Ahhh bu bayram :)

merveeeeeeeee717

Gülümse hayata :)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
4.522
4.185
63
Kızlar hiç uzatmayacagim evime geldim bayramlaşmaya gitmiştik KV tarafına köyde oturdukları için kisliklarimi yapmanın en mantıklı olduğu yer burasıydı tabiki :)
KV kendi tarafından akarabalri da geldi onlarlarda kisliklarini burada yapacaklarmış neyse tamm dedik birlikte başlayalım bir baktım bunlar yan çizdi biz eşimle birlikte yaptık ilk gün tabi ki aldığımız şeyler fazla gelince bozulmasın diye diğerlerini de kendime yapmak zorunda kaldım eşim yardım etti.
Sorun şu ki önüne gelen bir tane bana ver iki tane bana ver önüne gelen istemeye başladı gecenin 1 ine kdr yapmışım bir de bana kalmış görümce kişisi de o kdr kişiye mutfak ya yemek hazırlıyorum diye bir surat görmeniz lazım beton resmen bnde isim bitince çıktım gezdim umursamadan eşim de gezdirdi sağolsun bn kisliklarimi hazırlarken bunlar gezdi bir de akşam ben bu kdr işle uğraşırken yemek beklediler tabi ki yapmadim.
Sorun şu ki bayramım bildiğin rezil oldu sinirden daha çok yiprandim eşim verme boşver diyor annesine bile vermemi istemedi ama ben hazirladiklarimdan verip vermeme konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım ?

Güncelleme : kızlar evime geldim yazmışım şimdi farkettim daha koydeyiz yanlış olmasın :)

He bir de bu KV tarafı ben bu kisliklarimi yaparken çıkıp gezdiler akşam gec geldiler devamlı

Son düzenleme:
Rezil olmamış çalışıp kışa hazırlık yapmışsınız işte :)

Afiyetle yiyin

Ya bana göre de aslında rezil olmadı ama canımı sıktı bu durum şimdi önüne gelen istiyor KV ye de vermek istemiyorum görümcem evde yapsın mantigindayim ama meydanda duruyor bana da ver bı tane tadiyim diye kaç kişi aldı hala daha istiyen var şaka gibi resmen hani bir kavonoz derdinde değilim resmen bir yerlerimden ter aktı

verme tabiki kv ne verirsin ama digerlerini bosver

İsteyene gülerek 'az gezin de siz de yapın' de onlar anlar.
Kv yaşlıysa ver gitsin.
Diyorum zaten her defasında kendime yaptım diye belirttim

Kv ver diğerleri kendi yapsın verme

KV konusunda eşim de istemiyor çünkü o da çok yoruldu bir kişi de kalkıp yardım edeyim demedi

Yani onlarda ayıp etmiş yardımcı olsalardı sana onlarada yapardınız

Ben olsam koklatirdim :) belki tek öğünlük birakirdim o kadar da vicdanlidir bu kadın :)

kolileyip kaldirin bence yoksa gidecek kislik hazirlik

Aldıklarınız fazla gelmiş normalden fazla yapmışsınız verseniz hesabınız yine aynı olur.

Kvnizin evini kullanmışsınız kışlık için bizahmet verin yani

Görümcem yapsın mantığındasınızda görümceniz kendi evinde yapsaydı mantığında olabilir haklıda

Neyaptınız kışlık bukadar dadanmışlar?

Kv nin evinde yaptıgınız için yardım etmesede ocak vs muhakkak kullanılmış oldugu için bir tane tadımlık verirdim.Görümceye vermeyin yardım etselerdi ne var yani.Söylemeyin göstermeyin kartonlara koyun paketledim diyin.Masrafını geçiyorum zaten emek sonuçta

Yani onlarda ayıp etmiş yardımcı olsalardı sana onlarada yapardınız

Ben olsam koklatirdim :) belki tek öğünlük birakirdim o kadar da vicdanlidir bu kadın :)
Bende çok vicdan yaptım şimdi o yüzden kararsız kaldım ya...

kolileyip kaldirin bence yoksa gidecek kislik hazirlik

Hiç sevmem bedavacı hazır tipleri. Oldu ki yapamadım alacaksam karşılığını da maddi olarak teklif ederim.
Görülmeyecek şekilde koyun bir yere..

