- 3 Kasım 2015
- 535
- 658
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok rezil edin. Genç adam için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Pardon, o devam etmeli musmutlu hayatına değil mi? Kadında zaten tek hata.
Karışmayın! Sizi uyarmaya gelen komşunuzdan farkınız kalmaz. Sizin yaptığınız da topluma göre oldukça ahlaksız bir şey. Görüşmeyin, olsun bitsin.
adamı tanımıyorum ama inanın bana karısını araştırdım eğer bulsaydım mesaj atacaktım böyle böyle diye. ama bulamadım. kardeşimde aradı tabiki adamda haysiyetsiz kadınla mukayese edilemez bile..
Evli olanla yaptığı tam namussuzlukk.Ama ikinci bekarmis ablası, bırak da tanısın belki anlaşırlarsa evlenirler dört beş yıl sonra felan.
Sana ne kadının seks hayatından? İstediği yaşta istediği kadar azgın olabilir, sana mı soracak? Evlenmez demişsin ayrıca evlenmek zorunda mı?madem öyle evlenirken yapsınlar imam nikahını.. sevişmek için önüne gelenle imam nikahı kıymak nasıl bir midesizliktir ya..
o kadın evlenmez onu 1 kişi paklamaz o yaşta o azgınlık pes diyorum yanii.. ahlaksızlıkta son nokta o.. bile daha haysiyetli en azından mesleğim bu diyolar.
ama gözgöre göre insanlara yalan söylüyor kendini bambaşka biri gibi tanıtıyor annemle yanyana yürüse anneme bu yaşta ne biçim giyimiş birde yanındakine bak ne kadar hanım kadın derler resmen tahammül edemiyorum belkide hayatımda gördüğüm en karaktersiz insandır.
mal onun için çok hafif bir tabir.. kendisine en yakışan sıfat o..
evli bir adamla bile bile beraber olan her kadın gözümde dünyanın en şerefsiz insanıdır.
O kadın imam nikahiyla anca kendini kandiriyor işte. Ama sizin yaptığınız da aynı şey. Bi de yetmemiş uyaran komsunuza sanane sevisirim diye cemkirmissiniz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar insana.madem öyle evlenirken yapsınlar imam nikahını.. sevişmek için önüne gelenle imam nikahı kıymak nasıl bir midesizliktir ya..
o kadın evlenmez onu 1 kişi paklamaz o yaşta o azgınlık pes diyorum yanii.. ahlaksızlıkta son nokta o.. bile daha haysiyetli en azından mesleğim bu diyolar.
konuşma üslubun çok çok yanlış...ki kendin diyorsun sevgilimle beraber yaşadım diye..aynı kelimeleri sanada diyebilirlerdi..sen sadece annene görüşme diyebilirsin..geri kalan seni ilgilendirmez...
Herkesin değer yargıları var ama senin yaptığın tam bir çiğlik. Bana göre sen o bayandan daha vahim durumdasın Allah katında.