Ahhh kocam.....

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kızlar kısaca olayı anlatmak istiyorum ...

Dün eşimle alışverişe çıktık eve doğru gelirken gitti kendine küçük iki tane içki aldı benim en nefret ettiğim şeydir hamileyim ve kokuya hassasiyetimde var. .
Daha önceden de iciyordu kaç ayda bir ama 1 yıldan fazla içmeyince içmez daha düşünmüştüm ama yanılmışım ...

Eşime o içki eve gelmiyecek dedim gelirsede ben dışarı çıkarım ...
Bana "tamam çik git "dedi
Eve geldik içkiyi aldı diğer odaya geçti bnde hazırlandım kalın giyindik parka alıp kızımı gidecektim gitmeyeceksin gidersen gorursun gününü deyip bağırdı bnde içkilerini aldım o zmn sen gideceksin dedim demez olaydım kızlar eşim çıldırdı elbise kurutma askısı vardi odada onu yerden yere attı kapilara yumruk attı kızım ve ben şoktayız neye ugradigimizi şaşırdık bn valla gidecem dedim gidersen bi daha içeri girmezsin dedi baktim olacak gibi değil giderim gelmem geri deyip kapıya geçtim bu kezde geldi kapıdan donderdi bana vuracaktı elini tuttum ...

Bağırdım sen git gideceksin bu evden madem hergun icmeyede niyet ettin ben çekemem içkiyi ...içmek kiminle tatlı oluyorsa ona git onunla iç ben böyleyim istemiyorum bi icki icin bize yaptiklarina bak bu ev benim sen gideceksin dedim yinede gitmedi dinlemedi üzerime kaç kez geldi el kaldırdı vurmadı duvarlara vurdu bana diyo daraldım bu evde eee
Bende daraldım senden hep benmi senin sözünü dinliyecem bi kezde sen dinle sanki kötü bi şey diyorum icki evime getiriyorsun evimin bereketi kalmadi...

Sonuç dunden konuşmuyoruz ilk defa böyle olduk ilk defa küs kaldık ama barışmayacam kizima küfür etti gözümden düştü midem bulaniyo simdi ondan tiksiniyorum....

Eşin evlenmeden önce içiyormuş
Evlenmeseydin canım ozaman bu kadar büyütüceksen bu olayı
Kimseyi değiştiremezsin
Adam böyle demek ki
Evinde bir kaç birsey içmenin ne zararı olucak ki .sarhoş olup size şiddet mi uygular diye korkuyorsun
Çok üstüne gidersen oda böyle tepki verir daha ağırıda olabilirdi
Biraz relax olsan
Ben istemem mesela sigara içiyorum içme içtirmem diyen bir eş
Sonuçta görüyor biliyor ona göre alıyor yani
Evlendiniz diye bu kadar müdahale etmeyin ya yani bu çok yanlış ..

Kendinize dikkat edin öfke sorunu mu var ?içki nadiren sapıtmadan içiyorsa ben olsam karışmazdım özellikle sizinle evlenmeden önce de böyle biriyse ve bu şekilde kabullenip evlendiyseniz.yaptığı davranışı haklı çıkarmaz tabi size bu şekilde davranması normal değil.barışmaya çalışmayın bırakın kendi hatasını anlasın.

H
hayır şiddet uygulamaz aksine daha nayif olur ve daha sevgi sözcükleri ağzından çıkar bna karşı olan sevgisini içinden gectigi gibi anlatır açık sözlü olur ama bn istemiyorum sevmiyorum içmesini evlenmeden önce bilmiyordum ki evlendim öğrendim

He oldu. Küçük Kıza küfret, cam kapı yumrukla, küçücük çocuğu korkut “ama sen de içkisine karışmışsın”.
sokakta, trafikte, okulda, markette her yerde çatıştığınız insanlar çıkar. Herkesle vur kır küfret yöntemiyle mi anlaşalım? Çocuk olmadan önce haftada 2-3 kez içki içen bir kadın olarak söylüyorum bunu. Yani evde bir hamile varsa, küçük bir kız çocuğu varsa içilmemesi gerekiyorsa, gider dışarıda zıkkımlanırım.
“O da öyle davranır tabii” ne demek yahu? İyice normalleşti bu ülkede saldırgan tutumlar.

