• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlaksız insanlar..

Bir taciz olayını nasıl oluyor da fıkıh bilgilerinde ayrılığa dönüştürüyorsunuz aklım almıyor. Yahu bir kere de kadının maruz kaldığı taciz yahut tecavüz eylemini ayrıma meyletmeden irdeleyin. Bir kere de konuya odaklanın. Sonra da vay efendim erkekler tü kaka. Siz kendi cinsinize olan nefretinizi yenemediniz ki... Te allam.

Konuyla alakalı mı bilmiyorum ama dün bütün gece uyumadan işe gitmemi sağlayan bir iğrençliğe tanık oldum. Anlatayım, belki içinizdeki bitmeyen kine engel olur... Engel olmasa da kısmen durdurur. Belki...

Odamda oturuyordum. Şu an yatılı kalan misafirlerin çocuğu koşarak odama geldi. "Yoknaz abla balkona gel çalılıkların orada bir kadın imdat kurtarın diye bağırıyor" dedi. Koşarak balkona gittim. Evimin tam karşısında çalılık ve sık ağaçların olduğu bir bölge var. Hiçbir şey görünmüyor ancak derinden gelen bir ağlama ve bağırma sesi duydum. Hemen çevredeki güvenliği ve polisi aradım. Polise sakinliğinden dolayı çemkirip kavga ettim. Bağırmalar devam ediyordu. Elime bıçak alıp aşağı inecektim ki annem engelledi. Sonra oradan iki adet allahın belası adam geçti. Durup dinlediler ve hiçbir şey yapmadan yollarına devam ettiler. Artık duramıyordum, henüz 5 dakika geçmişti. Orada bir kadın ya şiddet görüyordu ya tecavüze uğruyordu. Henüz hava kararmamışken. Polisle görüşmem bitti annemi iterek bağırdım ve aşağı inmek için apartmana koşuyordum ki bir adam koşarak çıktı çalılıkların ardından. (Benim balkondan avazım çıktığı kadar bağırmamın etkisi var tabi.) Tekrar polisi aradım. Adamın üstündeki kıyafetleri ve gittiği yönü söyledim.

Bir kadın çıktı çalılıkların arkasından sonra. Ağlayarak feryad ederek. Üzerindeki kıyafetleri düzeltti, pantolonunu çekti. Ben o manzarayı görünce kendimi kaybettim. Tekrar aradım polisi. Çabuk olun dedim. İndim aşağı. Amacım kaçan adamın peşinden gitmekti. Ya da kadına belki faydamın olmasıydı. O kadar kendimi kaybetmiştim ki annem önümde dikildi yine. Polisler geldi. Kızın yakınları geldi. "tecavüz" kelimesini duydum konuşmalar arasında. Kız hala ağlıyordu. Sonrasını bilmiyorum. Dünden beri uyumadım. O 6 dakika içinde ne yapabilirdim bilmiyorum. Aşağı inip oraya ulaşmam 6 dakikamı alırdı zaten. Bir şey yapamazdım. Peki o yanından geçip gidenler? Hiçbir şey yapmayanlar...

Kız kıyafetleri düzeltirken açılmış saçını örttü bir şalla. Açık olsa ne fark ederdi ki? Ben dünden beri uyumuyorum. Hala benim başıma gelmiş gibi canım yanıyor. Hala uzaktan yüzünü seçemediğim o insan bozuntusunun bir yerde karşıma çıkmasını umuyorum. Hala ona bela okuyorum en içten halimle.

O kadın eğer gerçekten tecavüze uğradıysa, o insan azmanının sebep olduğu yıkımdan daha büyük zarar görecek gelecekte. Kendi hemcinslerinden üstelik. "Kuyruk sallamış" diyecek teyzeleri. "Başını örtmüş ama hayasını örtememiş" diyecek halaları. "İşte baş örtmekle olmuyor" diyecek komşuları.

Azalarak bitin ya. Midemi bulandırıyorsunuz. İnsan olmaktan, aynı cinste olmaktan nefret ediyorum sayenizde. Bir kere de kadının gördüğü zulme odaklanın yahu. Bir kere de ne giyindiğine, ne düşündüğüne, neye inandığına takılmadan yaşadığı zulme odaklanın. Bitmedi kininiz, öfkeniz. Bari siz bitin!

