Ah'ı mı tuttu?

sihona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
57
1
36
İstanbul
yaklaşık 1 yıl önce sözlümden ayrıldım. Beni çok seviyordu ben de seviyordum onu ama onun aşırı bir sevgisi vardı ve beni çok boğuyordu. çok sinirli ve kıskançtı.... huylarımız karakterlerimiz uyuşmuyordu sonradan zaman geçtikçe farkettim bunu. neyse sonuçta anlaşamadık, onun bitirmeye niyeti pek yoktu ama ben dayanamıyordum artık hayat çekilmez olmuştu sürekli ufacık şeylerden bile kavga çıkıyordu sonra böyle devam edemeyiz ben mutlu değilim dedim ve o da çok sinirlenince ip tamamen koptu bitirdik. ben pişman değilim bittiği için, doğru kararı verdiğimi düşünüyorum çünkü tabiri caizze nefes almaya başladım. Ama o pişman oldu sonradan, geri dönmek istedi ama ben cevap bile vermedim çünkü beni çok kırmıştı ayrılmak istedim diye.

Hayat güzel devam etmeye başlamıştı fakat hiç bir işimin düz gitmediğini farkettim, örneğin iş başvurmadık yer bırakmadım ama mülakata bile çağırmadılar, kurslara vs yazılmak istedim ama hep bir şey çıktı. Arkadaşlarımla anlaşmazlıklar çıktı uzaklaştık. Gittikçe daha da yalnız, çaresiz ve umutsuz hissediyorum.

Ayrılırken saçma sapan şeyler söyledi, beni kandırdınız falan dedi ama öyle bir şey yok, gerçekten yapamıyorduk, anlaşamıyorduk. O anlaşamadığımız halde zorla devam ettirmeye çalışıyordu ilişkiyi ama çok yıpranmıştım, hep kendimden ödün vermek zorunda kalıyordum. susmak zorunda kalıyordum daha fazla kırılmamak için...
Acaba bana ah etmiş olabilir mi, ahı falan tutmuş olabilir mi? Duygularını çok uçlarda yaşayan bir insan, sinirlendiğinde ne yapacağını kestirmek zor.
Kısmetlerim nasiplerim bağlanmış olabilir mi? Saçma sapan şeyler mi düşünüyorum? Kafam çok karıştı. Çok mutsuzum.

alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste derler ama iyi niyetli insanlar ah ettımı gercekten haklılarsa davalarında tutuyo tabı senı tenzih ediyorum bilemem aranızdakı ilişkiyi ama ben öyle düşünüyorum

İkili ilişkilerde anlaşamıyorsak ayrılırız
Yani hepimizin böyle.
Bir taraf daha çok üzülür doğru ama.
Karşı tarafa haksızlık yapılmamışsa
İçiniz rahat olsun
Sonuçta karşımızdaki mutlu olsun diye anlaşamadığımız biriyle bir ömür geçmez

illa bi ilişkiye başlayınca sona kadar gitmeli mi yani mutsuzsan bile. ben onu kırmamaya çalışmıştım, ayrılalım bile dememiştim. o, ben azıcık az arasam falan hemen suçlardı beni niye aramıyosun bilmem ne diye, yine öyle olmuştu ben de mutsuzum biraz ara verelim demiştim, o direk "ayrılmak mı istiyorsun" diye üstüme gelmeye başladı. "bilmiyorum ama böyle gitmiyor" dedim tamam ayrılalım dedi sonra saydı da saydı...
ah etmeye hakkı var mı ki?

Son düzenleme:
Onunla alakalı mı bilmiyorum ama herŞey üst üste gelmiş derler ya öyle bi durum olmuş sizde..
Ee sizde onun kalbini kırdığınızı düşünüp ona bağlıyosunuz bunları...
Her ahh tutsaydı bi düşünün herkesin işi ters giderdi bence...

belki de ben bi bahane aradığım için buna bağlıyorum. teşekkür ederim

belki de ben bi bahane aradığım için buna bağlıyorum. teşekkür ederim

Rica ederim kafanı takma birşeyi nekadar söylersen dilden gerçeğe geçer.
İçini ferah tut hepimizin kötü dönemleri oluyor.
Onlardan birini yaşıyorsun büyük ihtimal.
Düzelecektir.

aslında bence ahı tutacak biri varsa bu da ben olurum çünkü hayallerim yıkıldı bir anda yapayalnız kaldım. böyle olacağını bilmeme ragmen onunla ilişkimizi sürdüremedim zorlayamadım ve en akıllıca iş ayrılık olacak diye düşündüm o da ayrılığın lafını duyduğu an tamam dedi kopardı zaten. sonradan pişman oldu ama dönüş yoktu

ama yine de insanın kafasına soru işareti takılıyor bazen......

