- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Valla bitek bana tuhaf gelmiş sanırım gayet normal bir durum demekki.kızın kendi özel gününde giydiği nişan kıyafetinin görümce tarafından kendi kınasında giyilmesi
size katılmakla beraber şunuda ekleyeyim.bende evliyim kimsenin huzuru bozulsunda istemem.burda yazdığım gibi kızın yüzünede söylemiyorum.sadece bazı şeyler özeldir karşıdaki kişinin almaya gücü var ise buna rağmen gelin adayından istiyorsa ayıp karşılarım.arkadaşım daha o aileye girmemiş bile.Ben henüz bir görümce değilim ve benim iki tane görümcem var, ikisi de kardeşlerini çok severler.
Onları hep aileden gördüm. Ön yargıyla hiç yaklaşmadım. Zaman zaman tartışabiliyoruz ama aramızda sevgi ve saygı devam ettiği için tatlıya bağlanıyor konular bir şekilde.
Kötü niyetli , kavgaya meyilli , insanların hayatına müdahele etmeyi kendine hak gören insanlar(görümce) da var. Onlar es geçiyorum.
Ama hepsi böyle değil. Konu sahibinin yazdığı durumda 'ahh görümceler' denilecek abartı bir durum yok.
Kıyafetlerini paylaşmayı sevmiyorsa bunu nazik bir dille ifade edebilir.
Not: Şimdi bu gelin bunu arkadaşına anlatıyor, arkadaşı bunu dolduruyor v.s böyle böylee kaynanalar, görümceler, eşler tu kaka oluyor.
Bir arkadaşım eşinin ablası ile geçinemiyor bu nedenle mesafeli , gerekmedikçe görüşmez, görüşse çok konuşmaz , böyle olunca çok da dert etmiyor.
Valla hayat kısa , yıllarınızı heba etmeyin.
ya yok canım ya sonuçta bu nişan kıyafeti öyle herhangi bir düğünde giyilen kıyafet değilkicanım bendensin valla. ya bi tek bana anormal geldi sandım bu durum.
yani arkadaşımın üzüldüğü şeyde bu.bide kocam üstümde çok beğendi şöyle yakıştırdı böyle yakıştırdı faln demişO kısmı bilmiyordum.
Nişan elbisesini onun kınasında giyecekse hoş değil.
Ama yine de baştan vermemesi gerekirdi.
o elti kadar olamazbu biraz eltisinin düğününde beyaz abiye giyip taç takan eltiye dönmüş
acaba ne niyetle yapıyor
sırf israf olmasın diye mi yoksa
o abiye bana senden daha çok yakışır diye mi bi sormak lazım
ben olsam verirdim ama kibarca ayy nişanda yengesine çok özenmiş herhalde derim
size katılmakla beraber şunuda ekleyeyim.bende evliyim kimsenin huzuru bozulsunda istemem.burda yazdığım gibi kızın yüzünede söylemiyorum.sadece bazı şeyler özeldir karşıdaki kişinin almaya gücü var ise buna rağmen gelin adayından istiyorsa ayıp karşılarım.arkadaşım daha o aileye girmemiş bile.
orası belli olmazo elti kadar olamazÜç günlük dünya kalp kırmaya değmez bende görümce adayıyım bakalım bende mi istesem ne yapsam
üzerine zimmetleyecek hali yoktur herhaldebence istemesinde bir sorun yok ki bi gece giyecek ama sonrasında geri istesin ben onu hatıra olarak saklayacağım desin sonuçta nışan elbisesi.
gündelik kıyafetler pek sorun olmaz bence.hem seni yakın gördükleri için alıyorlardır.Tabi yinede bir sınır olması lazımbence burada pek bi sorun yok beğenmiş istemiş bende daha kötü 3 görümce olunca herşeyimi isterler gece bizde kaldıklarında bendn giyinirler bana sormadan alır götürürler daha neler neler isterler bide abime söyleme derler
ben normal kıyafetlerimi veririm ama özel kıyafetimi paylaşamazdım herhaldemasal3487 ben de başkalarına vermem kiyafetimi ama artık yapacak birsey yok verilen kıyafet istenmez çünkü.
keşke yakın görseler arkadanda o kadar laf ederler düğünümde bize gelen hediyeleri bile bize sormadan almışlargündelik kıyafetler pek sorun olmaz bence.hem seni yakın gördükleri için alıyorlardır.Tabi yinede bir sınır olması lazım
Normal da vermem ben.ben normal kıyafetlerimi veririm ama özel kıyafetimi paylaşamazdım herhalde
keşke yakın görseler arkadanda o kadar laf ederler düğünümde bize gelen hediyeleri bile bize sormadan almışlar
tercih meselesi ama benim garipsediğim kadar da değilmiş konu.yani kendi nişan kıyafetinin yine kendi düğününde görümce tarafından giyilmesi.herkes normal demişNormal da vermem ben.
aynen öyle ya hele büyük görümcem namusum için eşimle sevgiliyken iftira attı Allah tan eşim onların ne olduğunu baştan anlattı da sorun yaşamadık çok fenalar çokahhh bu görümceler cümlesi tam sana göreymiş Allah kolaylık versin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?