Son düzenleme:
Bir taciz olayını nasıl oluyor da fıkıh bilgilerinde ayrılığa dönüştürüyorsunuz aklım almıyor. Yahu bir kere de kadının maruz kaldığı taciz yahut tecavüz eylemini ayrıma meyletmeden irdeleyin. Bir kere de konuya odaklanın. Sonra da vay efendim erkekler tü kaka. Siz kendi cinsinize olan nefretinizi yenemediniz ki... Te allam.

Konuyla alakalı mı bilmiyorum ama dün bütün gece uyumadan işe gitmemi sağlayan bir iğrençliğe tanık oldum. Anlatayım, belki içinizdeki bitmeyen kine engel olur... Engel olmasa da kısmen durdurur. Belki...

Odamda oturuyordum. Şu an yatılı kalan misafirlerin çocuğu koşarak odama geldi. "Yoknaz abla balkona gel çalılıkların orada bir kadın imdat kurtarın diye bağırıyor" dedi. Koşarak balkona gittim. Evimin tam karşısında çalılık ve sık ağaçların olduğu bir bölge var. Hiçbir şey görünmüyor ancak derinden gelen bir ağlama ve bağırma sesi duydum. Hemen çevredeki güvenliği ve polisi aradım. Polise sakinliğinden dolayı çemkirip kavga ettim. Bağırmalar devam ediyordu. Elime bıçak alıp aşağı inecektim ki annem engelledi. Sonra oradan iki adet allahın belası adam geçti. Durup dinlediler ve hiçbir şey yapmadan yollarına devam ettiler. Artık duramıyordum, henüz 5 dakika geçmişti. Orada bir kadın ya şiddet görüyordu ya tecavüze uğruyordu. Henüz hava kararmamışken. Polisle görüşmem bitti annemi iterek bağırdım ve aşağı inmek için apartmana koşuyordum ki bir adam koşarak çıktı çalılıkların ardından. (Benim balkondan avazım çıktığı kadar bağırmamın etkisi var tabi.) Tekrar polisi aradım. Adamın üstündeki kıyafetleri ve gittiği yönü söyledim.

Bir kadın çıktı çalılıkların arkasından sonra. Ağlayarak feryad ederek. Üzerindeki kıyafetleri düzeltti, pantolonunu çekti. Ben o manzarayı görünce kendimi kaybettim. Tekrar aradım polisi. Çabuk olun dedim. İndim aşağı. Amacım kaçan adamın peşinden gitmekti. Ya da kadına belki faydamın olmasıydı. O kadar kendimi kaybetmiştim ki annem önümde dikildi yine. Polisler geldi. Kızın yakınları geldi. "tecavüz" kelimesini duydum konuşmalar arasında. Kız hala ağlıyordu. Sonrasını bilmiyorum. Dünden beri uyumadım. O 6 dakika içinde ne yapabilirdim bilmiyorum. Aşağı inip oraya ulaşmam 6 dakikamı alırdı zaten. Bir şey yapamazdım. Peki o yanından geçip gidenler? Hiçbir şey yapmayanlar...

Kız kıyafetleri düzeltirken açılmış saçını örttü bir şalla. Açık olsa ne fark ederdi ki? Ben dünden beri uyumuyorum. Hala benim başıma gelmiş gibi canım yanıyor. Hala uzaktan yüzünü seçemediğim o insan bozuntusunun bir yerde karşıma çıkmasını umuyorum. Hala ona bela okuyorum en içten halimle.

O kadın eğer gerçekten tecavüze uğradıysa, o insan azmanının sebep olduğu yıkımdan daha büyük zarar görecek gelecekte. Kendi hemcinslerinden üstelik. "Kuyruk sallamış" diyecek teyzeleri. "Başını örtmüş ama hayasını örtememiş" diyecek halaları. "İşte baş örtmekle olmuyor" diyecek komşuları.

Azalarak bitin ya. Midemi bulandırıyorsunuz. İnsan olmaktan, aynı cinste olmaktan nefret ediyorum sayenizde. Bir kere de kadının gördüğü zulme odaklanın yahu. Bir kere de ne giyindiğine, ne düşündüğüne, neye inandığına takılmadan yaşadığı zulme odaklanın. Bitmedi kininiz, öfkeniz. Bari siz bitin!

