Ahlaksiz teklif ..

Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
ablacım ayranı yok içmeye diye başlayan bi atasözümüz var ondan mütevellit takmış olabilirler...

Yalnız hakime '' kocam benimle cinsellik yaşamak istedi ahlaksız bir teklifte bulundu '' demeyin size nafaka ödetir :D Şaka bir yana takmayın bu kadar kendi işinizi kurdunuz mu bilmiyorum ancak olmazsa bile mutlaka çalışın işiniz, gücünüz olsun.

ablacım ayranı yok içmeye diye başlayan bi atasözümüz var ondan mütevellit takmış olabilirler...
Bu sözü bana mı diyorsunuz ...çok şükür allahin izniyle iş yeri açtım Rabbım utandırmasın bu ayrı konu asıl ortada böyle bir iğrençlik varken benim iş yeri açmama bu kadar söz edilmesin ya

Yalnız hakime '' kocam benimle cinsellik yaşamak istedi ahlaksız bir teklifte bulundu '' demeyin size nafaka ödetir :KK70: Şaka bir yana takmayın bu kadar kendi işinizi kurdunuz mu bilmiyorum ancak olmazsa bile mutlaka çalışın işiniz, gücünüz olsun.
Neden ,ben mi suçlu olucam bunu söylersem bilmediğimden soruyorum

Bu sözü bana mı diyorsunuz ...çok şükür allahin izniyle iş yeri açtım Rabbım utandırmasın bu ayrı konu asıl ortada böyle bir iğrençlik varken benim iş yeri açmama bu kadar söz edilmesin ya
ya hanımefendi inanın iş yeri açmanızla kişisel hiçbir problemim yok Allah daha çok versin ülke çapında zincir dükkanlarınız olsun inşallah.

Şimdi siz bu iş yerini açıcam demişsiniz burda. İnsanlar demiş ki açma işe gir para biriktirir öyle açarsın. Siz de hayır ben inat ettim açıcam demişsiniz. Sonra bu işyerinin masrafları yüzünden eşinizden para istemek zorunda kalmışsınız. Para isteyince de eşiniz size ahlaksız teklifte bulunmuş. Şimdi kocanızın böyle davranmasına zemin hazırlayan olaylar zincirinin ilk halkası neymiş bi izleyin yazdığım sıralama üzerinden. Lütfen ya

ya hanımefendi inanın iş yeri açmanızla kişisel hiçbir problemim yok Allah daha çok versin ülke çapında zincir dükkanlarınız olsun inşallah.

Şimdi siz bu iş yerini açıcam demişsiniz burda. İnsanlar demiş ki açma işe gir para biriktirir öyle açarsın. Siz de hayır ben inat ettim açıcam demişsiniz. Sonra bu işyerinin masrafları yüzünden eşinizden para istemek zorunda kalmışsınız. Para isteyince de eşiniz size ahlaksız teklifte bulunmuş. Şimdi kocanızın böyle davranmasına zemin hazırlayan olaylar zincirinin ilk halkası neymiş bi izleyin yazdığım sıralama üzerinden. Lütfen ya
Peki neden iş yeri açmak gerektigini hiç sordunuz mu ...sektorum çalışan olduğumuzda çok yoğun bir sektör ve iki çocuğuma vakit ayıramıyorum anlatabiliuormuyim ..onlar için...onlar yanımda olsun diye ...öyle sabah 9 akşam 6 lik bir iş değil...şimdi siz bir düşünün olaylar zincirinde neden bu yol seçilmiş ondan sonra yorum yapin

kocanızın yaptığını kimse savunmamış zaten bi de boşanamam şu anda diyorsunuz. Napsın peki burdaki insanlar? Toplu beddua zinciri mı kuralım kocanız için ya da adam tutup dövdürelim mi?

