Daha önceki konulardan bilen bilir eşimle çok sıkıntı yaşadık Kv kişisi eşime çok bağlıydı her şeyi yokuşa sürdü benimde kafam karışıktı nişan atsam mı atmasam mı diye düpün geldi çattı evliliğimin ilk iki yılı onun yüzünden berbat geçti şimdi biraz iyiyiz eşimle şimdi karışmıyor ama ben unutamıyorum şimdi kayanın nişanlı kv kişisi biliyor itiraz ederse oğlu dinlemez diye ne yapsalar anlayışla karşılıyor benim de çok zoruma gidiyor neden bana böyle davranmadı diye neden şimdi diğer geline bana yaptıklarını yapmıyor diye az önce söyledim yüzüne tartıştık biraz ( kesin gelinimi kıskanıyor demiştir ama mesele öbür gelin değil ki neden bana zulmetti beden ona melek gibi) çok içimi yaktı bende küfür ettim zamanında şimdi diyorum Allah herşeyi görüyor ahımı çıkarırım ondan yanına bırakır mı çok kötüyüm yardım lütfen
kayanın nişanlı kv kişisi biliyor itiraz ederse oğlu dinlemez diye ne yapsalar anlayışla karşılıyor
Boşver kaynanayı bız kadınlar yanlış yapıyoruz.Daha önceki konulardan bilen bilir eşimle çok sıkıntı yaşadık Kv kişisi eşime çok bağlıydı her şeyi yokuşa sürdü benimde kafam karışıktı nişan atsam mı atmasam mı diye düpün geldi çattı evliliğimin ilk iki yılı onun yüzünden berbat geçti şimdi biraz iyiyiz eşimle şimdi karışmıyor ama ben unutamıyorum şimdi kayanın nişanlı kv kişisi biliyor itiraz ederse oğlu dinlemez diye ne yapsalar anlayışla karşılıyor benim de çok zoruma gidiyor neden bana böyle davranmadı diye neden şimdi diğer geline bana yaptıklarını yapmıyor diye az önce söyledim yüzüne tartıştık biraz ( kesin gelinimi kıskanıyor demiştir ama mesele öbür gelin değil ki neden bana zulmetti beden ona melek gibi) çok içimi yaktı bende küfür ettim zamanında şimdi diyorum Allah herşeyi görüyor ahımı çıkarırım ondan yanına bırakır mı çok kötüyüm yardım lütfen
Bakın hayatımızda insanları ve olayları büyütmeyin ne yaşanmışsa yaşandı bitti gitti önünüze bakınEşim salak benim Allahım ben ne yaptım da bu adamı bana reva gördün diyorum az önce kv ye dedim sen bana çok haksızlık ettin e sen de görücü usulü evlenmeseydin kaynın gibi olurdun dedi kimsenin kötülüğünü istemem tabi gelin kişisiyle bir sorunum yok ama neden bana iyi davranmadı aynı şekilde o kv ve kocanın başından çıksın istiyorum
Küçüklüğünden beri ailenin ezilen çocuğu o çünkü diğerlerine karışılmamış ama bu hep ezilmiş ezildiğinin farkında da değilBu durumda bunu yeni geline yaptırmayan kaynınız. Yani kaynana her türlü yapacak karakterde. Öncelikle neden eşinizin kaynınız gibi sizi korumadığını düşünmelisiniz.
Konuyu tam anlamadım noktalama işaretleri eksikliğinden ve bazı kelimelerin anlaşılmaz olmasından dolayı ama siz de kendinizi ezdirip üstüne evlendiğinizi göre ve bunun pişmanlığını hala sizle ilgisi olmayan kişiler üzerinden yaşadığınıza göre kendinize yaptığınızın ahı çıkar mı?Biliyorum salak kocamın yüzünden olduğunu onunla gergin kavga ediyorum zaten sen böyle yaptın vb diye
Herşey kocada bitiyor bacıDaha önceki konulardan bilen bilir eşimle çok sıkıntı yaşadık Kv kişisi eşime çok bağlıydı her şeyi yokuşa sürdü benimde kafam karışıktı nişan atsam mı atmasam mı diye düpün geldi çattı evliliğimin ilk iki yılı onun yüzünden berbat geçti şimdi biraz iyiyiz eşimle şimdi karışmıyor ama ben unutamıyorum şimdi kayanın nişanlı kv kişisi biliyor itiraz ederse oğlu dinlemez diye ne yapsalar anlayışla karşılıyor benim de çok zoruma gidiyor neden bana böyle davranmadı diye neden şimdi diğer geline bana yaptıklarını yapmıyor diye az önce söyledim yüzüne tartıştık biraz ( kesin gelinimi kıskanıyor demiştir ama mesele öbür gelin değil ki neden bana zulmetti beden ona melek gibi) çok içimi yaktı bende küfür ettim zamanında şimdi diyorum Allah herşeyi görüyor ahımı çıkarırım ondan yanına bırakır mı çok kötüyüm yardım lütfen
Ah-mah diye bir sey yok. Evren, sizin b.ktan hirslarinizla ilgilenmiyor. Ama belli ki, icinizdeki hirs ve intikam hissi sizi yeyip bitiriyor. Insanlara kin duymayi birakip kendi hayatiniza donun. Daha mutlu olacaksinizDaha önceki konulardan bilen bilir eşimle çok sıkıntı yaşadık Kv kişisi eşime çok bağlıydı her şeyi yokuşa sürdü benimde kafam karışıktı nişan atsam mı atmasam mı diye düpün geldi çattı evliliğimin ilk iki yılı onun yüzünden berbat geçti şimdi biraz iyiyiz eşimle şimdi karışmıyor ama ben unutamıyorum şimdi kayanın nişanlı kv kişisi biliyor itiraz ederse oğlu dinlemez diye ne yapsalar anlayışla karşılıyor benim de çok zoruma gidiyor neden bana böyle davranmadı diye neden şimdi diğer geline bana yaptıklarını yapmıyor diye az önce söyledim yüzüne tartıştık biraz ( kesin gelinimi kıskanıyor demiştir ama mesele öbür gelin değil ki neden bana zulmetti beden ona melek gibi) çok içimi yaktı bende küfür ettim zamanında şimdi diyorum Allah herşeyi görüyor ahımı çıkarırım ondan yanına bırakır mı çok kötüyüm yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?