ahhhh ahhh hayatımın en büyük hatasını yaptım sanırım

ayy lütfen ya..
insan çok sevse bile bu kadar bilerek kendini çıkmaz bir sokağa atmaz.
daha şimdiden bu kadar şartla şurtla gelen bir adam velev ki evlenseniz bile size ne varecek sıkıntıdan gözyaşından başka...hayat çok kıymetli ve özel, böyle yaşamayı sevmeyi beceremeyn insancıklar için harcanamayacak kadar kıymetli..
eğer olayı kendi açınızdan dramatize etmekten vazgeçerseniz daha rahat atlatırsınız bence..

kurtuldugumu biliyorum aslında ama genede seviyorum

Neyini seviyorsun, seni çok sevdiği için mi?
Aslan gibi arkanda durduğu için mi?
Kpss ye girmeni isteyip, geleceğini garanti altına almak istemesi için mi?
Sana bu kadar bağlı kaldığı için mi?
Seni zorla kapatmak istediği için mi?
İlişkinize ablasının onayı gerekli olduğu için mi?
Yaşın küçük gibi saçma sapan bahanelerle ayrılmak istediği için mi?
Bu kadar karakterden yoksun olduğu için mi?
Adamlıktan bir haber olduğu için mi?
Seven insan herşeyi göze alır, bu kişi sizi sevmiyor, istemiyor.
Bu kadar saçma bahaneleri ben hayatım da bir arada görmedim.
Şükür bunu da gördüm.

kesinlikle haklısın bana hayatımdaki en büyük hata senınle sözlenmekti bile dedı ben kalkmıs hala onu sevıyorum dıyebılıyorum offff offff mafoldumben

erkekler de iyice costu..sacmaliklar dizisi..uzulup,yalvarmaya degmez..dengesizmis..bosver kurtuldun iste..

fikir sahibi olmayan adamla evlenilmez
offfffffffffff birde sart kosuyor bakarmisin ....

özelde calismak kötü örnekmiymiski sacmaliga bakk

ablamda onaylarsa olur adamin kendi fikri yok bi kere

ailesinin fikri hepsi hic biri kendi fikri degil

[B ]sadece sevmekle olmuyor güzelim o seni sevseydi böyle davranmazdi

annesinin ablasinin agzina bakiyor hepsi onlarin lafi

bu adam onlarin egemenligi altinda kalicakk ömür boyunca göze aliyorsan evlen
[/B]

göze almıştım gözüm kör olmuştu sanki sevgimden gecte olsa açıldıgını düşünüyorum bıde demesın mı biz fakiriz falan Allahım ablası nasıl doldurduda gıttıyse artık anlmadım biz onlara göre zengnmısız onlar fakırmıs bu yüzden memur bir eşe sahip olması gerekıyomus benım işim şimdilik iyi olabılırmıs ama ilerde ne olcagı bellı degılmıs ablası onun gözlerını acmıs ıyıkı gelmıs ben hıc bı zaman onun hayalındekı gıbı bır es olmazmısım o kapalı bırını istiyomus Allahım laflara bakar mısın

sorsaydın canım başka isteğide varmıymış:hulya:
seven erkek şartsız sever böyle saçma sebepler sunmaz
kurtulmuşsun sevin bence a.sunutmak zor gelebilir şimdi sana ama inan unutursun
bir dahada hiç arayıp sorma hem de hiç:umursamaz:

madem kapalı birini istiyormuş ne diye sizle bir beraberliğe başlamış?.
açık olduğunuzu görmemiş mi.?
memlekette kapalı kız yokmuymuşta açık kızla sözlenmiş. öyle bir kız arıyorsa öylesini bulacaktı. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler o adama..

daha hayatının hatasını yapmamışsın
ama evlenirsen yaparsın canımlmaz:

kurtulduğuna dua et sen, ben anlayamıyorum,böyle erkekler nasıl seviliyor,resmen kendilerine esir arıyorlar zaten açık olarak tanıyorlar ve sonra kapatmaya çalışan erkeklerden korkmak lazım, çünkü bizimde başımıza geldi kızım hemen kurtulma yollarını aradı vede kurtuldu nihayet,birdakine kızım çok seçici olacağım diyor.kızımda seviyordu fakat aynen sizdeki sözleriyle nefrete başladı.benden sana bir anne tavsiyesi bırak kendi ablalarıyla mutlu olsun,sil kafandan seni olduğun gibi kabul etmeli, böyle erkekler sevilmeye bile değmez ve yüzüne bile bakmamak lazım canım

ayy bu adamın aklı sözlenene kadar nerdeymiş allah aşkına,
bilmiyormuydu senin kapalı olmadığını, özelde çalıştığını, yaşının küçük olduğunu
anlaşılan birileri onun küçük beynini doldurmuş, o da gelmiş sana isteklerini sıralıyor.
bırak yaa başkasının sözüyle hareket eden adamdan ve en önemlisi de seni olduğun gibi kabullenmeyen birinden hayır gelmez canım.
kendine de hakim ol arama, sorma bir daha.

hepinize teşekkur ederım gercekten cok yüreklendırıyor söyledikleriniz ve kesınlıkle aramıycam gecmıste hata yapmıs olabılırım ama gelecekte daha buyuk hatalar yapmamalıyım

Sözü attığım kişiye pişmanım beni bırakma diycem heee. Hadi canım gidin oradan. Madem dediniz birde şartlar koşuyor beyefendi... Allah Allah nasıl bir kişiliktir böyle.
Canım zamanında bende söz attım ve ertesi gece Allah'ıma öyle dualar ettimki içimde ne kadar sevgi varsa alsın götürsün diye Çok şükür Rabbim kabul etti. Unutursun güzelim. Allah karşına daha iyilerini çıkarır inş. Ve bu günlerine yanarsın ne safmışım niye ezmişim kendimi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…