Gidin bakkala karşılıksız bir sakız alabilecek misiniz
Adamda yardımda bulunduğu eşinden verebileceği tek şeyi istiyor
Boşanma istememe hakkınız var onuda parayı vermeme hakkı var
Ne alın ne verin
Ne konu ya 🤣🤣🤣🤣

Peki neden iş yeri açmak gerektigini hiç sordunuz mu ...sektorum çalışan olduğumuzda çok yoğun bir sektör ve iki çocuğuma vakit ayıramıyorum anlatabiliuormuyim ..onlar için...onlar yanımda olsun diye ...öyle sabah 9 akşam 6 lik bir iş değil...şimdi siz bir düşünün olaylar zincirinde neden bu yol seçilmiş ondan sonra yorum yapin
dükkanı açana kadar farklı sektörde çalışın? çay temizlik yapsanız kurumsal bi yerde sabah 9 akşam 6 çalışırsınız hafta sonu evde olursunuz. çocuklarınıza vakit ayırır paranızı da biriktirirsiniz bu kadar basit?

Neden ,ben mi suçlu olucam bunu söylersem bilmediğimden soruyorum
Avukat değilim tabi ayrıntı veremiyorum gören bir avukat üye netleştirir konunuzu ancak evli olduğunuz için ve boşanma davanızda olmadığından boşanmaya sebep sayabilir ancak siz kabul etmediğiniz için eşiniz sizi suçlu gösterebilir. İşin özü cinselliği kabul etmeyen bir taraf olduğunda boşanma sebebi sayılıyor. Cinsel Sorunlar Nedeniyle Boşanma - İspat ve Yargıtay Kararı. bu sayfayı bir okuyun isterseniz. Tabi ben zorlanmasını doğru bilmiyorum hukukta dahi savunulsa da ancak sizde bu evliliği bitirmelisiniz ki adam hayatına başka biriyle devam etsin. Kabul etmiyor demişsiniz ama er geç kabullenecektir.

Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Kendinizi dinleyip ruhunuzu dinlendirip direkt iş yeri mi açtınız? Boşanma aşamasındasnz zaten sıkıntılı sureçte sıkıntı üstüne sıkıntı eklemişsiniz kendinize...

Bilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
kredi çekseydin daha mantıklıydı madem böyle bi adam ona hic bulasmasaydın davanıda hemen açardın bir an önce kurtulurdun böyle biriyle aynı evde ne blim

Kendisi bosanmiyor , yaşam alanım yok , ev benim git diyor ..aile destek değil...ee napicam yabancı adamların parasını mi alicam
Kocanızla yatmayacak kadar yabancı görüyorsunuz artık madem ondan da destek beklemeyin tabiiki çocugunuz varsa cocugunuzun masrafları dışında...
(Kocanızın yaptığı şeyide takdir etmiyorum
Sadece zor durumdasınız iş alanınız icin destek bekliyorsunuz demekki yabancı olarak görmüyorsunuz hala.. yabancı adamlarin parasinimi alaym dediginiz icin bunu yazmış bulundum)

Eşinizin size yaklaşımı çok iğrenç kasıtlı yapıyor sizi küçük düşürmek ve sizin bundan hoşlanmadığınızı bildiği için. Açıkçası inanmak istemiyorum bir adam çocuklarının annesine h.yat k.dınıymıs gibi yaklasmaz.
Hatalar zincirinde sizin de payınız yadsınamaz adamdan bu kadar nefret ediyorsanız ne olursa olsun parasına tenezzül etmeyecektiniz. Aynı çatı altında eşlerin birbirlerine karşı sorumlulukları var yok sayamazsiniz

Ahlaksız teklife girmiyor çünkü aynı evde yaşıyorsunuz ondan geçiniyorsunuz evlilik birliği seks dışında normal şekilde devam ediyor.
Biraz sabredip para biriktirip ayrılmanız gerekirdi. Böyle hem bana dokunmasın hem bize baksın para versin olmaz ki. Ayrıca sizinle beraber olması da yanlış değil nikahlı karısısınız tecavüz etmiş gibi yapmayın beraber olmak isteyebilir bence

siz iyi misiniz. o sizin hala eşiniz. boşanmış olsanız da böyle bir msj atsa o zaman farklı. çok alemsiniz ya. Hem çöreğim bitmesin hem karnım doysun diyorsunux. boşanmadığım eşimin kartını tabi ki kullanırım ben kullanmayacağım da kim kullanacak diyorsunuz da adam boşanmadığım karısına cinsellih teklif etmeyecek de yoldan geçen mi edecek. varsa aranızda problem tmm boşanın ya da terapi alıp çözün. Bir de sapık ilan etmişsiniz.

Back
X