Eşime o içki eve gelmiyecek dedim gelirsede ben dışarı çıkarım ...
Bu kavgayı tetikleyen cümle güzellikle canım hassasım biliyorsun içmesen olmaz mı demek varken adamı direk tehdit edersen oda inadına yapar ayrıca önceden içiyordu demişsin demekki içtiğini bilen birisin içtiğini bile bile bu kavga neden yaşadıklarınız hoş değil ne olursa olsun hak edilmiş bir şey değil sadece tetikleyen olduğunuzu kabul edin bu kadar yaptığı şeyden sonra eğer ayrılma gibi niyetiniz yoksa biraz küslüğü uzatın burnu sürtsün bir daha cesaret edemesin

Keşke iyice tanısaydınız evlenmeden önce. Siz resmen kandırılmışsınız bir nevi. Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz şiddete yatkın korkunç bi adam orası kesin. Ama sizin yaptığınız da tam drama queen lik yani. Ayda yolda bi de olda içki içen adamla evlenip sonra o içkiyi eve sokamazsın yoksa çeker gidersin demek nedir. Hamileyim kokuya hassasiyetim var da kusura bakmayın ama durumu fazla abartmak; sonuçta mağazalara girip çıkıyorsunuz kırk türlü koku var ortalıkta ama onlardan rahatsız olmuyorsunuz niye çünkü dişiniz eşinize geçer sanmışsınız. Bu adamla ne beraber yaşanır ne de bundan baba olur o size kalkan eli inmeden boşanın. Ama bi daha da insanları hayatınıza soktuğunuz halleri için aşırı eleştirmekten vazgeçin

Tam tanımadan evlenip üstüne 2.çocuğu yapmışsınız.
4 yıl olucak evliliğimiz cnm ve yadırgamasan sevinirim evliligimizdr sadec e içki sorundu 1 yıldan fazla içmeyince içmez bıraktı diye düşündüm 2 yılda nişanlı kaldık o almanyadaydi arada gelirdi izine giderdi sorduk kaç kişiye çok iyi biri dediler içkisi var demediler belki de çok sık sık içmediği içindi ama sonucta içiyor benim için bn katlanamıyorum

Elaleme soracağınıza direkt eşinizle konuşsaydınız içki içiyormusun içiyorsan ben hassasım deseydiniz.
Yadırgayacak bi durum yok ayrıca siz yazdınız ben de yorum yaptım

Lütfen yorumları okuyun ben diyorum ki evlendiğinde bilmiyordum evlendim gördüm kokuya hassas olduğumu biliyo oda düşünceli olsun arti beim ailem çok dindardir onlarda soruşturdu kimse içki demedi iyi biri dedi öyle olsaydı babam ve abilerim asla vermezdi bn aşkımdan ölseydim yinede vermezlerdi

Elaleme soracağınıza direkt eşinizle konuşsaydınız içki içiyormusun içiyorsan ben hassasım deseydiniz.
Yadırgayacak bi durum yok ayrıca siz yazdınız ben de yorum yaptım
Sordum 2 yıl nişanlı kaldım çok kez konusu açıldida içmiyorum dedi bni kandırdı neymiş deseymis içki içiyorum onu terk edermisim sanki böyle daha iyi oldu

İlk mesajına göre yazdım; daha önce de içiyordu yazmışsınız demek ki biliyorsunuz arada bir içki içtiğini. Bir yıl içmeyince bi daha içmez sandım olur mu. Ben de çok az içerim bazen yılda bir bazen ortam olur ayda bir. Siz eşinizle evlenmeden önce bir daha içmeyeceksin diye söz aldınız mı hiç zannetmiyorum. Kafanızda kurup adamı da o kurguya mahkum etmişsiniz niye insanları kendi kafanıza göre ölçüyorsunuz ki. Ayrıca babam abilerim vermezdi nedir yav sizin kendi iradeniz yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…