ahhhh ahhh hayatımın en büyük hatasını yaptım sanırım

hepinize teşekkur ederım gercekten cok yüreklendırıyor söyledikleriniz ve kesınlıkle aramıycam gecmıste hata yapmıs olabılırım ama gelecekte daha buyuk hatalar yapmamalıyım

evlilik çok zor bi zaman sonra tahammüller azalır
baş edemessin nasıl yaptım ben bu hatayı die asıl ozamanlar dövünürsün..
sakın haaa yapma böle bişi...başarılar şimdiden

çekecek çilen var güzelim seni..kendim ettim kendim buldum şarkısını okursun artık bütün hayatın boyunca..bunuda buraya yazıyorum unutma

Bence mümkün mertebe uzaklaşın o ortamdan, o kişiyle gezdiğiniz tozduğunuz yerlere gitmeyin.. Belki bir kısa tatil imkanı arayın.. Yeni insanlarla tanışın. Ama ne yaparsanız yapın o şartları kabul edip, varlığınızı çiğnemeyin.
Siz de herkes kadar değerlisiniz ve ilişkinizde ortak kararların hakim olmasına ihtiyacınız var bu hakkınız.

seni şartlarını kabul etmediğinde bırakacak kadar az seviyorsa bence o kişi ile evlilik yapmaya değmez gibi geliyor(büyük konuşmuyum yinede)

canim o iyi bir erkek olsaydi
sana kpss'ydi, ablasiydi, kapanmakti sart kosmazdi..
su an duydugun heyecan gozlerini kör edipte
pesine gitseydin ailesine yakin sizden uzak
bir yere ustelik o heyecan dedigin fos diye inerdi..
ayrilik acisini cekiyorsun unutma gecer..
seni oldugun gibi kabul etmeyen bir insandan
cidden koca olmaz..
senin ailen seni okutsun buyutsun
ama elin adami seni yeniden sekillendirip anasinin dibinde oturtsun..

Ben kendimden örnek vereyim.Benim erkek arkadaşımda başta çok uyumluydu çok süper anlayışlı sonradan arkadaş kısıtlaması geldi sonra kıyafet sonra dışarı çıkma derken msn facebook aile gezme.En son en sevdiğim şeyi dağcılığı yasakladı.

Şimdiden kpss yok kapanma yok ablası diye şart koşan adam ilerde daha senden ne ister ki.Ben erkek arkadaşımla alakalı olayı psikologa sormuştum psikologun dediği şey şu.DAHA ŞİMDİDEN BUNLARI İSTİYORSA EVLENİNCE DAHA NELER İSTEYECEKTİR.EVLİLİK BİR TİCARET DEĞİL DEMİŞTİ.

Dediği gibi de daha önce onları isteyen adam daha sonraları sen bana herşeyini söylersin ama ben erkeğim demeye başladı.Ben aramasamda sen ara ben yazmasamda sen yaz ben seviyorum demesemde sen sev ve daha bir sürü saçma sapan isteğe döndü durdu

Boşver bu insan bi zaman sonra senden daha çok şey istemeye başlayacak ve mutsuz olmaktansa evlenip her gün acı çekmektense baştan bu şekilde olması en güzeli.Bi yerden sonra kişiliğinde kalmıyor sonra boşanmakta zorlaşıyor.Hayatımızı bir erkek üzerine kurmadık ki yada Nazım Hikmet'in tabiriyle ''Sen mutluluğu tek bir kişiye bağlamadın ki...''

Unutma senden değerlisi yok.Hastalanırsın sağlığından olursun kimse gelip senin için üzülmez yardım etmez.Bu tür tiplerde kesin insanı hasta eder gerek yok.Sevmek değeri olduğu sürece güzeldir

ilişkide karşılıklı Beklentiler olur ama "şu şu şu olmazsa asla olmaz Banane Ben Bulunmaz hint kumaşiyim şartlarımı kaBul et Beni elde etmeye layık ol" giBi saçmalıklara dayanamıyorum...aşkta Böyle saçma sapan kurallar şartlar sözleşmeler Bilmemneler olur mu yaa.. olduğu giBi kaBul edersin sevdiğini, sana uygun değilse değiştirmeye çalişmadan şart şurt koşmadan Bitirirsin. Benim sevgilim Bana Biraz daha saygılı ve güler yüzlü ol dedi diye gıcık aldım ! sevmiyorum ilişkilerde Böyle saçma sapan şartları..

Olldu yavrum deseydin.. Her akşam ayağını yıkayıp suyunu içmemi ister misin. Güzelim unutamıyorum falan hikaye,unutulmayacak bir şey yok. Hele de böyle bir adamı. Aynen salla gitsin. Böyle bir kız bulursa bir tane de bize göndersin. Evde köleye ihtiyacımız var.

oooo maşallahh beyfendi siparişleri veriyo başka ne istersin diye soraydın...
kpss,kapanma,bide ablası yok artık daha neler..............
canm hata yapmışsınsözü attığım için pişmanım demişsin oda sana eğer bunları yaparsan benm egemenliğime girersen barışırım...bak ağzıyla demiş karşına daha kimler çıkar diye...
güzelim kendine hakim ol elinede hakim ol elin tlf gitmesin SAKIN ARAMA GERİ DÖNME ÇABA GÖSTERME......... çok pişman olursun..onun sana yalvarması gerekirken sen niye mücadele ediyosun...o kaybetmiş...BOŞVERcanm demesi kolay ama baksana evlinirsen daha ne sorunlar çıkar karşına..............

