Ahhh bu bayram :)

diğerleri neyse de kv ye ver

sonuçta ben kendi evimde yaptığımdan bile kv ye verdim

alıp bir kavanoz koydum onun dolabına da

görümcen bekar mı, bence kaynana ve görümcene vermelisin, verdikçe bereketlenmez mi zaten, sonuçta onun evinde yapmışsınız zaten, göz hakkı da var yani, ama diğer akrabalara verme tabii
çıkıp gezmişsin de zaten yemek yapmamışsın boşver derim

Herkesin yaşadıkları birbirine benziyor sanki sürekli sen veriyorsa verme tabi içinde emeği yok nediye hazıra alıştıracaksın ki

5 kavanoz verdiysen daha ne vercen bosver afiyetle kendin ye :)

Malzeme parası kimden çıktı?
Para olayını yapan biri değilim buraya gelirken elim kolum dolu gelirim burada da eksik ne varsa eşim param yok dese de açılma dese de KV mutlu olacaksa kırk yılın başı girder istediğini aldirirm. Kp malzeme parasını verdi eşim de onlara verdi ondan para derdinde değilim anlayacağın ben 600 harcamissam kp bana 300 harcamıştır KV eşime para vermiş harcadık diye hani çok da umursamam açıkçası annesi
Sonuçta yapacak tabi ki de...

Aynı evin içinde yardım etmemek nedir ya, ama herşeyi gelinden beklerler. Verme sakın

Kuzum çok eğlenceli oldu bugün mesela ben severek yapıyorum sorun orada aslında benim kizdigimkavonoz vermişim etmişim değil ki gerçekten kolay oldu .d bunu evde yapsaydım 1 hafta da bitmezdi benim firinimda :)

+1

diğerleri neyse de kv ye ver

sonuçta ben kendi evimde yaptığımdan bile kv ye verdim

alıp bir kavanoz koydum onun dolabına da

Herkesin yaşadıkları birbirine benziyor sanki sürekli sen veriyorsa verme tabi içinde emeği yok nediye hazıra alıştıracaksın ki

Arkadaşlar derdim kavonoz değil benim gözümde ne kavonoz var ne para... Bugün de oturdum yaptım hatta çok fazla almışım domatesi baya çıktı napcan o kdrni vericem tabiki :) benim sinirim dundu bitti mesela çok da kinci olmamak lazım işte de insan darılıyor hani bir anda herşeyin bana kalamsi canımı sıktı bir gün dinlendim bugün dayanamadım domates yaptım mesela ve gayette güzel yaptım ters çevirdim koydum :)
Sonuç mu gorumcemle de bitti gitti sinirim KV de zaten gideceğiz diye üzülüyor çok sırf onun için oturuyoruz şuan da ben de belki hatalı olabilirim onlarda öyle yanlış anlaşılma olmuştur nebilim ya hayatta bazen bosvermek lazım :)

Bu arada kendini kullandırma diyen olmuş benden önce eşim izin vermez böyle birseye eşim ilk başta kimseye vermeyeceksin annem dahil dedi benim kafamı karıştıran da o oldu zaten

Anlayacağınız vereceğim tabi ki de eşşeklik etmeyeceğim

Eminim ki kolaydır bende bi ada yapayım dedim bşr çuval kırmızı biber fırına girecek sabah başladım gece bitti 3 er tepsi at çıkar soy doğra vs .. Senin bu ayran bi istisna olmuş normalden de fazla yapmışsın herkes seni yanlış bırakmış falan.. Bence hiç bir şey yokmuş gibi devam et birmşey deme derse eşin der zaten sen karışma.. Ş anda onlar da sana re neden bizimkileri yaptın yapmasaydın der onların biberi vs domatesi çürümesin diye yaptın ya.. Yapmasaydın diyebilirler daha çok üzülürsün .. Bundan sonra kendi evinde kendine yayecekler kadar yapsan daha rahat edersin bence yanı hu hafta sadece domatesle uğraş ben de 2 kişiyim bak eşimle bana 3 kavanoz biber 5 kavanoz domates 5-6 erik suyu 2 Börülce gibi yetiyor hayli hayli... Az yapacağın için orada da koca Ateş yakman gerekmez azcık yap kendi evine seneye :)

b*k yesinler bacımmm verme vermeee yaşasıınn :)))))

Ya boyle konular bana cok sacma ve basit geliyor. Kavanozdan kisliktan kavga mi olur ya. Git yap evinde. Kadinin evini atesini kullanmissin. Gorumcen de yemek yapmis millete sonucta. Kavanozum kavanozum diye sayiklamak ne ya vermiyorum de gec uzatip durmussun.
Ayrica esim beni gezdirdi nedir ya insan kesini kopegini gezdirir. Gezdik baska esim gezdirdi baska surekli esim de soyle dedi esim de kizdi. Ne kadar da bagimsiz olamayan bir kadin tipi. Bence siz once birey olmaya calisin sonra tursu kislik tarhana yaparsiniz.

Yok kız gelir yine yaparım boşver onlara da yardım ederim. Fazla abartmisim zaten bende ki sınır bir günlük diyorum ya geçti bile :)

b*k yesinler bacımmm verme vermeee yaşasıınn :)))))
Yaşasın kötülük diyorsun peki o zamn

Sen önce bir üslubunu değiştir ilk yazılana göre okuyup yorum yapma burda gayet eşim gezdirdi gayet de mutlu oldum niye bu kdr zoruma gitti onu anlamadım :) he buarada ehliyetim de var kendim de gayet gidip gezdim arabamızi alıp kimseye de hesap vermedim.herseyimi de kendim yapıyorum Allah'a şükür konuyu iyice abla ondan sonra saydirmaya çalış belki bir işe yarar tatlım gereksiz muhabbet çıkartmaya ortaya bak son da ne yazmışım ben zaten sanırım ben abartmisim ya bitti gitti yazmışım neymiş gereksizlik yaratma konumda :)

Kvdeye verin bence,ben de kvde evinde yaparım yarısını bırakır gelirim. İyilik yap denize at balık bilmezse,halik bilir.

Kız öyle yaptım zaten bir anlık sinirle yazdım geçti gitti zaten :) hatta burada kalıp onlara daha da yardım edicem öyle konuştuk KV kp işleri olduğu için gorumcemle birlikte yapicam daha bir anlık sınırdi sadece :)

Hangi mahalleden baglaniyosunuz ne kadar hos ve duzgun cumleler bunlar kavanozla tursuyla ugrasacaginiza egitiminizi tamamlayin

İyi hadi Can'ım ortalığın durulduğuna sevşndim :)

Verme

Vallahi zevkli evet,ama çok yorucu...Az bir şey verilebilir evet,bende olsam kayınvalideme veririm biraz,ama yapıp yorgunluğunu bilmeyen yazıklar olsun diye atıp tutmasın hiç.Bence evinizde yapın bir daha,dağınıklığı da,keyfi de sizin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…