ahlaksiz koca

o zaman taşının boşanamıyosanız
ya da ağzının payını verin kadına canım herkes haddini bilsin
gerçi eşin ahlaksızın teki nerde olsa birini gözüne kestirecek sanki
kocasına söylemekle tehtit edin olmadı

çok zor bi durum keşke boşanabilseniz

Son düzenleme:
Durum vahim.. bu adamla daha kaç yıl yaşamayı düşünüyorsun valla ruh halin bozulur adam da psikolojik,fizyolojik bi bozukluk var kesin.

eşiniz 22yıldır aynı seyi her gittigi yerde tekrarlıyorsa kusura bakmayın ama ıslah olmaz,
neden simdiye dek bu adamı cektiniz, o konuya girmeyecegim.
bundan sonra ne yapmayı dusunuyorsunuz?

2ogulun uni.yi bitirmesini mi bekliyorsunuz? sonrasında yanlarına gidip yeni bir yasam planınız mı var?
onları evlendirip bu adamın 65-75 yaslarında bile gozudısarda olmasını mı takip edeceksiniz?
yoksa bundan sonra hic umursamamayı mı dusunuyorsunuz?
bir de siz sorunca mahcup olmus... kadın da kendini toparlamıs (yine de eşiniz o kadın olmasa da baska birine gidecek ahlaksızlıkta biri kimseyi suclamayın o yuzden) aralarındaki bakısma azalır siz de kontrolu saglarım diyip devam mı edeceksiniz?

eger bunca yıl ayrılmadıysanız (kanıtınız oldugu halde, hem de dayak bile yemis esiniz) biraz ekonomik nedenleri biraz da cocukları bahane ediyordunuz sanırım. eger önünüzdeki 1-2yıl cocukları okutmakta zorlanacagınızı dusunup kalmayı tercih etseniz dahi yerinizde olsam mezun oldukları an bitirirdim bu ilişkiyi, artık komsularınızı ve eşinizi gozetlemek yerine kendi mutlulugunuz icin birseyler yapın...

üfff! saçmalık... afedersınde onunlamı yatmış kalkmış yada onu mu gözetlemiş ki onun adını sayıklıyor.önce ses kaydı yapıp yada videoya çekipo onu uykusunda uyandırıp kimmiş o ne işin var okadınla derdim.
ayrılırdım büyük ihtimal

bence sadece bakıyordur bazı erkek te gözü bozuk derler öyle bişey var yani büyükler daha iyi bilirler kimi erkek için gözü bozuk derler yani seninkide öyle sanırım sadece bakarlar öküz öküz afedersiniz bencede sadece bakıyordur psikoloğa götür onu ...kadınların suçu yok bence bir değil beş değil çünkü suç senin kocanda suç demiimde hastalık kadına sorsan oda rahatsız oluyordur insan balkona çıkamaz rahat rahat ...bence kadında rahatsızdır bu konuda

babasından kalan evde oturuyoruz...kira vermek istemiyor ama bu evin öyle masrafları varki kirada otursam bu kadar masrafım olmaz...bu eşim bu evden çıkmam diyor..evet genlerinde var hovardalık nerede olsak bunu yapar bu kadın olmasa başka kadın zaten defalarca yaptıda...babasıda aynıymış..kaynanam der..kayınbaba inşaat işçisiymiş 10 tane sevgilisi varmış..kaynanam bunu hoşuna giderek anlatır..bir marifet yapmış gibi..ben yapamıyorum..ben bu kadında bulmuyorum suçu bu eşim kabahatli bakışlarıyla öyle bir etkiliyorki adeta gözüyle s.....benim yanımda başka kadınlara bile gözünün içine bakar..karşıdan bir karşılık bulsa hemen üstüne atlayacak..o kadın ben farkedince benden çekinir oldu korkuyor gördüğü vakit hemen gözden kayboluyor..çünkü yakın arkadaşlarına anlattım durumu..bana birşey diyemiyor ..anladım artık ne diyecekki..

komşu kadın ilk kendini zannediyor..bilmiyorki ilk değil..sanırım hoşlanılmak bakılmak sevilmek hoşuna gidiyor..bunun için psikoloğu kabul etmez ..alkoliktir hep içer ..teklif ediyorum alkol tadavisi gör diye kabul etmiyor..ben alkolik değilim diyor..

arkadaslar esiniz komsu kadina asik olsa o kadinin adini geceleri sayiklasa ne yapardiniz

Yok artıkk ya, bu kadarr rahatça bu soruyu bize sorduğunuza göre,
Siz aslında napıcanıza karar wermişsinizde, hadii ben genede bi fikir alayım ne olur ne olmaz der gibisiniz..
Ya şunu şöyle kısa kısa yazacağınıza, nasıl farkettiniz, ne şekilde gerçekşleşti bu durum onu açıklasaydınız..
Hepimizz meraklı burda tek tek sor, hepimize ayrı mı cewap wericeksiniz şimdi..
Herkess burda, herkesin yaptığı yorumları da okumuyor..
Millet çalışıyor wakti olmuyorr..
Madem açıyosun konu anlat iştee :95:

[SIZE=3]bidaha sayıklarsa duyamamak için kulaklarıma pamuk tıkar yatardım

nasıl bir soru bu yaaa

o pamuğu alır neticesine tıkardım

o kadar

[/SIZE]

Son düzenleme:
Bı uyandır adamı rüyadan bellı farklı bı sekılde goruyodur hemen neden kotu tarafa cekılıyor. Tabı rüyasında başka turlu goruyo olsa da sıze anlatmaz orası ayrı konu... Suphelendıysen at pencereden aşağı be dert kalsın ne şüphe 😊

Komşu kadının adındaki harf adedi kadar el bombası edinir, ertesi gece o uyurken pimini çekip ağzına sıkıştırırım bombayı. Sayıkla tekrar hadi şimdi, ne diyordun derim

eşin öyle bakıyosa komşu nasıl farketmiyo
ben hemen anlıyorum bana kötü niyetle bakan birini

kadının da farkedip onla hiç yüzyüze gelmemesi lazım normalde

alıştım ben bu hovardalıklarına..üzülüyormuyum?..üzülüyorum..hep yapardı 22 yıldır,55 yaşında hala yapıyor..çaresizlik kimsesizlik olunca katlanılıyor..hiç mutlu olmadım ..mutlu olmayan evlilik çok kötü..

eşin öyle bakıyosa komşu nasıl farketmiyo
ben hemen anlıyorum bana kötü niyetle bakan birini

kadının da farkedip onla hiç yüzyüze gelmemesi lazım normalde

fark etmez olurmu tabiki farkında..kadının hoşuna gidiyor..bu evli olduğum kişiyi görünce dışarıya çıkıyor bakışıyorlar..evlerimiz müstakil karşıkarşıya..

ne için katlanıyorsunuz sorabilir miyim sakıncası yoksa?

ne için katlanıyorsunuz sorabilir miyim sakıncası yoksa?

sakıncası yok bu soruyu 22 yıldır bende kendime soruyorum..sora sora bunca sene geçti..çaresizlik..şimdi bu evden çıkıp gitsem sokakta bankta yatacağım..mutsuzluk çaresizlik çok kötü..hele böyle bir kişiye karılık yapmak daha beter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…