Odunu cali cirpiyi kazani suyu da siz goturmediniz herhalde dimi
Kv ye verin bi kac sise
Digerleri sıksın bi taraflarini da yapsin bi zahmet

Şöyle bir durum var ki ilk gün 5 aile birden yapacaktık ve 3 kişi yapacaktık hatta KV için ilk bn giriştim kp seviyor diye eşim de sağolsun ateş başında durdu hep ilk gün toplandı etti bir anda ertesi gün bir baktım etrafımda kimse kalmadı millet 3 gün gezdi bnde 3 gün kışlık hazırladım KV girismeseydim bnde gezebilecektim en azından esimde sinirlendi böyle yaptıkları için işimiz bittikce bni aldı götürdü kimseye birşey vermiyorsun anneme bile dedi dedim bunları annene yaptım gorumcen evde yapsın dedi bugün mesela sabah erkenden çıktık akşam girdik bu sefer KV tarafı gelin hanım x i alıp alıp gidiyorsun hep xin aklına sen sokuyorsun demeye başladılar.
He bir de KV yaptıklarından ona da ver buna da ver demeleri var bn hastanelik oldum bn kendime yaptım millet kendi zevkine gezdi kalkıp gezmelerine birşey demiyorum ki bizim çıkmamız battı resmen..

Yoksa ben buraya gelirken esimde biliyor KV de veririm diye geldim bir kaç kavonoz ama onun için girişmek bni maffetti

KV yardım edemeyeceğini biliyorum ki KV deden beklemedim zaten kadının işi gücü var onun işi başından aşmış birde bana yardım etmesini mı beklicem o kdr da değilim. Ki bnmsorunum bu da değil bir planı yapıp içine ettiler ekstra kendim haricinde 30 kilo bıberle uğraştım

Kv ye az ver.Digerlerine hiç verme.Yardim etmeyene tadimlik yeter.

Ne bilim ya KV yapabilecek zammı yok ama kızı evli değil otursun yapsın diyor şeytan tadımlık zaten veririm benim size demek istediğim 10 kavonoz tarzında. Tadımlık yaptığım gibi mutfaga götürüp zaten koydum ekstra kahvaltı masasına felan ayırdım hani bunlar gözümde değil bu arada yanlıs anlaşılmasın bu kdrini yaptığım için eşim sanırım verme daha fazla diyor bilmiyorum bende çok gerildim ama bu kdr surat çekmek çabası oldu
Az önce eşim hepsinin ağzının payını verdi ama
Siz 3 gündür gezerken biz işimizi yaptık sizde kendinize bizde kendimize yaptık daha sonra çıkıp gezmemiz mi sorun oldu demiş ben o sırada yoktum şimdi anlattı

Her sene böyle yaoparlarsa işiniz var bence bir daha yapmayın orda yaparsanız da duyurmayın kimseye yazık günah sonuçta tatile gidiyorsunuz.

2 kavanoz verebilirsin mesela.Olsun sen yücelirsin ve kendini daha iyi hissedersin onlar ayibiyla kalsin.Verirken birdahine sizde yardim edersiniz insallah çok yoruldum ben diyebilirsin.

Her sene böyle yaoparlarsa işiniz var bence bir daha yapmayın orda yaparsanız da duyurmayın kimseye yazık günah sonuçta tatile gidiyorsunuz.

Herkesin içinde özellikle gorumcemin yanında iki gündür söylüyorum zaten kendi evimde kendime kadar yapacağım mafoldum burda iyiki daha kolay olacakti dedim ... Eşim de birdaha aynı zamana getirmeyeceğim dedi çok gerildigini soyledi

2 kavanoz verebilirsin mesela.Olsun sen yücelirsin ve kendini daha iyi hissedersin onlar ayibiyla kalsin.Verirken birdahine sizde yardim edersiniz insallah çok yoruldum ben diyebilirsin.

Ya yok kimseden yardım istemedim ki sorun orda başıma KV de yapalım diye ortaya laf atıp beni yalnız biraktilar.. yoksa ben kendime kdr yapıp ordan cikandan verecektim şimdi oldu sana 60 kavonoz ama veresim gelmiyor şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…