Son düzenleme:

ozaman hiç takma kafana onunla alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum..
sadece denk gelmiş...umarım bi an önce atlatırsın bu olumsuzlukları!

ozaman hiç takma kafana onunla alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum..
sadece denk gelmiş...umarım bi an önce atlatırsın bu olumsuzlukları!

teşekkür ederim canım inanın çok iyi geldi bu yorumlarınız, inşallah biran önce kara bulutlardan kurtulurum.

seni tenzih ederek bu yorumu yazmıstım aranızdaki ilişki nasıldır onuda bilmem yazmıstım dıkkat edersen..ben illada devam etmelısınde demedım tabıkı mutsuzsan en kısa zamanda ayrılmak en dogrusu ah edip etmediğini bilemem tabi ama karşındakını ınsanı kırdıysan üzdüysen ah edebilir kızında göz bişiyi görmüyor malesef

Kalbinize vesvese vermeyin.
Siz doğru karar verdiğinize eminseniz ve hayatın böyle gitmeyeceğini görmüşseniz diyecek bir şey yoktur.
Siz kimsenin malını mülkünü üzerinize yaptırıp kaçmadıysanız, sevmediğiniz biri ile oynayıp nikah günü çekip gitmediyseniz nesine ahı olacak ki???
Asıl size eziyet edildiyse sizin ah etmeniz lazım....

canım bence hiç moralini bozma bence sen ah alınacak bir şey yapmamışsın, olmayınca olmuyordur, ilerde o yanındayken ahlayıp vahlaman daha mı iyi olurdu hem senin için, hem de onun için. bence kara bulutların alakası yoktur bu durumla, sen yüreğini ferah tut, mübarek gün bak bolca dua et, illa ki senin kısmetin de bir yerlerde bekliyordur her anlamda.

bende bu duyguyu yaşamıştım..biri vardı aynı senin dediğin gibi sevgisi boğuyordu kıskançlığı kısıtlamaları..ama hep ben verici olacaktım bu ilişkide..sonra baktım olmuyor içimde duygu da kalmamış..bitirmeye kendi sebep ayarlamış olmuştu bende olmayacak bitsin dedim..bitirirsen bir daha seni hiç aramam dedi..gibi bişeyler..benzer bulduğumdan yazdım...o evliliği ömür boyu çekebilir miydin? ya karşıdaki de bitirebilirdi bu ilişkiyi anlaşamıyoruz deyip..tek taraflı bakmamak lazım..hem sen sebep ne olursa olsun ne yaşadınızsa yaşadınız evlilik kararına varamıyorsan kimse seni zorlayamaz..
açıkçası ahlık bir durum görmedim...hem ah kişinin kendisini bulur diye bilirim ben..

gerçekten çok üzüldüysek ahımız tutarmı ? benimki niye tutmadı hala gayet rahat gönül eğlendirebliyo anlamış dğilim .

gerçekten çok üzüldüysek ahımız tutarmı ? benimki niye tutmadı hala gayet rahat gönül eğlendirebliyo anlamış dğilim .

insan ne düşünürse onu çekermiş..iftira vs.yok ortada
eğer anlaşamadıysanız kendinize uygun değilse tabi ki ayrılıcaksınız..
ah tutar diye bi ömür kimse çekilmez değil mi?
içinizi rahat tutun ve bu düşünceyi kafanızdan silin..
çok daha huzurlu olursunuz..

Herşey üst üste gelmiş canım ondan böyle geliyor sana ..
Yoksa aldatma gibi durumlar yok sonuçta.
İki taraf anlaşarak ayrılmışsınız.. İnsan sevsede olmuyor bazen işte..
Yürümeyince yürümüyor ilişki.
Yapıcak bir şey yok bir taraf mutlaka daha fazla kırılır.

Takma bu kadar, o yüzden böyle düşünüyorsun..

eğer suç kendimizde olduğu halde, bir insana haksızlık ettiysek ve o da bu durumdan çok acı çektiyse, üzüldüyse o kişinin ahı tutar bence..

suçumuz yokken niye bedduları tuttsun ki... Allah görüyor her şeyi..

sizinde içiniz rahatsa, böyle düşünmemelisiniz.. hayatta inişlerde oluıyor, çıkışlarda.. o konuya bağlamayın bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…