Allah belasını versin o adamın ne denir ki böylelerine farketmeden dişlerimi sıkmışım sinirden okurken.

son yazdıklarında çok ama çok haklısın bitsinler,bitsinler de bizde kurtulalım cümletten :19:

Üstteki yazıya ek olarak;

Yahu allah aşkına beni niye rahatsız etmiyor insanların neye inandığı? Bana ne yahu. İsterse klozet kapağını ellemenin haram olduğuna inansın. İsterse küllük pembe olursa ve o küllükte sigara söndürülürse imanın gider desin. İsterse nevresim takımına tapsın. Ne bileyim elektirik süpürgesinin sesini ezan bellesin. Bana ne, kime ne?

Ne büyük egonuz ne sağlam özgüveniniz varmış. Aklım almıyor. Böyle konularda biri kendi inancı gereği bir şey söylüyor, hop diğeri en şişik egosunu kendine siper edip "seni hadsiz. O öyle değil böyle" diyor. Sevgili hatunlar artık idrak edin. O iddia ettiğiniz fikir yahut inanç size ait. Aksini yahut sizin inancınızla alakası olmayan hatta saçma olan bir diğer fikir de zikredenin şahsına ait. Değiştirmeye, yok etmeye çabalamanız neden?

Hakaret etmediği sürece kendi fikrini beyan etmesinin size nasıl bir zararı oluyor ki panter gibi üzerine atlayıp kendi fikrinizi dayatmaya çabalıyorsunuz? Bunu yaparken de konudan sapıp ego savaşına çeviriyorsunuz mevzuyu. Komik, gerçekten çok komik. He kendinizi tutamıyorsanız ima ve ironi gibi yöntemler var. Dayatmak kadar itici olmayan. Kişilere saldırmayı gerektirmeyen...

Beni delirten bir diğer konu da, bir kadının tacize uğramasını anlattığı bir konuda nasıl oluyor da başka konulara odaklanabiliyorsunuz. Sonra da insanlıktan, merhametten, vicdandan dem vurursunuz. Erkekler re re rö. Hadi oradan.

Özür diliyorum aynı başlığa üçüncü kez yazıp işgal ediyorum...Konu sahibi arkadaşım konun dışında bir şeyler yazdığım için kusuruma bakma. Aklım pek yerinde değil şu anda. Lakin konunun bambaşka yerlere çekilmesinden ötürü yazmak istedim.

Maruz kaldığın duruma üzüldüm gerçekten. Ancak insanların zihniyetini değiştiremezsin. Bundan mütevellit hiç kendini üzme. Görmezden gel, sevdiğin insanların dışında da hiç kimsenin kelamı seni etkilemesin. İnsanlara ve yerküreye tahammül etmenin tek yolu bu.

Tazcize yada tecavüze uğramasının sebebini hala hemcinslerimizde aradığımız, üstüne erkekleri haklı çıkaracak saçma sapan bahaneler bulduğumuz sürece bu böyle gider. Kadın, kadının kurduymuş.

Orada kendi paylaştığım fotoğrafta görünen ayak bir kadını rahatsız etmiş, erkekleri nasıl etmesin değil mi ama? Tabiki ayaklarının görünmesine karşısındır, inancındır, vs... Ancak o bakışların sebebi çorapsız ayaklar olarak yorumlanırsa ve aynı zihniyet erkek evlatlarını da böyle yetiştirirse o zaman kusura bakmayın, lafımı da söylerim. Çünkü kendi hemcinsimin böylesine açık araması benim zoruma gidiyor. Unutmayalım, o erkekleri de analar yetiştiriyor.

kızlar şu an çok sinirliyim valla elim ayağım titriyo yazmak istedim size.

bugün kardeşimle çarşıya çıktım. kıyafet olarak da size yemin ederim bi kot giydim bi de beyaz tişört.

bu kıyafetlerin fazla yanları sadece kotum dar kesimdi. tişörtümde üstüme oturuyodu.

iki adam geliyodu karşıdan affınınıza sığınarak yazıyorum. dedi ki biri diğerine; şu beyazlının memelere bak nasıl da sallanıyo:17:

diğeri de; öyleleri yollu oluyo oğlum dedi azmış o dedi:53::53:

ne dicemi bilemedim allah belanızı versin dedim geçtim.

