- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Rezil olmamış çalışıp kışa hazırlık yapmışsınız işte :)
Afiyetle yiyin
verme tabiki kv ne verirsin ama digerlerini bosver
Diyorum zaten her defasında kendime yaptım diye belirttimİsteyene gülerek 'az gezin de siz de yapın' de onlar anlar.
Kv yaşlıysa ver gitsin.
Kv ver diğerleri kendi yapsın verme
Ya bana göre de aslında rezil olmadı ama canımı sıktı bu durum şimdi önüne gelen istiyor KV ye de vermek istemiyorum görümcem evde yapsın mantigindayim ama meydanda duruyor bana da ver bı tane tadiyim diye kaç kişi aldı hala daha istiyen var şaka gibi resmen hani bir kavonoz derdinde değilim resmen bir yerlerimden ter aktı
Diyorum zaten her defasında kendime yaptım diye belirttim
KV konusunda eşim de istemiyor çünkü o da çok yoruldu bir kişi de kalkıp yardım edeyim demedi
kolileyip kaldirin bence yoksa gidecek kislik hazirlikYa bana göre de aslında rezil olmadı ama canımı sıktı bu durum şimdi önüne gelen istiyor KV ye de vermek istemiyorum görümcem evde yapsın mantigindayim ama meydanda duruyor bana da ver bı tane tadiyim diye kaç kişi aldı hala daha istiyen var şaka gibi resmen hani bir kavonoz derdinde değilim resmen bir yerlerimden ter aktı
KV konusunda eşim de istemiyor çünkü o da çok yoruldu bir kişi de kalkıp yardım edeyim demedi
Bende çok vicdan yaptım şimdi o yüzden kararsız kaldım ya...Yani onlarda ayıp etmiş yardımcı olsalardı sana onlarada yapardınız
Ben olsam koklatirdim :) belki tek öğünlük birakirdim o kadar da vicdanlidir bu kadın :)
kolileyip kaldirin bence yoksa gidecek kislik hazirlik
Hiç sevmem bedavacı hazır tipleri. Oldu ki yapamadım alacaksam karşılığını da maddi olarak teklif ederim.
Görülmeyecek şekilde koyun bir yere..
Aldıklarınız fazla gelmiş normalden fazla yapmışsınız verseniz hesabınız yine aynı olur.
Kvnizin evini kullanmışsınız kışlık için bizahmet verin yani
Görümcem yapsın mantığındasınızda görümceniz kendi evinde yapsaydı mantığında olabilir haklıda
Neyaptınız kışlık bukadar dadanmışlar?
Kv nin evinde yaptıgınız için yardım etmesede ocak vs muhakkak kullanılmış oldugu için bir tane tadımlık verirdim.Görümceye vermeyin yardım etselerdi ne var yani.Söylemeyin göstermeyin kartonlara koyun paketledim diyin.Masrafını geçiyorum zaten emek sonuçta
Odunu cali cirpiyi kazani suyu da siz goturmediniz herhalde dimi
Kv ye verin bi kac sise
Digerleri sıksın bi taraflarini da yapsin bi zahmet
Kv nin evinde yaptıgınız için yardım etmesede ocak vs muhakkak kullanılmış oldugu için bir tane tadımlık verirdim.Görümceye vermeyin yardım etselerdi ne var yani.Söylemeyin göstermeyin kartonlara koyun paketledim diyin.Masrafını geçiyorum zaten emek sonuçta
Kv ye az ver.Digerlerine hiç verme.Yardim etmeyene tadimlik yeter.
Her sene böyle yaoparlarsa işiniz var bence bir daha yapmayın orda yaparsanız da duyurmayın kimseye yazık günah sonuçta tatile gidiyorsunuz.KV yardım edemeyeceğini biliyorum ki KV deden beklemedim zaten kadının işi gücü var onun işi başından aşmış birde bana yardım etmesini mı beklicem o kdr da değilim. Ki bnmsorunum bu da değil bir planı yapıp içine ettiler ekstra kendim haricinde 30 kilo bıberle uğraştım
2 kavanoz verebilirsin mesela.Olsun sen yücelirsin ve kendini daha iyi hissedersin onlar ayibiyla kalsin.Verirken birdahine sizde yardim edersiniz insallah çok yoruldum ben diyebilirsin.Ne bilim ya KV yapabilecek zammı yok ama kızı evli değil otursun yapsın diyor şeytan tadımlık zaten veririm benim size demek istediğim 10 kavonoz tarzında. Tadımlık yaptığım gibi mutfaga götürüp zaten koydum ekstra kahvaltı masasına felan ayırdım hani bunlar gözümde değil bu arada yanlıs anlaşılmasın bu kdrini yaptığım için eşim sanırım verme daha fazla diyor bilmiyorum bende çok gerildim ama bu kdr surat çekmek çabası oldu
Az önce eşim hepsinin ağzının payını verdi ama
Siz 3 gündür gezerken biz işimizi yaptık sizde kendinize bizde kendimize yaptık daha sonra çıkıp gezmemiz mi sorun oldu demiş ben o sırada yoktum şimdi anlattı
Her sene böyle yaoparlarsa işiniz var bence bir daha yapmayın orda yaparsanız da duyurmayın kimseye yazık günah sonuçta tatile gidiyorsunuz.
2 kavanoz verebilirsin mesela.Olsun sen yücelirsin ve kendini daha iyi hissedersin onlar ayibiyla kalsin.Verirken birdahine sizde yardim edersiniz insallah çok yoruldum ben diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?