hayır şiddet uygulamaz aksine daha nayif olur ve daha sevgi sözcükleri ağzından çıkar bna karşı olan sevgisini içinden gectigi gibi anlatır açık sözlü olur ama bn istemiyorum sevmiyorum içmesini evlenmeden önce bilmiyordum ki evlendim öğrendimEşin evlenmeden önce içiyormuş
Evlenmeseydin canım ozaman bu kadar büyütüceksen bu olayı
Kimseyi değiştiremezsin
Adam böyle demek ki
Evinde bir kaç birsey içmenin ne zararı olucak ki .sarhoş olup size şiddet mi uygular diye korkuyorsun
Çok üstüne gidersen oda böyle tepki verir daha ağırıda olabilirdi
Biraz relax olsan
Ben istemem mesela sigara içiyorum içme içtirmem diyen bir eş
Sonuçta görüyor biliyor ona göre alıyor yani
Evlendiniz diye bu kadar müdahale etmeyin ya yani bu çok yanlış ..
He oldu. Küçük Kıza küfret, cam kapı yumrukla, küçücük çocuğu korkut “ama sen de içkisine karışmışsın”.Eşin evlenmeden önce içiyormuş
Evlenmeseydin canım ozaman bu kadar büyütüceksen bu olayı
Kimseyi değiştiremezsin
Adam böyle demek ki
Evinde bir kaç birsey içmenin ne zararı olucak ki .sarhoş olup size şiddet mi uygular diye korkuyorsun
Çok üstüne gidersen oda böyle tepki verir daha ağırıda olabilirdi
Biraz relax olsan
Ben istemem mesela sigara içiyorum içme içtirmem diyen bir eş
Sonuçta görüyor biliyor ona göre alıyor yani
Evlendiniz diye bu kadar müdahale etmeyin ya yani bu çok yanlış ..
Tam tanımadan evlenip üstüne 2.çocuğu yapmışsınız.Kizlar ıctigini evlendikten sonra öğrendim bilmiyordum
Bu kavgayı tetikleyen cümle güzellikle canım hassasım biliyorsun içmesen olmaz mı demek varken adamı direk tehdit edersen oda inadına yapar ayrıca önceden içiyordu demişsin demekki içtiğini bilen birisin içtiğini bile bile bu kavga neden yaşadıklarınız hoş değil ne olursa olsun hak edilmiş bir şey değil sadece tetikleyen olduğunuzu kabul edin bu kadar yaptığı şeyden sonra eğer ayrılma gibi niyetiniz yoksa biraz küslüğü uzatın burnu sürtsün bir daha cesaret edemesinEşime o içki eve gelmiyecek dedim gelirsede ben dışarı çıkarım ...
Canım 1 yıldan fazla içmiyor icseydide aç ayda bir içerdi bi bn nefret ederim içkiden katlanamam uzun bi süre içmeyince içmez daha sandımMadem bu adam içiyor ve rahatsızsınız doğru bulmuyorsanız neden 2.cocuk yaptınız ?
4 yıl olucak evliliğimiz cnm ve yadırgamasan sevinirim evliligimizdr sadec e içki sorundu 1 yıldan fazla içmeyince içmez bıraktı diye düşündüm 2 yılda nişanlı kaldık o almanyadaydi arada gelirdi izine giderdi sorduk kaç kişiye çok iyi biri dediler içkisi var demediler belki de çok sık sık içmediği içindi ama sonucta içiyor benim için bn katlanamıyorumTam tanımadan evlenip üstüne 2.çocuğu yapmışsınız.
Elaleme soracağınıza direkt eşinizle konuşsaydınız içki içiyormusun içiyorsan ben hassasım deseydiniz.4 yıl olucak evliliğimiz cnm ve yadırgamasan sevinirim evliligimizdr sadec e içki sorundu 1 yıldan fazla içmeyince içmez bıraktı diye düşündüm 2 yılda nişanlı kaldık o almanyadaydi arada gelirdi izine giderdi sorduk kaç kişiye çok iyi biri dediler içkisi var demediler belki de çok sık sık içmediği içindi ama sonucta içiyor benim için bn katlanamıyorum
Lütfen yorumları okuyun ben diyorum ki evlendiğinde bilmiyordum evlendim gördüm kokuya hassas olduğumu biliyo oda düşünceli olsun arti beim ailem çok dindardir onlarda soruşturdu kimse içki demedi iyi biri dedi öyle olsaydı babam ve abilerim asla vermezdi bn aşkımdan ölseydim yinede vermezlerdiEşiniz şiddete yatkın korkunç bi adam orası kesin. Ama sizin yaptığınız da tam drama queen lik yani. Ayda yolda bi de olda içki içen adamla evlenip sonra o içkiyi eve sokamazsın yoksa çeker gidersin demek nedir. Hamileyim kokuya hassasiyetim var da kusura bakmayın ama durumu fazla abartmak; sonuçta mağazalara girip çıkıyorsunuz kırk türlü koku var ortalıkta ama onlardan rahatsız olmuyorsunuz niye çünkü dişiniz eşinize geçer sanmışsınız. Bu adamla ne beraber yaşanır ne de bundan baba olur o size kalkan eli inmeden boşanın. Ama bi daha da insanları hayatınıza soktuğunuz halleri için aşırı eleştirmekten vazgeçin
Sordum 2 yıl nişanlı kaldım çok kez konusu açıldida içmiyorum dedi bni kandırdı neymiş deseymis içki içiyorum onu terk edermisim sanki böyle daha iyi olduElaleme soracağınıza direkt eşinizle konuşsaydınız içki içiyormusun içiyorsan ben hassasım deseydiniz.
Yadırgayacak bi durum yok ayrıca siz yazdınız ben de yorum yaptım
İlk mesajına göre yazdım; daha önce de içiyordu yazmışsınız demek ki biliyorsunuz arada bir içki içtiğini. Bir yıl içmeyince bi daha içmez sandım olur mu. Ben de çok az içerim bazen yılda bir bazen ortam olur ayda bir. Siz eşinizle evlenmeden önce bir daha içmeyeceksin diye söz aldınız mı hiç zannetmiyorum. Kafanızda kurup adamı da o kurguya mahkum etmişsiniz niye insanları kendi kafanıza göre ölçüyorsunuz ki. Ayrıca babam abilerim vermezdi nedir yav sizin kendi iradeniz yok muLütfen yorumları okuyun ben diyorum ki evlendiğinde bilmiyordum evlendim gördüm kokuya hassas olduğumu biliyo oda düşünceli olsun arti beim ailem çok dindardir onlarda soruşturdu kimse içki demedi iyi biri dedi öyle olsaydı babam ve abilerim asla vermezdi bn aşkımdan ölseydim yinede vermezlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?