ah'ım niye tutmuyor?

Siz yine de ah etmeyin sonuçta evli olduğu kadının bi suçu yok evinde huzursuz olursa karısıda etkilenecektir. Hem nasip kısmet işine inanır mısınız bilmiyorum ama ilerde iyiki o kişi olmamış dedirtecek insanlar çıkarsın karşınıza iyiliği dileyin ki güzel geçsin hayatınız

nasıl bir insanmışım.beni buradan ne kadar tanıdınız iki yorumumla mi.sizede hakkimi helal etmiyorum.
Sen yine de tabi ki kimseye beddua etme, kendin için olumlu düşün sadece. Yukarıda da yazmıştım, sen de birini sevip mutlu olunca, onun ne olduğu, mutlu mu mutsuz mu olduğu umrunda olmayacak zaten, hatta iyi ki olmamış diye şükredeceksin, ben öyleyim şuan.

Yok o sizin aciklamanizdi. Siz guluyordunuz sizden asagi oldugu icin ben degil karistirdiniz galiba .

Son düzenleme:
Bak sana bir sır vereyim. Erkeklerin epey kısmı yapar bunu; " asla böyle bir kadınla beraber olmam, hayatta bana kimse yaptıramaz, aaa o kız mı salağın teki.... vs vs derler. Yutma bunları, üç gün sonra "asla beraber olmam " dediği kadınla görürsün :)))

Bir iliski yasamis ayrilmissiniz. Karsi taraf hayatina devam etmis. Ortada aldatm vs yok. Hangi ahiniz cikacak ki. Tam aksine ettiginiz beddualar donup dolasip sizi buluyor gorunen o ki

bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi
Adamın verilmiş sadakası varmış. Boşa ah etmeyin,sizin ahınız tutmaz. Ben açık bir insanım ve öğretmenim ama başkasının türbanı ve eğitim seviyesiyle ilgilenmem. Sevgi;eğitime,açıklık-kapalılığa,paraya bakmaz. Sizde istediklerini bulamamış ki gidip başkasıyla evlenmiş. Sadece yazdıklarınıza bakarak bile doğru karar verdiğini görüyoruz.

yarın onu unutacaksın belkide bundada bir hayır var beddua etmeyin boşuna

Elin herifine beddua edeceğine kendin için dua et de mutlu ol. Bu kadar negatif duygular taşımaya devam edersen hayatını toparlayamazsın. Adam haksız olabilir, acı çekmiş olabilirsin, o sinirle bi kaç saydırırsın ama artık bırak, güzel şeylere odaklan. Böyle ancak kendine zarar verirsin. Allah kime ne zaman hesap soracağını iyi bilir. Hiç bir kötülük karşılıksız kalmayacaktır. Ama buna sen şahit olur musun olmaz mısın bilemezsin. Oturup da adamın mutsuzluğunu bekleme. Sen kendi hayatına bakacaksın bundan sonra.

Deme oylr , sana da hakkini helal etmez sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…