He normal mi yani , bin TL verim söyle yap 10 verim şu kadar yap..siz kadin olarak bunu normal mu görüyorsunuz
Eşinizin yaptığı çok yanlış ve iğrenç, sizn zor durumunuzdan faydalanmak istiyor, bildiğin taciz ve şantaj, bunu da kimse inkar etmiyor burada. Sanırım diğer üyelerin demek istediği, yanlış bir durumla başlarsanız, devamı hep ters ve yanlış gider. Boşanmak istediğiniz kişiden borç para almaya kalkarsanız olacağı bu demek istiyorlar ( şu herife hak vermeden tabiiki, ama erkek milleti pislik işte maalesef, neden boşanmak istediğinizi kaçırdım ama iyiki boşanıyorsunuz).
Diğer konunuzu az çok hatırladım tam takip etmesem de, dükkan ile ilgili, çok kişi size keşke önce çalışıp parayı biriktirip öyle bir yer açsaydınız dedi. Aslında sizi de anlıyorum, yaptığınız da mantıklı en azından başınızı sokacak yer olur dükkanınız, ama sonra demiştiniz ki dükkan çok küçük nasıl olacak çocuklarla.
Aslında madem başınızı sokacak bi yer olarak da görmüştünüz ona uygun bir yer tutsaydınız keşke, ufak bir oda fazladan olsaydı mesela.
Aman yapacak bişey yok, işinizi düzene sokun, çocuklar yanınıdizda olsun, küçük müçük önemli değil. Aileniz neden desteklemiyor bilmiyorum ama tam belki bir ümit barışırsınız diye düşünüyorum, siz boşanınca illa ki yardımcı olacaklardır.