canım elbiseyi arkadaşımın kınasında giyeceği için istemiyor.Başkasının düğünü olsa umursamaz açıkçası ben olsam vermem.benim nişan kıyafetimi benim düğünümde giyecekBir günlüğüne giymesinde ben bi sakınca görmedim..giysin nolurki? hem bigün için israf olmamış olur..Aynıgün giymiş olmuyorlarki arkadaşın neyi sıkıntı ediyorki?
Evet canım kızın üzüldüğüde bu zatenarkadaşınızın kendi nişanında giydiği kıyafeti, görümcesi yine arkadşınızın kınasında mı giyecekmiş.?
Evet canım kızın üzüldüğüde bu zaten
Valla bitek bana tuhaf gelmiş sanırım gayet normal bir durum demekki.kızın kendi özel gününde giydiği nişan kıyafetinin görümce tarafından kendi kınasında giyilmesiNe var ki bunda
Anlayamadımgenelleme yapabildiğinize göre görümce olmayacaksınız
o görümceyi yolarım benmerhaba kızlar.Yakın bir arkadaşım var kardeş gibi sevdiğim,iki hafta sonra düğünü olacak inşallah.Nisan ayında nişanlandı buraya kadar herşey normal anormal bir durum yok.Nişanlısını da çok seviyor.Gelelim görümce hanıma kız,arkadaşımla yaşıt ama üç dört yıllık evli tek görümce bu arada.Arkadaşımdan nişan kıyafetini istemiş kınada giymek için.Arkadaşımda hayır diyemeyen biri istemeye istemeye tamam demiş ama çok üzülüyor.Açıkçası bana çok garip geldi üstelik arkadaşım tamam deyince gelmiş hemen elbiseyi almış işi şansa bırakmamak için.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız sizce arkadaşım istemelimi elbiseyi yoksa umursamamalımı.bu arada görümcesinin durumu gayet iyi eşi memur çocuklarıda yok yani alacak durumu var.Biz işin içinden çıkamadık size soralım dedik kk hatunları
yok kavga değilde sadece görümcesi kıyafetin kendisine nekadar yakıştığını ballandıra ballandıra anlatınca bide arkadaşımın kınasında giyeceği için kız üzülmüş aslında hepsi bu1 gün giysin ne olcak.Bende kavga falan oldu sandım.
canım bendensin valla. ya bi tek bana anormal geldi sandım bu durum.o görümceyi yolarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?