ahhhh ahhh hayatımın en büyük hatasını yaptım sanırım

kendini toparla ve aklını başına al bence..
çok afedersin böyle bi öküsden ucuz kurtulmuşsun hayatının tadını çıkar..
giden zamanına yanmakla devam edersen kendine gelemezsin..
Allah sağlık versin,huzur versin..memurlukda olursa olur yani çok mu dert?

acıkcası bende bıraz koplekse gırdıgını düşünüyorum ben 1 senedir özelde calısıyorum araba aldım yenı bu arabayı alınca hemen basladı ıste senın yüzünden ne araba aldım ne tatıle gıttım para biriktiricem dıye falan fişman sende alsaydın 4 senedir devlette calısıyosun sanki 4 senedır ben senın hayatındayım işte yok ben babama kamyon aldım falan benım aılem fakir biz fakırız ablasıda tehdıt edınce ben ewlenırsen o kızla sana yardım etmem falan filan offfff offfff bence bunlar psikologa gıtsın boshayallersmile

kesinlikle kompleks... araba alamıyor kendine,sen araba alınca,kıskançlığından sana saldırıyor.
feci bir kişiliğe sahip.
nereyi tutsan elinde kalıyor.
git ,bir fakire sadaka ver. kurtuldum bundan diye.

Sen kendine olan özgüvenini kaybetmişsin bence,hayatı anlamlı kılan memurluksa hepimiz memur olalım o zaman özel sektörde de yükselme şansın var çok daha iyi bir yerlere gelebilirsin kendine gel please

canım boşver, ne deme kapanacaksın,ne demek ablam istyince. o kim oluyor da senin hayatın üzerinde bu kadar söz sahibi. bence sen kurtulduğuna dua et, şimdiden böyle sapıtıyosa,evlenince neler yapar.

hepiniz haklısınız tabiki benımde psikolojım bozuldu bunların yüzünden koplekslı oldum kendımle ne kadar barısıktım ben kendımı sevmemeye baslamısım nerdeyse bu dayatmalar yuzunden bencede benı çekemediler gibime geliyor

hayatının en büyük hatasını yapmaktan son anda sıyırmışın valla aman arkadaşım verilmiş sadakan varmış boşver gitsin düşünme memurluğuda takma kafana kaçyıldır uğraşıyorum bende olmuyor ucunda ölüm yok önce sağlık

bugün biaz daha toparlanmış görüyorum seni....

canm benm adam kendini garantilemek istemiş okadar memurluk konusunda ama tabii memurluğada girersen sen rahat edersin...hani işten hher an çıkma -çıkarılma gibi derdin olmaz ama kafayada takma derim önce ruh halini bi düzelt..gerisi kendiliğinden gelişr
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

aynen öyle canm kıskançlık başka bişey değil.........

erkek adamın kıskançlığıda bi acayip bee hani alışkınız kızlarada ...seviyesiz işteeeee:))))))))

salla gitsin öylesini....

en güzelini yapmışsın..
sakın bir daha döneyim deme...
hayatın kararırdı valla...
hayırlısı olsun hakkında...

seni sen olduğun için isteyip kabul etmeyen evlilikten de kocadan da ne hayır gelir bu ilişkinin sonu olamaz ki nereye kadar başkası istiyo diye onun isteğiyle yaşanır kendinden ödün verilmemeli hiç bi zaman geçmişler olsun sana unutursun unutursuuunnn...

Hayatımın hatasını yaptım diye başlık açmışsın...Bence sen hayatının en akıllıca işini yapmışsın da haberin yok...Allah yüzüne bakmış senin...Şükret...Allahın sevgili kuluymuşsun...Kendi olayına dışarıdan objektif göz ile bir bak o zaman anlayacaksın ne kadar büyük bir yanlışlıktan döndüğünü....Oldu paşam herkes memur olsun...Ablam onay versin....Resmen seni oyuncak etmiş kendisine...dalga geçer gibi....bi öyle...bi böyle....evlilik bu... bu kadar cıvıklığın sonu bellidir....Yolun başındasın canım...aklı başında...ne istediğini bilen...sorumluluk sahibi....evliliğin ciddiyetinin farkında olan bir insan ile karşılaştığında (Allahım karşılaştırsın inşallah tüm bekarları) o zaman göreceksin ve anlayacaksın....

Arkadaşım hemen yol ver gitsin. Kendi kişiliğini bulamamış daha. Kendine güveni yok bunun.
Zamana bırak unutursun inan ki unutman en hayırlısı olur. Sonra pişman olursun.
Ay çok sinirlendim. adama bak ablam seni isterseymiş miş... te allam ya

Bence hiç üzülmemeli aksine sevinmelisin canım. Sonuçta bu insan seni sen yapan görüntünle beraber olmuş 1,5 yıl sürmüş ve bu halini kabul ederekte seninle sözlenmiş. Şimdi ne halt yemeye yok kapanırsan. yok zenginsiniz, yok ailemin ordaki mahalleye taşınırsan , dahada çirkini ablam seni onaylarsa gibi bahaneler sürüyo. Kendi sevdi , kendi açık beyendi. Yersen buyum de salla gitsin. Seni sen olduğun için seven biri çıkar muhakkak karşına.. Bahanelere sığınan birinden uzak dur... Hayırlısı olsun hakkında.

aynı seylerı bende yasadım sevıyorum dedım evlendım gordum gunumu bence yat kalk Allaha sukret PİŞMnım daha ılk gunden burnumdan geldı dugunum mahvoldu ve bır ay oldu sankı 20 sene gıbı yıprandım kendını toparla bıran once arkadaşım hayat cok guzel Allah kıymetını bılenle karsılastırsın ne demek kpss kazanırsan sana değer vermıyo bu adam paranın pesınde kendının ıyı gelecegı olsun ıstıyor paranı yemek yanı rahay bır yasam ve aılesınede ezdırcek senı ohh pasa olcak arkadasım tekrar soyluyorum sakın uzulme sevın ben yasıyorum al bın beterım sımdı keske bende nısanlıyken ayrılsaydım dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…