bencede ewlenıp gerı gelmektense böyle biri için ömrümün sonuna kadar ewlenmem daha iyi hıh boshayallersmile

aferim sana bizim senden beklediğimiz cümle bu! sakın vazgeçeme bak bu kadar kişi sakın evlenme diyosak var bi bildğimiz......gençlik her zaman ele geçmiyo sen daha iyilerini hakediyosun,

kolay değil elbet üzülürsün ama senn için hayırlı olan bu

bu kadar lafın üstüne senin diyeceğin tek şey ; yürrüü başka kapıya...

unutmak kısmına gelince de, zaman herşeyin ilacıdır canım.. başta biraz acı çekersin ama zamanla unutursun...

Yok böyle bir saçmalık...
Duygular, beynimizin yeni sinir ağları örmesine bağlı olarak etkinliklerini kaybederler. Yeter ki onları beslemeyelim. Yani bu bilimsel olarak da açıklanmış. İnsanoğlunun programı böyle. Hepimiz unutuyoruz, unutmadan yaşayamayız! İnsan yeri geliyor annesinin babasının vb yakınının acısını bile unutuyor. Böyle bir dengesizi mi unutamayacaksın allasen!

Bir kere sevgi dediğin karşılıklı kabulle olan bir şeydir. Bir insanın sana göre olumsuz olan yönlerini ne kadar tolere edip kabul edebiliyorsan, o insanı o kadar seviyorsun demektir. O seni olduğun gibi kabullenememiş, olduğun gibi sevememiş. Üstüne bir de kompleks yapıp seni değiştirme gayreti içine girmiş.

Evet, ona geri dönersen hayatının hatasını yapmış olursun!

yıllardır aranılan hint kumaşı bulundu müjde

ayrıca söyle o hint kumaşına hem devlet memurları kamusal alanda başlarını açmak zorundalar, bunu bile düşünemeyen fakir ama gururlu hesabı ezik oğlan ne olacak

hööööökafamçokkarıştı

daha neler duyucam yarabbimm...bu ne be döner yemek istiyorum ama döner dönsün istemiyorum gibi bişey olmuş....

istediği kalıplara sokmaya çalışıyor seni..madem kafasında böyle bir profil var ona göre birini bulsun...

ayrıca ablamda seni onaylarsa ne demek yaa...ablası notermiymiş

boşşşverrr canım...üzülmeye bile değmez inan....çok doğru karar vermişsin sakın geri adım atma...

aranızdakı mevzu yarım kalmış olabılır ama canım dogru karar ayrı kalmanız daha yolun bşında sana engel cıkaran senı kapanmaya zorlayan ınsan ne muslumanlıga ne erkeklıge sıgmaz once sen bence kendını sorgula
sen dini kalıplara sıgdıran zorba ve ezık adamlardanmı hoşlanıyorsun?
bence bu olmamalı evet olmamalı cevabın...ınsan herseı unutur emın ol ...ben nelerı unutmadımkı can bıle çekiştım ama unuttum sende unutacaksın..hayatına odaklan senı oldugun gbı sevıp aranızdakı farkları deıl ortak yonlerı sana hatırlatacak bır adam elbette karşına cıkar...rabbıne dua et

ozur dileyerek izninizi istiyorum...
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek icin!!!!!!!

baska istedigi varmiymis sordun mu?
hey Allah'im yaaa klava:

sen bi de bu adami hala seviyorum mu diyorsun???
vallahi bazi insanlarla benim sevgi anlayisim birbirinden cok farkli, kk ile tanisinca anladim bunu...

Son düzenleme:
kızlar günaydın hepinize hepiniz cok haklısınız kesinlikle aramıyorum aramamayada devam edicem

kesinlikle benı ben oldugum için sevebilicek bırısı cıkıcak inşallah karşıma yok sen şöyle ol yok sen böyle ol kafayı yemiş sen bana ne veriyosun kı benden ne istiyosun yakışıklısın desem degılsın zengınsın desem degılsın aile kültürün var desem oda yok istemeye geldi börek verdik eliyle börek yedi ben bunları nasıl görememişim Allahım demekki ben ona değil ona oturttugum kişiliğe aşık olmusum offfff offf sizce psikolojık destek almalımıyım memurluk hakkında o kadar baskı yaptılar kı üzerimde memur olmazsam hayatta bir anlamım olmıycakmıs gıbı hıssedıyorum

Anlattığına göre klasik komplek yapmış,
ezik görmüş az görmüş kendisini karşında.
Hissettiği ezikliğini de onu isterim bunu isterim şunu isterim lerle baskılamaya çalışmış,
hükmederek gücünü ispatlamak istemiş sana.

Hislerinde dalgalanmalar varsa yardım almaktan zarar gelmez,
ama henüz yeni kararlar verdiğin için onun da etkisi olabilir, zamanla olumsuz duyguların durulabilir de.
Bunu ancak sen en iyi bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…