öyle sinirliyim ki benim kıyafetimde o lafları işiticek hiç bi şey yoktu. hadi oldu diyelim o adiler ne hakla böyle konuşabilir.

ben yaşadığım yerden de bu şerefsiz erkeklerinden de bıktım.

eve geldim komşumuz da vardı anlattım bi hışımla. kapalı olsan böyle olmaz dedi o da .

tamam ben kapalı değilim ama bu sözleri duymam mı gerekirdi çok üzüldüm çok:2::2:

kendimi sorguladım basit mi görünüyorum diye yok ben de bi sorun yok. sorun onların eksik olan iki tahtasında..
günümü mahvettiler sağolsunlar..

buyurun buradan yakın bu serseriler nasılda insanı analiz ediyorlar :47: giyimle kuşamla kimin ne olduğu belli olmaz ne minimini etekler giyipte ahlakı edebiyle yaşayanlar ne kadar çokta başörtü altında iş çeviren insanlar var.Namus kıyafete tabi değildir.Böyle tiplerin kendilerinde haya namus yok olsa bayanlara ne giyerse giysin laf atmazlar.Tacize uğrayan kapalı yok mu ? bahane arayana herkes namussuz görünür çok ayıp hiçmi anne kardeş eş düşünmez bu ahlaksızlar.

Bende geçenlerde iş görüşmesine gittim kii hani sen diosun ya tshirt vücuduma oturdu falan ben resmen klasik giyindm hatta topukluda fazla gelir diye babet falan ...
Gittiğim yerde böyle şehir merkezine uzak bi yer otobüs bekliyorum dönmek için ne tırcısı kaldı kornaya basmayan,ne arabası gelip bana adres soruolar aynı yerin içindeyiz adres sormaları ne kadar ilginç dime beni keklemeye çalışıolar,,sinirimden orda ağladm aç kurt gibi tırdaki adamlar biri gidio tırın biri gelio mazallah var ya kaçırılırım falan diye bile korktum annemi aradm anne ben şurdayımm adres olarak bu dedm o kadar korktum sonra güvenlik buldum da orda bekledm otobüs geldi bindim... kısaca bu açık giyinmek kapalı giyinmek değil aslında salyaları akan kanı bozuk ırz düşmani o kadar çok pislik var kiiii beyinleri sadece uçkurlarına basıyo ...o gün aklıma geldi de bak gene sinirlerm bozuldu

kusura bakmayında komşunuzun kafası da onlarınkinden farklı değilmiş. laf size atılınca normal, onlara atılınca başka bişey olur..niyet farklı böyle adam(!)larda. mini etek giyersin bacaklara bak, kot giyersn o kalçalarda ne öyle, çarşaf giyersin yavrum içinde ne var. ananınkinden var diyeceksin!! sinir oluyorum aklı şeyinde dolaşan erkeklere!

katılıyorum... içi bozuk olana ne desen boş... düşünün köpeğe eşşeğe kadar tecavüz eden insanları acaba bu zavallıların nesi cezbediyor ? sapıklık ve ahlaksızlığa kıyafet ne yapsın hayvanların bile tecavüze uğradığı şu dünyada... kapalı olmak güzel dinimizce farz fakat kapansanda tacize uğraaktan kaçamıyorsun içinide merak edecek ahlaksızlar yaşadığı sürece şu dünyada... nenelere bile tecavüz ediliyor yazarken bile inanın nefretten dişlerimi sıkıyorum:47:

Bu adamlar sexomanyak!sapik ahlaksiz!!cinsel aclik dicem ama coguda evli bunlarin ama evli olupta evde bisey bulamiyorlar mi yoksa bulsalarda gozleri mi doymuyor anlamadim gitti!turkiye de cok var onlardan!erkeklerin sapik sapkin davranislarinin sorumlusunu kadinin turbanli olmamasi diye yansitilmaya devam edilirse daha kadinlar olarak basimiza gelecek cok!nefis ve nefse hakim olmaktan bahseden yok ta 'sen kapanmalisin'diyen cok!hemde bunu soyleyen cogu zaman kadinlar!

bunun tabiiki kapalı yada açık olmanla alakası yok,öyle olsa tacize ve tecavüze uğrayan küçücük çocukların suçu ne,o çocukların sanki löp löp sallanan memelerimi varda örtüyle örtecek.

bende anlatayım o zaman tam 11 yaşımdayken bende tacize uğramış biriyim,hemde üstümde siyah okul önlüğümle apartmanımızın merdivenlerinden çıkarken,benim suçum neydi peki,daracık giyinmemiştim,memelerim bile çıkmamıştı henüz.

demem o ki,bunlar hastalıklı ruhlar,kendini bilmez kara cahiller,terbiyesizler,ne dersen de işte,boşver sen onlara aldırış etme yine giy daracık kotunu,beyaz tişörtünü...böyle cahiller yüzünden giyimimizi değiştirmiycez.

