Ahlaksiz teklif ..

Valla linç yiyeceğim belki ama kadın hem kredi kartımı kullacak, hem nikahım da olacak, hem evimde yiyip içecek yani erkek olarak bazı şeyler isterdim sanırım. Adamın teklif ediş biçimi çok çirkin kabul ama aynı evde nikahlı karısı birlikte olmak istemesi sapıklık olmaz bence.

Başka bir sıkıntı varsa bilemiyorum.

Valla linç yiyeceğim belki ama kadın hem kredi kartımı kullacak, hem nikahım da olacak, hem evimde yiyip içecek yani erkek olarak bazı şeyler isterdim sanırım. Adamın teklif ediş biçimi çok çirkin kabul ama aynı evde nikahlı karısı birlikte olmak istemesi sapıklık olmaz bence.

Başka bir sıkıntı varsa bilemiyorum.

Tam olarak böyle düşünüyorum adam isteyebilecegi tek şeyi tek kişiden istemiş.
Alma verme dengesi sastiginda karşılaştığımız şeylere neden şaşırırız bunu anlamıyorum

Tam olarak böyle düşünüyorum adam isteyebilecegi tek şeyi tek kişiden istemiş.
Alma verme dengesi sastiginda karşılaştığımız şeylere neden şaşırırız bunu anlamıyorum

Valla bende anlamadım. Nikahlı karısı gidip aldatsa evliyiz nasıl yapar olacak. Teklif etme biçimi iğrenç ama belki bu şekilde ikna ederim diye düşündü. Yoksa kredi kartını bile vermez engel olurdu. Çok da kötü biri olduğunu düşünmedim. En azından destek olmaya çalışıyor kendi çapında.

siz iyi misiniz. o sizin hala eşiniz. boşanmış olsanız da böyle bir msj atsa o zaman farklı. çok alemsiniz ya. Hem çöreğim bitmesin hem karnım doysun diyorsunux. boşanmadığım eşimin kartını tabi ki kullanırım ben kullanmayacağım da kim kullanacak diyorsunuz da adam boşanmadığım karısına cinsellih teklif etmeyecek de yoldan geçen mi edecek. varsa aranızda problem tmm boşanın ya da terapi alıp çözün. Bir de sapık ilan etmişsiniz.
Niye eşiniz size bin TL vereyim iki kere benle ol söyle yap böyle yap dediği zaman normal mi karsilayacaktiniz..resmen bir çok kişi bu ahlaksızlığı savunmuş üstelik hemcinslerim

Kendinizi dinleyip ruhunuzu dinlendirip direkt iş yeri mi açtınız? Boşanma aşamasındasnz zaten sıkıntılı sureçte sıkıntı üstüne sıkıntı eklemişsiniz kendinize...
İş yeri açmam beni okadar ve okadar mutlu etti ki çünkü bu benim en büyük hayallerimden biriydi ...siz hala buna takılı kaldınız..risk almadan birsey olmaz

Eşinizin size yaklaşımı çok iğrenç kasıtlı yapıyor sizi küçük düşürmek ve sizin bundan hoşlanmadığınızı bildiği için. Açıkçası inanmak istemiyorum bir adam çocuklarının annesine h.yat k.dınıymıs gibi yaklasmaz.
Hatalar zincirinde sizin de payınız yadsınamaz adamdan bu kadar nefret ediyorsanız ne olursa olsun parasına tenezzül etmeyecektiniz. Aynı çatı altında eşlerin birbirlerine karşı sorumlulukları var yok sayamazsiniz
Mecbur kaldım:( ödeyecegim söz dedim ..

tüm imkanlarından faydalanıp hala nikahında olunca istemesi gayet normal buldum ben aynı evdesiniz üstelik nikahlı karısısınız hala sonuçta.
Bu şekilde mi peki ...taciz mesajları evdeki taciz halleri .. ı hayat kadını yerine koyarak ettiği teklifler ....çocuklarının annesiyim ben .. gercejten bunu savunabiliyormusunuz......

