- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.910
- 798
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Benim üniversitedeki ilk sevgilim var mesela.
Sözüm ona dindar geçiniyor-muş bir de.
Ona son sözüm sana hakkımı helal etmiyorum, diğer dünyada bir elim yakanda olacak demiştim
Yusuflayıp ama senin bana kul hakkın geçemez vs demişti.
Ben de merak etme ahirette görüşeceğiz seninle demiştim
Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.
Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.
Peki dunyada o kisinin uzerinizdeki hakkinizi yasamasini istermisi iz?
Demet akalinin da dedigi gibi cennette burda cehennemde..
Evli kaldığım için? Hala evli misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?