yaklaşık 1 yıl önce sözlümden ayrıldım. Beni çok seviyordu ben de seviyordum onu ama onun aşırı bir sevgisi vardı ve beni çok boğuyordu. çok sinirli ve kıskançtı.... huylarımız karakterlerimiz uyuşmuyordu sonradan zaman geçtikçe farkettim bunu. neyse sonuçta anlaşamadık, onun bitirmeye niyeti pek yoktu ama ben dayanamıyordum artık hayat çekilmez olmuştu sürekli ufacık şeylerden bile kavga çıkıyordu sonra böyle devam edemeyiz ben mutlu değilim dedim ve o da çok sinirlenince ip tamamen koptu bitirdik. ben pişman değilim bittiği için, doğru kararı verdiğimi düşünüyorum çünkü tabiri caizze nefes almaya başladım. Ama o pişman oldu sonradan, geri dönmek istedi ama ben cevap bile vermedim çünkü beni çok kırmıştı ayrılmak istedim diye.
Hayat güzel devam etmeye başlamıştı fakat hiç bir işimin düz gitmediğini farkettim, örneğin iş başvurmadık yer bırakmadım ama mülakata bile çağırmadılar, kurslara vs yazılmak istedim ama hep bir şey çıktı. Arkadaşlarımla anlaşmazlıklar çıktı uzaklaştık. Gittikçe daha da yalnız, çaresiz ve umutsuz hissediyorum.
Ayrılırken saçma sapan şeyler söyledi, beni kandırdınız falan dedi ama öyle bir şey yok, gerçekten yapamıyorduk, anlaşamıyorduk. O anlaşamadığımız halde zorla devam ettirmeye çalışıyordu ilişkiyi ama çok yıpranmıştım, hep kendimden ödün vermek zorunda kalıyordum. susmak zorunda kalıyordum daha fazla kırılmamak için...
Acaba bana ah etmiş olabilir mi, ahı falan tutmuş olabilir mi? Duygularını çok uçlarda yaşayan bir insan, sinirlendiğinde ne yapacağını kestirmek zor.
Kısmetlerim nasiplerim bağlanmış olabilir mi? Saçma sapan şeyler mi düşünüyorum? Kafam çok karıştı. Çok mutsuzum.
alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste derler ama iyi niyetli insanlar ah ettımı gercekten haklılarsa davalarında tutuyo tabı senı tenzih ediyorum bilemem aranızdakı ilişkiyi ama ben öyle düşünüyorum
İkili ilişkilerde anlaşamıyorsak ayrılırız
Yani hepimizin böyle.
Bir taraf daha çok üzülür doğru ama.
Karşı tarafa haksızlık yapılmamışsa
İçiniz rahat olsun
Sonuçta karşımızdaki mutlu olsun diye anlaşamadığımız biriyle bir ömür geçmez
belki de ben bi bahane aradığım için buna bağlıyorum. teşekkür ederim
Onunla alakalı mı bilmiyorum ama herŞey üst üste gelmiş derler ya öyle bi durum olmuş sizde..
Ee sizde onun kalbini kırdığınızı düşünüp ona bağlıyosunuz bunları...
Her ahh tutsaydı bi düşünün herkesin işi ters giderdi bence...
aslında bence ahı tutacak biri varsa bu da ben olurum çünkü hayallerim yıkıldı bir anda yapayalnız kaldım. böyle olacağını bilmeme ragmen onunla ilişkimizi sürdüremedim zorlayamadım ve en akıllıca iş ayrılık olacak diye düşündüm o da ayrılığın lafını duyduğu an tamam dedi kopardı zaten. sonradan pişman oldu ama dönüş yoktu
ozaman hiç takma kafana onunla alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum..
sadece denk gelmiş...umarım bi an önce atlatırsın bu olumsuzlukları!
illa bi ilişkiye başlayınca sona kadar gitmeli mi yani mutsuzsan bile. ben onu kırmamaya çalışmıştım, ayrılalım bile dememiştim. o, ben azıcık az arasam falan hemen suçlardı beni niye aramıyosun bilmem ne diye, yine öyle olmuştu ben de mutsuzum biraz ara verelim demiştim, o direk "ayrılmak mı istiyorsun" diye üstüme gelmeye başladı. "bilmiyorum ama böyle gitmiyor" dedim tamam ayrılalım dedi sonra saydı da saydı...
ah etmeye hakkı var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?