teşekkür ederimHerkesin hayatı kendine.
1. Beddua etmek sadece sizin ruhaniyetinizi bozar, üstüne bir de döner dolaşır sizi bulur.
2. Adam güzel bir hayat yaşıyordur zengindir. Belki de Allah onu parayla imtihan ediyordur bilemeyiz. Kaderine de karışcak halin yok.
3. kırılmış olabilirsin normal birşey ama abartma kendini de boşuna strese sokma. + Allah hesabını sen dua ettin ah ettin diye sormaz. Onun belli vakti zamanı vardır. Ve sana da hesap sorar elbet yaradan “neden bu kadar ah ettin?” Diye. Vaktimiz hayatımız kıymetli, bence kendine dua edip güzel şeylerle karşılaşmak için enerjini harca. Yoksa bir ömür böyle çekilmez. Zararlı olan sen olursun. Bir an önce toparlanmaya bak.
Bak sana bir sır vereyim. Erkeklerin epey kısmı yapar bunu; " asla böyle bir kadınla beraber olmam, hayatta bana kimse yaptıramaz, aaa o kız mı salağın teki.... vs vs derler. Yutma bunları, üç gün sonra "asla beraber olmam " dediği kadınla görürsün :)))
Ne hakkı varmış da haram edecekmiş bize.Deme oylr , sana da hakkini helal etmez sonra
Ne hakkı varmış da haram edecekmiş bize.Burnu kaf dağında olan bir KK üyesi sadece.
Sizin profil resminizi her gördüğümde "Allahım bana Simon Baker gülüşlü bir adam nasip et"diye dua ediyorumGelmis gecmis ve bitmiş şuan hazmedemiyor olabilirsiniz ama kendiniz icin; hayatınızda iyilik ve guzellikler olması için dua edin.Bosubosuna negatif enerji yuklenmeyin.Ben anladım sizi x kisisi sizinle ciddi bir beraberlik dusunmemesine ragmen vaktinizi aldigi icin kırılmıssiniz ama beddua etmekten sakının
Hoş adam bence de, insallah Allah nasip etsinSizin profil resminizi her gördüğümde "Allahım bana Simon Baker gülüşlü bir adam nasip et"diye dua ediyorum
istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
karsisindakiler de aldiklari ahlari biriktirip ahahahahah olarak kullaniyor..
sevmiyorduysa başka biri ile evlenecekti ise niye umut verdi niye oynadı niye boşluğumdan faydalandı diyorum bende.
bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi
yeterlimidiro cümleyi bir alintilarmisiniz
Tutmanasının sebebini siz yazmışsınız zaten. Tamam adam hatalı olabilir, hakkınıza girmiş de olabilir. Ama 7/24 beddua etmek, kötü dileklerde bulunmak ne demek.. Hiç kendinizi tutamıyorsanız Allah a havale ettim deyip, kendiniz için duaya yönelin. Hayırlı isteklerde bulunun. Zaten onun cezasını bulması için sizin beddua etmenize gerek yok. Allah kimin ne yaptığını görüyor. Er ya da geç herkes iyiliğinin de kötülüğünün de karşılığını alacak. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Yüreğiniz ferah olsun. Ama burada sizin niyetinizi halis tutmanız önemli. Yani suçlu da olsa sürekli bir insanın kötülüğüne dua ederek hayatta muvaffak olamazsınız. Bunu görüyorsunuz zatenistemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?