ahlak yoksunu kadın

biri sevdiği insanla beraber yaşıyorsa bana göre gayet normaldir. ahlaksız demem. ama biri evli bir adamla bilerek yaşıyorsa, kelimem değişir.
benim beraber yaşayıp sonra evlenem çok arkadaşım oldu.
ama evli bir erkekle yaşayan olmadı.
kimse kusura bakmasın . ama arkadaşlarım asla ahlaksız hadsiz değil. diyemezde kimse.

nerden başlasam bilemiyorum.

annemin çok yakın bir arkadaşı var kadın 10 yıl önce eşinden ayrılmış bu süreçte hayatına bir sürü adam girmiş tabi ben sadece konuşuyor tanımak istiyor uygunsa evlenir ne var bekar kadın diyordum..

sonra bir öğrendim ki evli bi adamla beraber adam genç karısı o kadar güzel ki ve bu kadınla arasında 16 yaş var... çocuk buna sürekli çiçekler çikolatalar yolluyor devamlı karısına iş seyahati deyip yanına geliyor bazen işteyim deyip yanıana gidiyor falan neler neler ben duydum yaptığın tam bi o... hülya teyze sana hiç yakıştıramadım o kafandaki türbanıda çıkar at senin saçının telinden aldığın günahla zina kıyaslanamaz bile dedim..
aaa hekza öyle deme karısıyla boşanma noktasındalar beraber bile yatmıyorlar bana aşık falan dedi bende saydırdım hiç aynaya bakıyor musun sen neyine aşık fıstık gibi karısı var mal mısın nesin dedim annem yeter saygısızlık yapma kendi tercihi dedi bende ne b.k yerseniz yeyin seninde 2 tane kızın var etme bulma dünyası dedim.. o gün bugündür kendisiyle görüşmüyorum kızları çok iyi insanlar onlarla görüşüyorum..

annemle bu kadının görüşmesini istemiyorum kendisine daha önce de söylemiştim.. annem tavır koymuş ayrıl işte falan demiş neyse kadın ayrıldı akabinde adamın karısı 3 aylık hamişim diye foto paylaştı...

şimdi yine biriyle berabermiş neyseki bu bekar... fakat şimdide imam nikahı yapıp beraber olmak istiyormuş adam hülya malı da kabul etmiş..
şimdi ahlak bekçiliği yapacak değilim kimseye ben üniversitede eşimle beraber yaşadım 5 sene nikah falanda yoktu her şeyide yaşadık bir gramda pişman değilim aşıktım hala aşığım yine olsa yine yaparım ama bu nedir ya ?
nasıl bi midesizliktir ? kimse kimseyle sevişmesin demiyorum kim naparsa yapsın ama bunu böyle hanımhanımcık kadın edasıyla yapmasın. insan dışardan neyse odur.
bunun dışı mekke içi kerhane.. annem artık telefonlarına çıkmıyor ona gelmek istediğinde müsait değilim diyor mesafe koymaya başladı iyice yalnız ben bunu ifşa etmek istiyorum
kızlarından biri çok sert bu konuda annesini döver bile red eder bilse ve ben söylemeyi düşünüyorum.. haddim değil belki ama söylemek istiyorum bu yelloz karı sosyal medyada

yüzünün nuru fondotenden değil abdes suyundan olanlara günaydın..

yazdıkça yüzünün nuruna tüküresim geliyor.
kimseden delicesine böyle nefret etmedim heralde tiksiniyorum resmen.

Sizi ilgilendirmez karismayin!
türbanlı diye melek değil ya bu istediğini yapar

esas sorgulamanız gereken kadın değil. anneniz. neden bu kadınla görüşüyor. evli adamla görüşen. düşünmüyormu kızları var. kötü örnek olmazmı diye. düşünmüyormu onla bir yerde görüldüğünde aynı bunun gibidir buda demezlermi diye. babanız bunu bilse annenize demediği kalmaz bence

Galiba bence konu sahibi kadinin turbanli olmasindan dolayi bu kadar ofkeli.
Cunku turbanli olmaynlar hata yapinca normal gorulmeli.
Ama turbanli olanlar hata ypinca olamaz!