He normal mi yani , bin TL verim söyle yap 10 verim şu kadar yap..siz kadin olarak bunu normal mu görüyorsunuz
Eşinizin yaptığı çok yanlış ve iğrenç, sizn zor durumunuzdan faydalanmak istiyor, bildiğin taciz ve şantaj, bunu da kimse inkar etmiyor burada. Sanırım diğer üyelerin demek istediği, yanlış bir durumla başlarsanız, devamı hep ters ve yanlış gider. Boşanmak istediğiniz kişiden borç para almaya kalkarsanız olacağı bu demek istiyorlar ( şu herife hak vermeden tabiiki, ama erkek milleti pislik işte maalesef, neden boşanmak istediğinizi kaçırdım ama iyiki boşanıyorsunuz).
Diğer konunuzu az çok hatırladım tam takip etmesem de, dükkan ile ilgili, çok kişi size keşke önce çalışıp parayı biriktirip öyle bir yer açsaydınız dedi. Aslında sizi de anlıyorum, yaptığınız da mantıklı en azından başınızı sokacak yer olur dükkanınız, ama sonra demiştiniz ki dükkan çok küçük nasıl olacak çocuklarla.
Aslında madem başınızı sokacak bi yer olarak da görmüştünüz ona uygun bir yer tutsaydınız keşke, ufak bir oda fazladan olsaydı mesela.

Aman yapacak bişey yok, işinizi düzene sokun, çocuklar yanınıdizda olsun, küçük müçük önemli değil. Aileniz neden desteklemiyor bilmiyorum ama tam belki bir ümit barışırsınız diye düşünüyorum, siz boşanınca illa ki yardımcı olacaklardır.

Bu şekilde mi peki ...taciz mesajları evdeki taciz halleri .. ı hayat kadını yerine koyarak ettiği teklifler ....çocuklarının annesiyim ben .. gercejten bunu savunabiliyormusunuz......
ben kimseyi savunmuyorum yahu empati yapın bi erkek için kolay değil aranızda ne geçti bilmiyorum fikrimi söylüyorum erkekler dayanamaaazz. Ki dayandı varsayıyorum başkası olacak hayatında aynı evin içinde buna katlanabilecek misin ?

Adamın yaptığı şey iğrenç tartışılmaz zaten de sizin yaptığınız da normal değil. Adama sapık diyorsunuz hem hala aynı evdesiniz hem de adamın parasını kullanıyorsunuz. Madem imkanınız el vermiyordu önce biraz para biriktirseydiniz. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor işte. Bu adamın parasına muhtaç oldukça size bu çirkinliği yapmayı hak görüyor kendinde.

Siz beni neden anlamak istemiyorsunuz ...nereye gideyim ???? Bu yaptığı ahlaksız teklife girmiyor mu ?? ...gidecek yerim yok diyorum salonu da açtım evet gerekirse orda kalicam cocuklqrimi orada buyutuc3m ...ne kadar takildiniz bu iş yeri açma mevzuma...
Ayranın yok içmeye tahtarevalliyle gidiyorsun s.çmaya ne diyeyim

Bende başka bir adam yaptı sandım kocanmis :)
Neyse istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin zaten eşin de olsa hala

Öyle yapıyorum zaten de bu ahlaksız teklifler bu sapikliklar nasıl idare edicem manevi guce ihtiyacım var
Boşanma davası açılmamış evi terk etmemissin adamın kredi kartini kullanıyorsun sana ahlaksız teklif ediyor ve sapik tamam anladım

Niye eşiniz size bin TL vereyim iki kere benle ol söyle yap böyle yap dediği zaman normal mi karsilayacaktiniz..resmen bir çok kişi bu ahlaksızlığı savunmuş üstelik hemcinslerim

Adamın teklif biçimini değil böyle bir istekte bulunması normal. Nikahlı karısı ile birlikte olmak istiyor. Para teklifi iğrenç tabiki.

Bana sizin konularınız tamamen doğru gelmiyor. Siz biraz ekleme/değişiklik yapıyorsunuz gibi geliyor. Çünkü siz çözümden ziyade sadece haklı olmaya odaklanıyorsunuz. Sonuçta evlenme akdi devam ediyor. Herkes borçlarını yerine getirmek zorunda. Cinsel birliktelikten kaçınmak da boşanma sebebi. Eşiniz sizin bu sebepten kusurlu olduğunuzu iddia ederek boşanma davası açsa ne olacak. Haklı olayım derken mağdur olacaksınız.

Back
X