Son düzenleme:
tacize uğramayalım diye kapanacak mıymışız ? oldu yavrum. gücüm yetse ağız yüz dalıcam da hepsine dua ediyorum bitanesini eşimle birlikteyken yakalasak da bi temiz dövse diye valla :47: o kadar iğreniyorum bu tiplerden.

otobüsten inicem dün yol vermiyo sürtünerek geçicem sanki mala, bi çekilseniz de geçsek dedim geçme diyen mi oldu geeeç diyo kıro öküz. gerizekalı dedim indim ama sinirim yarım saat geçmedi

gittiğim heryere gelmek istemesini anlıyorum bazen eşimin.

dun akşam kuzenımle eve gıdıyoruz aynı yerde calısıyoruz ıkımızdede bılek tayt uzerınde popoyu orten hatta ona ragmen ıcınde uzun bır bluz vardı ıkımızınde sıyah kollarımız normal ustumuzde dar degıldı bır cocuk ustelık genc yakısıklı dıyeyım

a.. k. mahalleye bak Allah belanızı versin dedi bize

korkunç bir olay :14::14: böyle bir mahluğun o iki bacağı arasındaki beynini taşla parçalaya parçalaya ezmek isterdim. Allah belasını versin köpek

korkunç bir olay :14::14: böyle bir mahluğun o iki bacağı arasındaki beynini taşla parçalaya parçalaya ezmek isterdim. Allah belasını versin köpek

okudum resmen gözümde canlandı manzara cok üzücü inşallah tecavüz olmamıştır Allah yardımcısı olsun o kızcagızın

Arkadaşlar ne tecavüz ne sözlü taciz bir kadının hakkı değildir.
Yok açık giyindin yok kapalı giyindin fln değil olay.
Tamamen erkeklerin yetiştiriliş tarzı-yokluk-cahillik görmeme-kadının yerini bilmeme-kadını sadece yemek-temizlik-cinsellik üçlemesi olarak görme.
Bu yüzden lütfen çocuklarınızı yetiştirirken kadına saygıyı öğretin.
Çünkü erkek beyninde tecavüz varsa peçeli olsan da kurtarmaz.

katılıyorum... içi bozuk olana ne desen boş... düşünün köpeğe eşşeğe kadar tecavüz eden insanları acaba bu zavallıların nesi cezbediyor ? sapıklık ve ahlaksızlığa kıyafet ne yapsın hayvanların bile tecavüze uğradığı şu dünyada... kapalı olmak güzel dinimizce farz fakat kapansanda tacize uğraaktan kaçamıyorsun içinide merak edecek ahlaksızlar yaşadığı sürece şu dünyada... nenelere bile tecavüz ediliyor yazarken bile inanın nefretten dişlerimi sıkıyorum:47:

su bidonlarına, cansız mankenlere, daha vahimi daha geçenlerde öldürdüğü turistin cesedine tecavüz edenleri gördükten sonra.. ne desek boş. insanlığın bittiği yer..

ahlaksız kadın yoktur ahlaksız erkek vardır
istersen açık da giyebilirsin
hatta dapdar
böyle giymenin gel beni elle anlamına geldiğini kim söylüyor
erkekler
hep erkekler

ne bitmesi ya
hiç unutmam pippa bacca yı hatırlıyorsunuzdur
ölümünün ardından sokaklara inmiştik
tecavüzler son bulsun diye
ki pippa barış için yürüyordu
slogan belli hepimiz pippayız barıştan yanayız diye
biz alanda elimizde meşalelerle yürüyoruz ki
yoldan geçen erkekler bağırmaya başladı
pis komünistler or...... defolun
beyin bu kadar işte....

bu ülkede zina nın bile cezası yokken bu tip şeylerden caydırıcı hiçç bir kanun yok.Allah tan korkmayan kuldan hiçç korkmaz.

Back
X