Bende turbanli birisinin bunu yapmasini yakistiramam. Bende turbanliyim. Ama siz saniyosunzki siz turbanli olmadiginiz icin elestrilmezsiniz( farketmez hangi gunah hangi hatalar) ama o turbanli oldugu icin vurun kirbaci.

Bende turbanli birisinin bunu yapmasini yakistiramam. Bende turbanliyim. Ama siz saniyosunzki siz turbanli olmadiginiz icin elestrilmezsiniz( farketmez hangi gunah hangi hatalar) ama o turbanli oldugu icin vurun kirbaci.

arkadaşım benim de çevremde türbanlı bir sürü insan var ne alakası var bunun türbanlı bakın neler yapıyor hadi taşlayalım mı diyorum..
kadın saçının teli gözüktüğünde bir ton laf sayıp sokakta başı açık gördüklerine ayy çok günah deyip kendisi imam nikahıyla kaç erkekle yattı. hangi dinde var böyle bişey merak ediyorum..
evli adamla beraber oldu kadın bilse yuva yıkmış olacaktı hangi din buna müsade ediyor?
yüzünde abdesten kaynaklanan nur olduğunu iddia ediyor bu kadın benim gözümde o... bile daha saygın en azından özünü inkar etmiyor.

ben kadnn yaptgnı haklı bulmuyormkı.... hem zına yapms hemde dını alet etmıs dahada gunah bu... ama sorun su sı ne kadr kabl etmesenzde gurula anlatılıyoya sevglmle aynı ewde yasıyorum herseyıde yasadık pişmanda deglm bılmem e dıye grrla anlatılanlarda yanls bunada degınmek ıstedım......... buda gunah buda yanls.............çivisi cıkms bu dunyannn utanıyorum boyle sozde muslumn bı ulkede yasamaktan....

Özde Müslüman mısın peki ??
Ya da neden sözde Müslüman bir ülkede yaşıyorsun ??
Sözde Müslüman olan insanlara din dersi veriyorsun ??
İslamda zan üzere müslüman olmadığını bildiğin kimseye bile kafir demek haramken, sen kime sözde Müslüman diyorsun, bizim Müslümalığımız senin haddine mi ???

evet doğru yazmışsın bunlar hiç de senin haddin değil
sanane ya allah askına bütün dünyadaki edepsizlik bitti hülya teyze mi kaldı
hiç işiniz yok mu sizin
ne sıfatla afişe etme hakkını kendinizde görüyosunuz

Basortulu diye kimse melek degil. Bu ayrimin lutfen farkina varin.

Gunah, hata herkes icin var. Herkes isleyebilir. Herkes hata yapabilir.

Eger bu ayrima varirsaniz ofkenizi dizginlersiniz. Yok eger farkina varmaz, o kadinda hata ustune hata isledikce tuz biber olur on yargi dahi olusturabilirsiniz beyninizde. Ofkeniz buyur buyur buyurrr.

Bosverin. Allah islahini nasip etsin diyip gecin. Hayat, "nefret"e 1 saniye dahi harcanacak yer degil.

Özde Müslüman mısın peki ??
Ya da neden sözde Müslüman bir ülkede yaşıyorsun ??
Sözde Müslüman olan insanlara din dersi veriyorsun ??
İslamda zan üzere müslüman olmadığını bildiğin kimseye bile kafir demek haramken, sen kime sözde Müslüman diyorsun, bizim Müslümalığımız senin haddine mi ???

sen neden ustune alındın acaba. sahıs olarak kıımsenn adını kullanmadım ben kmsenn gunahını almadım.

Görüşme olsun bitsin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ;) kapalı veya açık olmasının hiç bir önemi yok herkes herşeyi yapabilir. Bu kadar hakaret edince ne oldu acaba

İyi de başını Allah yolunda kapatan, günah işlememek için saç telini sakınan kadının daha iffetli ve daha dikkatli olması gerekmez mi ? Her insan hata yapar elbette ama daha hassas olması gerekmez mi ?

laiklik, devletin, vatandaşlarıyla olan ilişkilerinde inançlara göre ayrım yapmaması ve ayrıca, herhangi bir inancın, özellikle de bir toplumda egemen olan inancın, aynı toplumda azınlıkların benimsediği inançlara baskı yapmasını önlemesi demektir. Kısaca laiklik, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.

Back
X