vebali büyük olur.
Elbette bu benim şahsi fikrim,herkes istediği gibi düşünüp yorumlamakta özgür.

hemen kadın or... olmuş.zaten kadında hemen kocacığına evlenme teklıfı etmışkı dırek evlıyım demiş.kocan vermeseymış nurmarasını,yemeseymiş pastasını..boşandığın,nefret ettiğin b.k yedirdiğin adam herşeyı yapar.bekar sayılır artık.

Ya iğrenç gerçekten zihniyetlere bak bunlar aramızda dolaşıyor sokakta, dediğiniz gibi hastanede hemşire olarak bakıyor bize ya
Şerefsiz dediği adam için "seviyorum" demiş bir de. Valla tencere kapak ama umarım üremezler.

Bence Bi haltlar yemiş kendini aklamak için de bak şöyle oldu ben zaten yüz vermedim mal bu kadın salak mı ne falan istersen ara gibi cümleler bu olayları örtbas etme cümleleri. Ha birde sizin tepkinizi ölçüyor olabilir olay gerçektir ama anlatılışında masallar var.

Çok terbiyesizsiniz.
Siz kimsiniz ki bir insana o.pu diyorsunuz!
Sizin kocanız da ne oluyor bu durumda.
Kocanız zaafı olan bir vizyonsuz.
Kadına evliyim dediğine de inanmıyorum.

Bence tekrar barisirsin. Umrunda olmayan, bosanmayi dusundugun adami ne diye kiskanacaksinki kadindan

Bence seni kiskandirmak icin uydurulmus bi hikaye gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…