ah'ım niye tutmuyor?

teşekkür ederim

Sorma ya benim eski sevgili o kızdan nefret ediyorum dediği o kızla evlendi, benden ayrılır ayrılmaz. Ne diyorduk, büyük aşklar nefretle başlar.

Gelmis gecmis ve bitmiş şuan hazmedemiyor olabilirsiniz ama kendiniz icin; hayatınızda iyilik ve guzellikler olması için dua edin.Bosubosuna negatif enerji yuklenmeyin.Ben anladım sizi x kisisi sizinle ciddi bir beraberlik dusunmemesine ragmen vaktinizi aldigi icin kırılmıssiniz ama beddua etmekten sakının

Sizin profil resminizi her gördüğümde "Allahım bana Simon Baker gülüşlü bir adam nasip et"diye dua ediyorum

O kendi hayatına bakmış, siz de kendi hayatınıza baksaniz?
Tamam, sizi üzmüş ama sizi üzen birini başınızdan def ettiğiniz için sevinip onsuz yeni bir sayfa açmak yapacağınız sağlıklı olan şeydi.
Bakın,o da bunu yapmış...
Sevgili olmak kadar normal birşey ayrılmak. Günümüzde insanlarin kaç tane sevgilisi oluyor,içlerinden bir
-ikisiyle evleniliyor. Bütün eski sevgililerin ahiyla mutsuz mutsuz yaşayalım o zaman,bütün evlilikler bitsin çünkü ondan önceki kadinla-erkekle evlenmedik!
Böyle birşey olabilir mi?
Ayrıca yeni bir yuva kurmuş adamın mutsuzluğu için beddua etmek sizi iyi bir insan yapmıyor. Yuva yıkmak , bunu istemek çok kötü birşey. Ayrıca üç semavi dinde de aile kutsaldır.
Yani başka dine geçip beddua da etseniz Allah yapılan bir yuvayı bozacak duayı kabul etmez, emin olun :)
Boşver güzel kardeşim, neden geçmişte yaşıyorsun? Sen kendini mutsuz etmeye
çabalarsan daha coook mutsuz olursun adamın çocuğunun mezuniyet fotoları aynı bakıp.
Sal gitsin aklından,takıntı haline getirdiysen psikologdan yardım al
Elalemin nikahlı kocasını artık boş ver , kendi mutluluğuna sahip cik

Son düzenleme:
Bazilarinda nasil bir kibir nasil bir kendini birsey sanma var sasirdim dogrusu.
Karsi taraf mutsuz olsa, ayagi takilsa "benim duamdan oldu, rabbim cikartti" :)))) Normalde musmutlu olacak yuva senin duanla yerle bir oldu oyle mi????? Neyin kafasi bu?

Insanlar mutlu baslayip, mutsuz olabilirler, hastalik, kaza insalar icin hep ve hayatta inisler cikislar olabilir. Birinin basina bisey geliyorsa veya mutsuzsa sirf siz dua ettiniz diye degildir. Ama yillarca, aylarca deli gibi ayagi takilsa da ustume alinsam diye baykus gibi beklediginz icin kendi duaniz saniyorsunuz her olani... Acınası.

Beddua kötü enerjidir, sizin ağzınızdan çıktığı için çemberi sizin etrafınızda oluşturur. bu adam size ümit verip kandırıp başka biriyle evlenmiş olabilir ki bu onun karaktersizliğini ortaya koyar. Siz hayatınıza devam edin bedua yerine dua edin ama kendiniz için. ve aslında herşey dışardan iyi görünür kimbilir o adam da yaptığı şeylerin cezasını çekiyodur.

Evlenmis cocugu olucak ne Ahin dan bahsediyorsunuz ? Daha dogmamis bir bebegin ailenin kötulesmesini dileyen bir insanin kalbi nekadar temiz olabilir ki..
Bence takinti yapmissiniz sonucta zorla bidey yasanmamis ruya gibiydi diyorsunuz ..
Bi psikologa görunun iyi gelir .
Iyi seyler dileyin ki guzel enerji de sizinle olsun ..

Hazımsız eski sevgili sendromu yaşıyorsunuz.
Her gün ah edip bela okumak sizi psikolojik olarak düşürür.
Bırakın insanları kendi geleceğinize odaklanın.

Sizin ayninizdan etrafimda var bir tane.. paso beddua yardiriyor, hayatinda bir gun gulmedi anca izliyor oyle karsidan.. sorsalar ohoooo herkes ona neler yapti neler ama gel gelelim her gecen gun eriyip yok oluyor kiskancligindan.. karsisindakiler de aldiklari ahlari biriktirip ahahahahah olarak kullaniyor.. yani diyecegim aynen devam edin cok faydasi var size..

Duanizla o noktaya gelmediki bedduanizla coksun.
O beddualari ederken, hamile bir kadininda oldugunun farkindasiniz umarim, onun ne sucu var ?

Sana o kadar kotuluk yaptigini dusundugun birini niye takip edersinki, tatile gitti yeni dondu, karusi hamile, elini attigi altin oluyo vs vs

Cevir kafani artik. Bak kendi hayatina.
Haksizlik yaptiysa ilahi adalet denen bisi varyarina birakiliyorda, yanina birakilmiyorm

Belkide bu yasadiklariniz baskasindan aldiginiz ah dan dolayidir.. ahim tutacak mi diye beklemeyin adam evlenmis bebek bekliyorlar ne diye el alemin karisini bebeğini düşünüyorsunuz..

Bi tek sizin eski sevgiliniz gayette güzel aşık rolü yapmış.. çoğu erkekte böyle zaten seni mutlu ederler aşık gibi yaparlar ama aslında baska bir kadını unutamamistir .. benim esimde dahil olmak üzere

Tutmanasının sebebini siz yazmışsınız zaten. Tamam adam hatalı olabilir, hakkınıza girmiş de olabilir. Ama 7/24 beddua etmek, kötü dileklerde bulunmak ne demek.. Hiç kendinizi tutamıyorsanız Allah a havale ettim deyip, kendiniz için duaya yönelin. Hayırlı isteklerde bulunun. Zaten onun cezasını bulması için sizin beddua etmenize gerek yok. Allah kimin ne yaptığını görüyor. Er ya da geç herkes iyiliğinin de kötülüğünün de karşılığını alacak. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Yüreğiniz ferah olsun. Ama burada sizin niyetinizi halis tutmanız önemli. Yani suçlu da olsa sürekli bir insanın kötülüğüne dua ederek hayatta muvaffak olamazsınız. Bunu görüyorsunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…